петак, 20. децембар 2013.

Stevan Still Giveaway

Svi poklanjaju ponešto u poslednje vreme. Valjda nas je sve pomalo ponela ova predpraznična atmosfera. Danas ću u saradnji sa Stevan Still kompanijom (njihova fb strana) da započnem jedno malo darivanje. Oni između ostalog proizvode brojne preparate za kosu. Zaista svašta imaju, a asortiman pogledajte na njihovom sajtu.

There are so many giveaways lately. I guess we are all a bit into the holiday atmosphere. Today I have some presents for you in cooperation with Stevan Still company (their facebook page). They  produce, among other things, numerous hair products. If you are interested you can look up all of their stuff on their web site.


Ovaj put možete da dobijete Double Bubble šampon i Soft & Shine balzam, oba sa eteričnim uljem pomorandže. Oba su namenjena farbanoj kosi. Ova kolekcija produžava trajnost boje i sadrži pH faktor protiv ispiranja kao i UV faktor protiv sunca. Takođe usporava i mašćenje korena i daje kosi volumen i svežinu.

Kada sam prvi put posegnula za njihovim proizvodima upravo sam ova dva proizvoda i kupila i bila sam zadovoljna. Lepo peru i neguju kosu, ne otežavaju je i kosa izgleda baš lepo. Ovaj put darivanje je otvoreno samo za osobe iz Srbije, zbog težine paketa koji ću morati da vam šaljem. :)

Potrebno je samo da ispunite Rafflecopter ispod, a dobitnika izvlačim naravno 1.1.2014. Važi isto pravilo kao i u prošlom darivanju: ako mi dobitnica ne odgovori na mail u roku od 48h biram novu. Naravno dobitnika bira random. Srećno!

P.S. prvi put koristim Rafflecopter, tako da se nadam da će sve lepo da radi.  


Today you can get Double Bubble shampoo and Soft & Shine conditioner, both with orange essential oils. Both are intended for coloured hair. This collection extends the durability of the hair colour and has a pH factor against it wearing out as well as UV factor against the sun. It also slows down the time until your roots become greasy and gives the hair volume and freshness.

When I first reached for their products I got these two products and I was pleased. They wash and nourish your hair well, don't make it heavy and the hair looks really nice. This giveaway is opened only for people from Serbia, because of the weight of the package that I'll have to send. :)

You just have to fill Rafflecopter app below, and of course I draw winners on the 01/01/2014. The same rule apply here as in the previous giveaway: if the winner doesn't respond to my email within 48 hours I choose a new one. Of course winner is chosen randomly. Good Luck!

P. S. This is  the first time I'm using Rafflecopter, so I hope that everything will work well.

a Rafflecopter giveaway

54 коментара:

  1. Ako moze mala pomoc
    kako se kopira link posta koji sam serovala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. e pa da ja ne znam kako da dodjes do linka samog share-a, ja to nekad uspem nekad ne, mozes da kopiras i link svog profila, bitno je da mogu da vidim objavu, da je public :)

      Избриши
    2. Vec vidim na FB-u da si sherovala, samo linkuj svoj profil bar cisto da imas sta da tamo upises. :)

      Избриши
  2. Obožavam ali obožavam ovaj šampon :) divno
    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fsupernovakozmetika.blogspot.com%2F2013%2F12%2Fstevan-still-poklanja.html%3Fspref%3Dfb&t=Stevan+Still+Giveaway

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto ii ovde dole stavila link na moj giveaway? Nisi nesto dobro kopirala. Helta si da mi das link za sampon. Bas me sad zanima koji to sampon volis!

      Избриши
    2. Pa baš taj od pomorandze obozavam to sam htela reći :* Nešto sam pobrkala ja tu sorry :)

      Избриши
  3. Sto mi se dopada Rafflecopter :) zato sam morala da ucestvujem da ga isprobam :D. Od Stevan Still proizvoda koristim twistere,cetku za feniranje,kremu za kovrdzavu kosu,koristila sam prosle godine med i cokolada masaku,sad trenutno ljubicastu masku sto su radili za Lilly,jos uvek nisam probala sampone ni farbe za kosu.

    ОдговориИзбриши
  4. Balzam za kosu i masku od meda, sjajni su. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam do sada nista probala od njihovih proizvoda...

    ОдговориИзбриши
  6. Obozavam stevan stil twistere! super darivanje :)

    ОдговориИзбриши
  7. Probala sam Double bubble med i cokolada sampon i pakovanje za kosu, i super su!

