среда, 10. фебруар 2016.

Prosledi dalje Giveaway



Rešila sam da prosledim nekoliko komada šminke koje ne koristim. Ovo neće biti blogsale već ću sve pokloniti onima koji bi želeli da ovu šminku probaju. Svaki od ovih komada šminke koristila sam najviše nekoliko puta. Neke sam možda koristila samo jednom ili dva puta kada sam radila swatch-eve ovih proizvoda za recenzije. Prosto imam i više nego dovoljno šminke i neku ne stižem da se koristim, posebno ako su to neke nijanse koje mi se ne sviđaju kako mi stoje. Šteta je da im prođe rok i da završe u đubretu, a da ih niko nije koristio.

Evo šta je na meniju:
- Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls


I decided to give away a few pieces of make up I don't use. This will not be a blogsale, but I will give these products to those who would like to try them. Each of these pieces of make up I used a few times at most. Some of them I may have used only once or twice when I made swatches for their review. I have more than enough make up and some of it is just not used, especially if these are some shades I find looking bad on me. It is a pity that they expire and have to go to trash, without ever being used.

Here's what's on the menu:
- Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls



- Aura Absolute Matte Lipstick 605 Checkmatte (hladna crvena)


- Aura Absolute Matte Lipstick 605 Checkmatte (cold red)



- Catrice Ultimate Colour 130 Frozen Rose (svetla hladno roza)


- Catrice Ultimate Colour 130 Frozen Rose (light cold pink)



- Aura Velvet Matte 704 Dusty Rose (svetla hladno roza), 708 Naive Peach (svetla topla boja kajsije), 711 Kissed By Fire (topla crvena)


- Aura Velvet Matte 704 Dusty Rose (light cold pink), 708 Naive Peach (light warm peach), 711 Kissed By Fire (warm red)





Svi koji žele neki od ovih proizvoda neka se prijave u Rafflecopteru ispod. Bitno je samo da ste iz Srbije. Možete se prijaviti za svaki od proizvoda koji biste da probate, a ja ću za svaki od njih birati random dobitnika. Tako da se može desiti da dobijete i više komada, Ako ste iz Beograda možemo se i naći da vam šminku dam kada budete dolazili do centra. Inače šaljem poštom. Srećno. Nadam se da će biti zainteresovanih i da ću ovu šminku udomiti. Prijavljujte se do 17.2.2016.


Anyone wanting one of these products should fiill out the Rafflecopter below. The important thing is that you are from Serbia. You can sign up for each of the products that you want to try, and I will choose a random winners for all of them, so there is a chance you can win more than one product. If you are from Belgrade we can meet and I can give you the make up when you come to the city centre. Otherwise I'll send it. Good luck. I hope there will be some interest for this make up and that it will find a new home. Giveaway will last until 17.2.2016.


a Rafflecopter giveaway

20 коментара:

  1. Aura absolute matte ili aura naive peach :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Volela bi da probam catrice posto nema kod nas da se kupi a dopadaju mi se i ova dva roze aura karmina.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam se i ja obradovala Catrice. I dobar je, al nekako ga nisam nosila pa bolje da ga poklonim :) Znaci sam ose prijavi u Rafflecopteru.

      Избриши
  3. Ti si jedna totalna kraljica!! svaka cast za ovo :***

    ОдговориИзбриши
  4. DRAGO MI JE DA SE NEKO SETIO OVAKVE IDEJE, A I TVOJ MOTIV KOJIM SI SE VODILA ZA GIVEAWAY JE ZA SVAKU POHVALU!SVAKA ČAST!NEKO BI SVE OVO ISKORISTIO ZA BLOGSALE, ALI TI IPAK ISKRENO MISLIS NA TVOJE CITATELJKE. TO SU MALE STVARI KOJE NEKOME MOGU DA IZMAME OSMEH.JOS JEDNOM SVE POHVALE!

    ОдговориИзбриши
  5. Jako su mi se dopale ove dve roze nijanse karmina,pogotovo sto odavno takve trazim pa sam se prijavila ali nazalost ne bih smela da koristim kozmetiku koju je neko vec koristio. Prosto ne delim ni svoju ,niti pozajmljujem od nekoga. Ako mene slucajno izvuces ja bih prosledila to nekoj devojci koju ti izaberes. Izvini sto sam bila brzopleta pa sam se prijavila. Pozdrav i nastavi da pises,volim da procitam ponesto. Kiss kiss

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dobro vazi! Ne volim ni ja da koristim tudje mada nisam osetljiva pa mi nikad nije nista smetalo ako sam nekad i koristila tudje. Ja cu svakako sve ovo dezinfikovati pa ko god da dobije dobija cisto koliko moze. A moze i sam dodatno da dezinfikuje. Ili odseces vrh i kraj :)

      Избриши
  6. Radica Klencovljevic16. фебруар 2016. 00:05

    Srećno nam svima,super pokloni zaista

    ОдговориИзбриши
  7. Divno :-) Volela bih da probam Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls
    :-)

    ОдговориИзбриши
  8. - Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls je nesto sto bih volela da probam,mada moram priznati da mi se i ruzevi dopadaju.

    ОдговориИзбриши
  9. Ja bih volela Essence Me&My Ice Cream Shimmer Pearis

    ОдговориИзбриши