недеља, 15. децембар 2013.

Pobednica Trećeg internacionalnog takmičenja u šminkanju



Pošto sam najavila Treće internacionalno takmičenje u šminkanju na  Akademiji za estetiku i kozmetologiju "Purity", red je da vam onda pokažem i rad koji je pobedio. Pobednica je Emilija Mihajlović. Tema je bila novogodišnja svečana šminka. Šta mislite o njenom radu? Najbolji prijavljeni radovi su u finalu šminkali uživo i onda se od ti radova na licu mesta birao pobednik, što mislim da je skroz fer način ocenjivanja.



Ono što je meni zanimljivo je da je zaista bilo raznih radova i dobrih i loših i profesionalnih i amaterskih, tako da upšte nije loše takmičenje da se prijavi i neko ko nije profesionalni šminker i može da očekuje da ima šanse nešto da uradi. Ovo kažem zbog takmičenja koja će se sledeća održati, a to su takmičenja u Body Art-u i Nail Art-u.


Since I announced The Third International Makeup Competition organized by The Academy of Aesthetics and Cosmetology "Purity", I think it's only fair to also show you who won. The winner was Emily Mihajlovic. The theme was new year festive makeup. What do you think of her work? Best applications were invited in final event where they did they makeup live and than the winner was chosen from those makeups. I think that's totally fair method for choosing a winner.

What I find interesting is that there were all kinds of applications, both good and bad, professional and amateur. I think that that's not bad if someone who is not a professional wants to apply and wants to have some chance of winning. I say this because of competitions that will be held soon, namely competition in Body Art and Nail Art.

15 коментара:

  1. Očni makep mi je odličan! usne mi se baš ne sviđaju, ali to sam samo ja :D

    ОдговориИзбриши
  2. Steta sto nema jos fotografija. Dopada mi se boja kapaka, ali bilo bi efektnije da ima slika i sa otovorenim ocima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da slazem se da bi bilo lepo da su okacili jos slika sa tog finalnog dela. Gledala sam sad kod njih na FB-u ali vidim samo ovu sliku :/ I da bilo bi fino da ima i neka slika sa otvorenim ocima.

      Избриши
    2. Draga Kristina evo poslala sam jos slika pa sad mozete da vidite i te slike :)

      Избриши
  3. Oci super, jako precizno, svidjaju mi se glitteri, hajlajter na obrazima, ali usne mi vuku na ono nesrecno sminkanje iz 90-tih sa tamnijom olovkom, stil a la Goca Bozinovska. :-)
    Da su usne nude, a obrve malo definisane olovkom, bilo bi pun pogodak, mada je i ovako jako lijepo.

    ОдговориИзбриши
  4. Djevojka je prelijepa ali i make-up,mada bih ja u ovom slučaju naglasak ostavila na očima a na usne nanijela samo neki nude sjaj ili ruž.U svakom slučaju za pohvalu je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svi se slazemo oko ruza. Mada pitanje je kako izgleda uzivo. Uvek samo delimicno verujem fotografijama :D

      Избриши
  5. Oči mi se baš dopadaju. Ali šminka na usnama, definitivno ne.

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala na divnim pohvalama.Oglasavam se kao pobednica Emilija MIhajlovic....volela bih da Vam prosledim jos fotografija i da vidite sve lepo...sto se tice usana radjena je novom tehnikom ombre tehnikom.,koja je ultra hit trenutno i daleko da je staromodna i sminka iz 90 tih godina...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako zelis posalji mi jos jednu ili dve slike da ih dodam ispod. aleksdobardzic@gmail.com

      Избриши
  7. Kakav crni ombre sa samo spoljašnjom linijom uokvirenih usana? Ombre je prelivanje i u okviru samih usana, u bilo kom pravcu, a ne samo linija oko njih

    ОдговориИзбриши
  8. Dobro cinjenica je da se mozda sa slike ne vidi bas kako je u realnosti tako da ja nikad nisam previse sigurna u ono sto vidim na slikama sto se sminke tice. Mislim govorim iz muka sa licnim iskustvom kada slikam nesto sto sam radila.

    ОдговориИзбриши