    ОдговориИзбриши
  8. Trenutno koristim Double bubble med i cokolada sampon i pakovanje za kosu i jako sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  9. Koristila sam maske za kosu koje su fantasticne:)

    ОдговориИзбриши
  10. Do sad nisam koristila knjihove preparate pa eto prilike da probam :)

    ОдговориИзбриши
  11. Koristim popart aloe vera-avokado sampon za kosu i balzam,kao i farbe za kosu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa super. Svi uglavnom hvale one med i cokolada proizvode. Malo neko da navede i nesto pored toga :)

      Избриши
  12. I moje omiljeni proizvodi su sampon i balzam med i cokolada

    ОдговориИзбриши
  13. Maske za kosu su super :) Mama je odusevljena farbama :))
    pozz
    Jelena Maksimovic

    ОдговориИзбриши
  14. Od Stevan Still proizvoda koristim četke za kosu kao i šampone za kosu Doubble Bubble -"med i čokolada" i "biser sa hidratantnom kremom", Popart balzam "kokosovo mleko".

    Gordana Gojković. mail: gordana.gojkovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. Nista jos uvek od proizvoda nisam isprobala sem cetke za kosu koja je super.
    jelenadjurdjevic90@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  16. Nadam se da sam sve dobro odradila :)
    Koristila sam samo Still farbu.

    ОдговориИзбриши
  17. Sviđa mi se Dounle Bubble šampon med i čokolada.

    ОдговориИзбриши
  18. Vodite racuna sa njihovim farbama za kosu, prepune su amonijaka. Koristila sam oko 9 meseci njihovu nijansu cokoladni lesnik, ne znam tacno sada broj, prelepu sam nijansu dobijala, ali tako mi se isusila kosa da nisam mogla da je prepoznam. Bila je kao da sam je palila upaljacem po krajevima, pogotovo prvi pramenovi oko cela-upropastena nacisto. Najgore je sto su se ti osteceni krajevi poceli da se "penju" ka gore, da se cepaju dalje ka korenu. Nisam stizala toliko da isisam koliko siu brzo napredovali ka gore. Kasnije mi je frizreka rekla za te enormne procente amonijaka u njima. jedva sam je opravila posle par meseci i to Macadamia kolekcijom i kokosovim uljem.
    Cokolada sampon i maska barem za moju suvu kovrdzavu kosu bili su nista, maska skoro pa kao obican i to neki nekvalitetni balzam, prosledila sam brzo dalje.
    Za ovaj sampon sto kaobajagi produzava trajnost boje sam na nekom forumu citala utiske nekih devojaka kojima je on skidao boju i koristile su ga da posvetle trenutnu boju kose( ne trenutno, ali koricenjem neko vreme) bez blansa, skidaca, pa vi sad vidite koji je to kvalitet.
    Ovo nije nikakav maliciozni komentar sa namerom, samo zelim da upozorim potencijalne korisnike njihovih proizvoda na moguce negativne i vrlo nezeljene efekte. Volela bih da sam i ja to znala pre godinu i nesto dana, ustedela bih nesto novca i mnogo vise zivaca, da ne govorim o bujnoj i lepoj kosi koja jos nije skroz povratila stari sjaj.
    Sad mozda je moja kosa osetljivija pa je tako reagovala, ne mora da znaci da ce svaka, ali ja uvek izbegavam neki proizvod kada cujem da ima tako nekvalitetan i stetan sastav koji potencijalno moze napraviti haos bilo na kosi, kozi, gde god.
    Ivana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da sve je to moguce ali ono u sta mi je malo testko da poverujem je da je neki sampon uspeo da skine boju farbane kose. Kako su to supele da urade nije mi jasno :) Farbe zaista nisam probala, a ostalo sto sam probala mi je bilo dobro. Npr ovaj sampon. Nije mi skidao boju :)

      Избриши
    2. Ne znam stvarno kako, ali to sam otkrila pre nekih mesec dana kada mi je boja izrastka ispala pretamna i zelela sam da pokusam da je skinem samostalno bez pomoci frizera. Onda sam naisla na te teme skidaca i blansa i procitala to. Nisam se uopste zacudila, s obzirom koliko se lose pokazala na mojoj kosi ta kolekcija. Nisam ga probala, ipak sam se odlucila za profi varijantu, tako da ne bih mogla reci u kolikoj meri i kako skida boju.

