субота, 10. март 2018.

Catrice Camouflage Cream - 020 Light Beige


Danas ću pisati o mojim utiscima o jednom od veoma poznatih i hvaljenih proizvoda - Catrice Camouflage Cream, kremastom korektoru, koji nudi jako prekrvanje. Catrice kamuflaža dolazi u lepoj plastičnoj kutijici od 3g i košta 389 dinara. Postoje 3 nijanse, a moja je 020 Light Beige.


Today I will write about my impressions of one very famous and praised product - Catrice Camouflage Cream, a creamy concealer, which offers a very high coverage. Catrice camouflage cream comes in a nice plastic box of 3g and costs 389 RSD. There are 3 shades and mine is 020 Light Beige.


Korektor je veoma guste kremaste teksture, ali se lako nanosi i blenda i četkicom i prstima. Po meni ovo je korektor koji se pre svega koristi za sakrivanje nepravilnosti, bubuljica i fleka. Teške korektore kao ovaj ne volim da koristim za podočnjake, pošto su nepotrebno jaki i mogu da se nakupe u boricama. Za pokrivanje flekica ovaj korektor je odličan i na licu traje dugo. Ne naglašava suve delove, već ujednačeno prekrije ceo problemaitčan region.


Camouflage is very dense and has creamy texture, but it is easy to apply and blend using a brush or fingers. In my opinion, this is a concealer that should be primarily used to hide irregularities, pimples and spots. I don't like using heave concealers like this one under my eyes, because they are unnecessarily strong and can collect inside fine lines. This concealer is excellent for covering spots and it lasts for a long time when applied. It does not emphasize dry parts, and evenly covers the entire problematic region.


Ovaj korektor ima više nego pristupačnu cenu, dobar kvalitet i čak tri nijanse između kojih može da se izabere. Potpuno mi je jasno zašto ga devojke vole. Ja se priključujem pohvalama i od srca ga preporučujem svima.


This concealer has more than affordable price, good quality and three shades to choose from. I totally understand why girls like it. I am joining the fans and I recommend it to everyone.


Informacije i ocene
Cena 389 RSD
Gde kupitiDM
Nijanse3
Da li bih ih ponovo kupilaDa
Pakovanje5/5
Cena5/5
Prekrivanje5/5
Izgled na licu5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- cena
- lako blendanje
- dobro prekriva
- trajnost
- ne lepi se za suve delove
- tri najnse
                                

Information and scores
Price
389 RSD
Where to buyDM
Shades3
Would I buy it againYes
Packaging5/5
Price5/5
Coverage5/5
Look on the face5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- price
- easy blending
- good coverage
- durability
- doesn't stick to dry parts
- three shades
                                       

1 коментар:

  1. Fantastičan korektor. Imam i njihove color corect. Samo što ovaj u nijansi 020 koji meni odgovara, nigdje ne mogu naći :/

    ОдговориИзбриши