четвртак, 26. децембар 2013.

Catrice Ultimate Nail Lacquer - 07 Genius in The Bottle

Konačno je granulo sunce na nekoliko dana i to sam odmah iskoristila da slikam ovaj lak koji ne zaslužuje ništa manje od baš sunčanog vremena. Predivan je i moram ga pokazati u punom svetlu. Ovo je moj jedini Catrice lak i jedini koji sam baš i želela da imam. Reč je o nijansi 07 Genius in The Bottle (legendarno ime!).  Nijansa je zeleno zlatna. Na prvi pogled izgleda kao da je samo zlatan, ali se veoma presijava na zeleno i plavo.  Ali ponekad i na narandžasto. 


Finally the sun came out a few days ago and I immediately used it to take photos of this nail polish, that deserves nothing less then really shiny weather. It's beautiful and it I just had to show it in full glory. This is my only Catrice nail polish and the only one I really wanted to own. This is shade 07 Genius in The Bottle (legendary name!). The shade is greenish gold. At first glance it looks like it's only gold, but it shines green and blue a lot. Sometimes even orange.


Formula mu je dobra i lako se maže. Srednje je gustine i dva sloja su dovoljna za potpuno prekrivanje. Brzo se i suši, što ja mnogo volim kod lakova. Inače pakovanje sadrži 10ml i ima srednje široku četkicu, koja je baš dobra za mazanje. Trajnojst nije loša, ali nije ni ništa spektakularno. Na meni izdrži u proseku oko 4 dana, ali se ne skida u ljuspicama što je dobro. A trajnost ionako zavisi od noktiju i vašeg života. U Srbiji na žalost još uvek nije moguće kupiti Catrice proizvode. Ovaj je iz Hrvatske, a koštao je oko 300 dinara. A sada pogledajte ovog lepotana.


Its formula is good and easy to apply. Medium density and the two layers are sufficient for full coverage. Dries fast, which I like in nail polishes. The packaging contains 10ml and has a medium size brush, which is very good for application. Durability isn't bad, but it also isn't anything spectacular. For me, it lasted on average about four days, but when it comes of it doesn't have parts of it falling off, which is good. And durability depends on your nails and your life anyway. In Serbia, unfortunately, it isn't yet possible to buy Catrice products. This one is from Croatia and it costed about 300 RSD. And now look at this beauty.




Obožavam ovaj lak. Prelep je i skroz po mom ukusu. Da li ste ga vi probali? Ili neki drugi Catrice lak?


I love this nail polish. It is so beautiful and completely to my taste. Have you tried this shade? Or another Catrice nail polish?

12 коментара:

  1. ah, divno izgleda, obozavam tamno zelene, nisam imala prilike da probam Catrice, nadam se da ce uskoro stici i kod nas :)

    ОдговориИзбриши
  2. Totalno neobična i fora boja. Kao školjka :))

    Lajkam jako :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš sam juče gledala jedan Depend slične boje. Boja je zanimljiva i svakako me ne ostavlja ravnodušnom. Divno je što si uspela da uhvatiš sunce za slikanje.

    ОдговориИзбриши
  4. Imam i također ga obožavam. Jako ti lijepo pristaje :)

    ОдговориИзбриши
  5. obožavam ga, juče ga nosila i sad prebacujem slike i vidim ovaj post! super si ga uhvatila!

    ОдговориИзбриши
  6. Gde ima da se kupi catrice kozmetika?:)

    ОдговориИзбриши