      Избриши
    3. Ivana, pisete potpune besmislice...godinama mama i ja koristimo i farbe i pakovanja za kosu i prezadovoljni smo. Verovatno je da se niste pridrzavali nekih uputstava, ili Vam je kosa problematicna i ko zna sta sve nece biti uzrok tome. Ali ne treba globalizovati, ja znam gomilu ljudi koji su vec dugo prezadovoljni Still kolekcijom. A sampon i skidanje boje??? Ma daaaajte, to su price za decu.

      Избриши
    4. Ja sam naglasila da je to moje iskustvo i nisam generalizovala nista, a Vi kada vec sudite o mom komentaru barem procitajte kako treba i do kraja. Kosa mi nije bila problematicna, a posto umem da citam pridrzavala sam se upustva. A farbe im jesu pune amonijaka i to je nepobitno, pa ako neko hoce da se upusti u avanturu i eksperimentise samo napred.
      A za sampon proguglajte malo, pa cete naci. Nisam sigurna toliko dokona da izmisljam i kudim odredjene proizvode bez ikakve osnove.
      Ako su za Vas besmislice, za nekoga ko uci na tudjim greskama bice dobar savet. Plus, taj Vas nacin obracanja i ton govori samo o Vama bez obzira sto mi persirate.
      Prijatno.

      Избриши
    5. Obracam Vam se kao strucnjak za tehnologiju i javno i provereno tvrdim da su farbe bez amonijaka opasnije od onih sa amonijakom. Prost razlog za to jer amonijak isparava onog momenta kada zavrsi svoj posao, tj kada Vam oboji kosu. Farbe bez amonijaka sadrze opasnije supstance koje se zadrzavaju na kosu i dalje....propaganda je cudo, a vidim da je i na Vas uticala.

      Избриши
  19. koristila sam sampon med i cokolada i divan je, a i pakovanje za kosu, kao i krema za kovrdzavu kosu
    Tatjana Stanišić

    ОдговориИзбриши
  20. FB Sanja Stanišić
    stanisicsanja8180@yahoo.com
    koristim farbe za kosu i balzam

    ОдговориИзбриши
  21. Volim njihovu masku za kosu od čokolade i meda :) pojela bih je da mogu koliko dobro miriše :D

    ОдговориИзбриши
  22. Gordana Mitic leptiric25@yahoo.com koristila sam ovaj sampon prelepo mirise,koristim pakovanje i ulje

    ОдговориИзбриши
  23. Jaswmina Tosic
    tosicjaca@gmail.com
    Nisam do sada lkoristila vase proizvode

    ОдговориИзбриши
  24. Koristila sam crnu farbu za kosu i imam lep utisak o proizvodu.

    ОдговориИзбриши
  25. Koristim sampon i masku za kosu
    draganadamjanic29@hotmail.com
    FB Dragana Damjanic https://www.facebook.com/

    ОдговориИзбриши
  26. Nisam do sad koristila njihove proizvode,volela bih probati
    Jelena Rosic
    jelenarosic6@gmail.com
    FB Jelena Rosic

    ОдговориИзбриши
  27. Svidja mi se Popart Sampon :)
    Aleksandra Milojevic
    e-mail: hopingfaith13@gmail.com
    fb: https://www.facebook.com/AleksandraMilojevic93

    ОдговориИзбриши
  28. dobre su popart farbe i kolor šamponi i popart pakovanja za kosu.

    ОдговориИзбриши
  29. Nisam imala priliku ništa da probam od Stevan Still-a :(

    ОдговориИзбриши
  30. Za mene je najbolji Bublle double med i cokolada, posto ima ostecenu kosu... :*
    kale_512@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  31. Koristim dugo pakovanje med i cokolada, predobro je, kao i balzami.. :)

    ОдговориИзбриши
  32. Koristila sam sampon sa medom i bas mi se dopada :)
    Volela bih da probam ovaj

    ОдговориИзбриши
  33. FB-Jasmina Tosic
    tosicjaca@gmail.com
    super poklon

    ОдговориИзбриши
  34. Koristim still pakovanje za kosu malinu,koristila sam balzam sa ricinusovim uljem koji je fantastican,kokosovo ulje popart balzam kokosovo mleko, double bouble sampon za farbanu kosu,mali koncetrovani balzam, i farbu i hidrogen i probala sam ove nove maske koje su fantasticne. Inace sve pohvale veliki sam ljubitelj still proizvoda. Uskoro planiram da kupim med i cokoladu proteinsko pakovanje,a inace su cene veoma prostupacne u odnosu na kvalitet. Ne mogu da se setim da li sam jos nesto probala od proizvoda,

    ОдговориИзбриши