субота, 11. јул 2015.

Golden Rose Velvet Matte 22

Konačno sam i ja kupila jedan od Golden Rose mat ruževa i to nijansu 22 - srednje tamnu braonkastu ili malo tamniju toplu boju mesa.


Finally, I also bought one of the Golden Rose Velvet Matte lipsticks in shade 22 - medium dark brownish shade or slightly darker warm colour of the meat.


Ruževi dolaze zapakovani u foliju što mi se sviđa, sadrže 4.2g i koštaju samo 240 dinara. Pakovanje je srednje čvrsto, nije lošeg kvaliteta i ruž se ne odvrće sam kao što zna da bude slučaj sa starim crnim pakovanjima.


Lipsticks come packaged in foil what I like, contain 4.2g and cost only 240 RSD. Packaging is medium firm, not bad in quality and lipstick don't unwind by themselves as used to be the case with the old black packaging.


Evo ga i ceo sastav ako nekoga zanima:


Here's the whole composition if anyone's interested:


Tekstura ruža je po meni odlična. Vrlo je pigmentovan, ali se lako maže i nije ni najmanje suv. Na usnama je takođe vrlo prijatan i ne isušuje. Trajnost mu je srednja, mada ako ne jedem može i po nekoliko sati da ostane na usnama. Verujem da to malo zavisi i od nijanse a ova prirodna nijansa često ima dobru formulu. 


The texture of this lipstick is excellent. It is highly pigmented, but can be easily applied and isn't dry at all. On the lips it is very pleasant and does not dry them out. Durability is medium, but if I don't eat it can stay on for several hours. I believe that this also depends a little on the shade and this natural shade often has a good formula.


Odlično i ujednačeno se briše, ne ulazi u borice niti se lepi za suve delove. Čak je po meni od svih mat ruževa koje imam po formuli ovo jedan od ubedljivo najboljih.


Nicely and uniformly is erased, isn't drown to fine lines nor sticks to dry parts. I can even say that this matte lipsticks has one of the best formulas from all matte lipstick I own.



A evo kako njansa zapravo i izgleda:


And here's how it actually looks:



Definitivno moram da nabavim još neki od GR mat ruževa. Formula me je oduševila. Moram da napomenem da se ovaj ruž fenomenalno slaže sa Flormar olovkom 231 o kojoj sam nedavno pisala. Takođe ako neko želi ovakvu nijansu ali u kremastoj varijanti Flormar  Long Wearing Lipstick L01 je moja preporuka. Oba Flormar proizvoda obožavam, a zajedno uz njih definitivno ubacujem i ovaj GR ruž. Da li vi volite ovu liniju GR ruževa?

Informacije i ocene
Cena240 RSD
Gde kupitiParfimerija Kristabel, pijaca...
Vrste27
Da li bih ih ponovo kupilaDa!
Pakovanje4/5
Cena5/5
Tekstura5/5
Izgled na usnama5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- dobra formula
- cena
- ugodna formula
- trajnost
- ujednačeno brisanje



I definitely have to get more of a these GR matte lipsticks. Formula really thrilled me. I have to mention that this lipstick fits perfectly with Flormar lipliner 231 that I recently wrote about. Also, if someone wants this shade but with creamy texture buy Flormar Long Wearing Lipstick L01. Both Flormar products I love, and together with them I'm definitely putting this GR lipstick. Do you like this line of GR lipsticks?

Information and scores
Price240 RSD
Where to buyKristabel drogere, market places...
Types27
Would I buy it againYes!
Packaging5/5
Price5/5
Formula5/5
Look on the lips5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- good formula
- price
- nice formula
- durability
- eraces evenly

19 коментара:

  1. Ja kod god nađem GR policu, uvek su karmini ispražnjeni! Nadam se da ću uloviti neku nijansu, ova ti divno stoji! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман11. јул 2015. 14:02

    Ovi karminčiću su super, od tih neutralnijih nijansi boje mesa, odlični su i brojevi 02 i 14. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман11. јул 2015. 14:52

    Za sada samo imam velvet matte br. 18 kojim sam,pa malo je reci -odusevljena! :)Probacu i druge nijanse...Hvala na divnom postu! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja od njihovih mat ruzeva imam 2 11 14 i 16, no nadam se da cu svoju skromnu kolekciju prosiriti jos za 20 28 i 29 jednostavno su savrseni :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo su mi definitivno omiljeni ruževi. Izuzetan kvalitet po više nego povoljnoj ceni, oduševljena sam. Sviđa mi se ova nijansa :)).

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман12. јул 2015. 06:12

    Imam nijansu 12, lepa je i neobicna, malo je tamnija na mojim usnama nego u ambalazi, ali je svejedno divan ruz. Na nekim blogovima ga svrstavaju u nudace sto je po meni potpuno bezveze i netacno, bas je tamna nijansa, tako da te tvrdnje ne stoje. Kristina

    ОдговориИзбриши
  7. Oh, what a nice shade! x

    http://stylish-flower.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Bez obzira na more pozitvnih recenzija koje čitam za GR ruževe i kompletnu njihovu ponudu, još nisam ništa kupila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja sam ovaj tek nedavno kupila i to mi je prvi, ali sad moram bar jos jedan :)

      Избриши