петак, 05. јун 2015.

Flormar Waterproof Lipliner - 231

Ja zaista moram da vam pokažem moju HG olovku za usne. Kupila sam je tek pre nekoliko meseci ali je neuporediva sa svim ostalim koje posedujem. Formula je dobra, kremasta, pigmentovana, ne isušuje previše usne, ne lepi se mnogo za suve delove, lako se nanosi, dobro zarezuje, trajna je, i ujednačeno bledi, produžava trajanje ruževa i lepo se slaže sa sjajevima i balzamima za usne.


I really have to show you my HG lipliner. I bought it a few months ago but it is incomparable with any other in my possession. The formula is good, creamy, pigmented, it doesn't dry out lips too much, doesn't stick a lot to dry parts, is easy to apply, sharpens easily, it's long lasting, and uniformly erases, prolongs lipstick duration and sits nicely with lip glosses and lip balms.Međutim formula nije ono što me je toliko oduševilo, jer posedujem i druge olovke sa sličnim osobinama, koje su jednako dobre. Ali boja... Boja je malo tamnija boja mesa, vuče ka braon, sa primesama crvenog u sebi, blago je topla ili možda čak neutralna nijansa. Može se reći da čak malo vuče na boju šljive. Može da se nanese u tanjem sloju i izgleda veoma prirodno, kao tamna boja usana. Mislim da dobro stoji svim devojkama bez obzira na ten i boju kože. Jednostavno izgledate sa njom lepše. Može se naneti i u debljem sloju i tada je prodorna, tamnija i vrlo upečatljiva, mada opet boja je takva da i na ovaj način može da se nosi i u sklopu dnevne šminke i opet ćete izgledati fenomenalno.


But the formula is not what I am so excited about, because I own other lipliners with similar characteristics, which are equally good. But the colour... The colour is a little darker meat colour, pulling to brown, with a hint of red in it, slightly warm or even neutral shade. You can even say it is a bit plum coloured. It can be applied in a thin layer and it will look very natural, like a dark lip colour. I think it looks good on all girls regardless of complexion and skin tone. You simply look more beautiful. It can be applied in a thicker layer, and then it's piercing, dark and very impressive, although again the colour is such that it can be used during the day and you will again look fabulous.Sve vreme govorim o Flormar Waterproof Lipliner-u u nijansi 231. Olovka košta 259 dinara. Evo ga i sastav:


All this time I'm talking about Flormar Waterproof Lipliner in the shade 231. The lipliner costs 259 RSD. Here's the composition:


I na kraju najbitnije evo i slika na koži i na usnama. Na usnama sam slikala samu olovku, kao i olovku sa nanesenim Maybelline Colorama ... sjajem koji je vrlo svetao i skoro providan.


And finally the most important thing. Here are photos of it on the skin and lips. On the lips I took photos of the lipliner by itself and together with Maybelline Colorama ... lip gloss which is very light and almost transparent.Da li ste probali Flormar olovke? Kako vam se ova čini?

Informacije i ocene
Cena259 RSD
Gde kupitiFlormar
Vrste12
Da li bih je ponovo kupilaDa!
Pakovanje5/5
Cena5/5
Izgled na usnama5/5
Formula5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- cena
- ugodna na usnama
- dobar izbor nijansi
- dobra formula
                                Have you tried any Flormar lipliner? What do you think about this one?

Information and scores
Price259 RSD
Where to buyFlormar
Shades12
Would I buy it againYes!
Packaging5/5
Price5/5
Appearance on the lips5/5
Formula5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- price
- pleasant on the lips
- nice choice of shades
- good formula
                                  

6 коментара:

 1. Анониман06. јун 2015. 01:19

  Imam ga i veoma sam zadovoljna,koristim ga sam sa Flormar Revolution ruzem R15 i divno se slazu!!!

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман06. јун 2015. 08:23

  Nisam probala nemam gdje kupiti :/ Lijepa je nijansa :D

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман07. јун 2015. 03:37

  Imala sam do skoro jednu Flormarovu olovku, odlicna je bila. Lepa je i ova tvoja, mogla bih da je iskombinujem s nekim ruzevima. Jesu malo suvlje olovke, ali meni to nekad i odgovara :) Kristina

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. E ova nije tako strashno suva. Da njihove su suvlje ali se ipak dosta razlikuju od boje do boje. Ova je malo manje suva. Nije nista ultra kremasto ali je bolja od nekih svetlijih :)

   Избриши