понедељак, 8. септембар 2014.

Wet n Wild paleta senki - E738 Comfort Zone

Vreme je za nastavak posta o poklonima koje sam dobila od Tee sa beautyandbrains007HR. Tada sam prvi put dobila neke WnW proizvode i malo je reći da sam se baš oduševila. Prvi post o ovim poklonima je ovde. A danas ću vam pokazati prelepu paletu senki E738 Comfort Zone koja ima 8 senki.


It is time to continue the subject of gifts that I received from the Tea from beautyandbrains007HR. That's when I first got some WnW products and needless to say that I was very impressed. The first post about these gifts is here. Today I'm going to show you a beautiful eyeshadow palette E738 Comfort Zone, which has 8 shadows.


Pakovanje je ponovo tipično za WnW, plastično sa prozirnom gornjom stranom. Nije mnogo čvrsto, ali za sada se dobro drži. Unutra se nalazi i dvostrani aplikator - jedna strana je sunđerasta, a druga je četkica. Nisu ništa posebno ali u slučaju nužde mogu da posluže. WnW nije dostupan u Srbiji na žalost, a cena ove palete je oko 760 dinara.  Na senkama piše na koji deo kapka mogu da se nanose, a postoji i objašnjenje na zadnjoj strani pakovanja.  


The packaging is again typical of WnW, plastic with a transparent top. Not very solid, but so far it is doing well. Inside there is a double-sided applicator - one side is spongy, and the other is a brush. They're nothing special, but in an emergency they can be used. WnW is not available in Serbia, unfortunately, and the price of this palette is around 760 RSD. Each shadows has a label that explains where it should be applied, and there is also an explanation at the back of the packaging.


Paleta ima u sebi dve grupe senki. Jedna vuče na braon, a druga na zeleno. U svakoj grupi senki postoje nijanse za ispod obrva, za sam kapak, pregib kapka i jedna tamnija senka za definisanje spoljnog V. Oduševljena sam i teksturom i bojama ovih senki. Veoma su mekane i baršunaste, a lako se i blendaju. Ne krune se i dobro su pigmentovane. Sve senke u sebi imaju manje ili više šimera, što je jedina zamerka na ovu paletu, jer bih volela da u njoj postoje i neke mat nijanse da bi se lakše kombinovalo.


Palette has two groups of eye shadows. One pulls to brown and the other to green. In each group, there are shades for under the brow, for eyelid, crease, and a darker shade to define the outer V. I am thrilled with the texture and colour of the eye shadows. They are very soft and velvety and easy to blend. There is no crumbling are they are well-pigmented. All the shadows have more or less shimmer, which is the only objection to this palette that I have, because I would like it to contain some matte shades to make it easier to combine them.


Oduševljena sam svim senkama ali najveća ljubav mi je desna Definer senka. Podloga ove senke je crvenkasta a šimer je metalik plav. Samim tim senka može da bude crvena, ljubičasta ili plava. Podseća me na krljušt nekih lepih ribica.


I am delighted with all the shadows but my biggest love is the right Definer eyeshadow. The base of the shadow is reddish but shimmer is metallic blue. So the shadow can look red, purple or blue. It reminds me of scales of some beautifull fish.


Evo ih i swatchevi bez baze:


And here are the swatches without eyeshadow base:


Mnogo volim ovu paletu i nadam se da ću u budućnosti biti u prilici da probam još neke WnW proizvode. Da li ste vi probali ovu paletu?

Šta mi se viđa kod ove palete:
- cena,
- izbor nijansi,
- tekstura senki i lako nanošenje,
- pigmentacija.

Šta mi se ne sviđa:
- dostupnost,
- pakovanje,
- sve senke su šimeraste.

Informacijei ocene:

CENA: 48.9 KN (oko 760 RSD)
GDE JE NABAVITI: van Srbije
BROJ NIJANSI: 3
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 3/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


I just love this palette, and I hope that I will be able to try some mode WnW products  in the future. Have you tried this palette?

What I like:
- Price,
- Choice of colours,
- Texture and easy application, 
- Pigmentation.

What I don't like: 
- Availability,
- Packaging,
- All eye shadows have shimmer.

Information and scores:

PRICE: 48.9 KN (around 760 RSD) 
WHERE TO BUY: outside of Serbia
NUMBER OF SHADES: 3 
WOULD I BUY THEM AGAIN: Yes

PACKAGING: 3/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

21 коментар:

  1. Otkako sam si nabavila ovu divotu ostale palete sam zapostavila. Još bolje bi bilo da su ubacili barem jednu mat nijansu ali se to može zanemariti s obzirom na kvalitet paletice. Petal Pusher me nije oduševio koliko Comfort Zone. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Imam jednu wet n wild paletu i nisam baš zadovoljna njome... jedan od razloga je što su gotovo sve nijanse shimmeraste, sto si i sama spomenula. Uz to pigmentacija mi je preslaba i previše se truse.. nismo se sprijateljile :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pih steta bas. Meni je ovfe pigmentacija ok skroz. A nisam primetila da se mnogo krune. Moguce je da se razlikuju od nijanse do nijanse.

      Избриши
  3. Fine su nijanse, ali ja više volim mat senke koje je teško i pronaći u paletama. :/ Gledala sam i ostale njihove palete i ova mi je jedna od najlepših kombinacija boja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je ova ubedljivo najlepsa. I ja isto vise volim mst senke, al sta da se radi...nema mnogo takvih paleta zaista.

      Избриши
  4. paletu imam i ja, u fazi testiranja je bez baze, zatim sa bazom pa onda ide post

    ОдговориИзбриши
  5. Imam je, dobra je paleta za tu cijenu, ali bih i ja voljela da ima barem dvije-tri matte nijanse :)

    ОдговориИзбриши
  6. Bas mi je lijepa paletica, skroz sam zainteresovana da ih isprobam - dopadaju mi se swatchevi pa ako budem imala srece, kada je nabavim jvaljam dojmove :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javljaj! Meni je ova bas najlepsa od tih velikih paleta. A mnogo se zanimljivo kombinuju ove boje. Ispadaju bas cudnovato neki look-ovi. Sto se meni bas svidja. Nisu prenapadni a nekako su bas upecatljivi.

      Избриши
  7. Divna paletica, odavno imam želju da probam neku od njihovih paleti. :)

    Nažalost su nam nedostupni, ali nikad se ne zna, biće prilike :)

    ОдговориИзбриши
  8. a ja samu sebe sve uvjeravam da mi ne treba više paleta ;)
    ta zadnja što se prelijeva je zbilja nešto *.*

    ОдговориИзбриши
  9. I ja sebe isto uveravam. Evo ovu sam dobila pa mi nije krivo :)))

    ОдговориИзбриши
  10. Meni se dopada desna strana palete. Odlicne su nijanse! :) Jos nisam nigde preko naisla na WnW stand.

    ОдговориИзбриши
  11. Nikako da isprobam njihova sjenila, ova zadnja desno mi je baš krasna!

    ОдговориИзбриши
  12. Slažem se i s vrlinama i s manama. I mislila sam da je ovo nešto unutar tvoje Comfort Zone ;)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши