петак, 27. јун 2014.

Kanta Vol. 10


Još jedna kanta došla je na red! Kao i uvek više ima preparative. Ali uspela sam da potrošim i celu jednu senku za oči što je za mene uspeh! Pa da počnemo:


Another trash post is here! As always there are more cosmetics spent. But I managed to use one whole eye shadow, which is a big success! So let's start:


- Garnier Essentials tonik za mešovitu kožu - baš mi se svideo, lepo osveži i tonira kožu, a i jeftin je. Pakovanje od 200ml košta 489 dinara. Ocena 5/5.
- Bioderma Sensibio micelarna - njihove micelarne su za mene najbolje. Jedino mi se više svidela Sebium zelena micelarna, ali i ova je odlična. Ovo malo pakovanje ima 100ml, a košta 820 dinara. Ocena 5/5.
- Multiaktiv Natural Anti-Stress krema sa malinom i žen-šenom - solidna krema koja lepo hidrira, ali me nije baš ostavila bez daha. Pisala sam o njoj u ovom postu. Pakovanje sadrži 50ml i košta 343 dinara. Ocena 4/5.
- Mixa micelarna - nije loša ali u odnosu na Biodermu mi je za nijansu lošija i teže je skidala najpostojaniju šminku. Pakovanje od 200ml košta oko 500 dinara. Ocena 4/5.
- Lactacyd Femina gel za intimnu regiju - jedan od mojih omiljenih gelova. Lepo i blago čisti i ima blag i prijatan miris. Pakovanje od 200ml košta 399 dinara. Ocena 5/5.


- Garnier Essentials toner for mixed skin - I liked it a lot, nicely refreshes and tones the skin and it is inexpensive. Packaging of 200ml costs 489 RSD. Score 5/5. 
- Bioderma Sensibio micellar water - their micellar waters are the best for me. The only one I liked more that this one is Sebium micellar water in green packaging, but this one is excellent, too. This little packaging of 100ml costs 820 RSD. Score 5/5. 
- Multiaktiv Natural Anti-Stress Cream with raspberry and ginseng - nice cream that moisturizes well, but it didn't really take my breath away. I wrote about it in this post. The packaging contains 50ml and costs 343 RSD. Score 4/5. 
- Mixa micellar watter - not bad, but compared to Bioderma is slightly worse when removing more durable makeup. Packaging of 200ml costs around 500 RSD. Score 4/5. 
- Lactacyd Femina gel for intimate region - one of my favorite gels. Nice and gently cleans and has a mild and pleasant fragrance. Packaging of 200ml costs 399 RSD. Score 5/5.


- La Roche-Posay Effaclar Duo [+] - moja HG kremica za uklanjanje nepravilnosti. Obožavam je. Pisala sam o njoj u ovom postu. Tubica ima 40ml i košta 1392 dinara. Ocena 5/5.
- Essence My Skin Tinted Moisturizer - u početku činio mi se kao loš proizvod ali s vremenom sam ga baš zavolela. Ima vrlo blago prekrivanje ali dovoljno da ujednači ten. Lepo hidrira kožu i što je još bolje daje mat izgled koži. Šteta samo što nema da se kupi u Srbiji. Tuba od 50ml je oko 2 evra.  Davno sam o njemu pisala u ovom postu. Moja ocena je 4/5.
- Balea Nature noćna krema - vrlo lagana krema za masnu kožu. Nije masna, ali dobro hidrira. Jako sam je volela. Tuba od 50 ml košta 339 dinara. O njoj sam pisala ovde. Ocena 5/5. 
- Artdevo Dita Von Teese senka 370 - Koristila sam je mnogo za ispod obrva pa sam je konačno i potrošila. Bila je prilično dobra, boje slonovače ali bez šimera. Pisala sam o njoj ovde. Sadrži 0.8g a platila sam je 609 dinara. Ocena za nju je po meni 4/5.


- La Roche-Posay Effaclar Duo [+] - my HG creams for removing blemishes. I love it. I wrote about it in this post. Tube has 40ml and costs 1392 RSD. Score 5/5. 
- Essence My Skin Tinted Moisturizer - initially seemed like a bad product, but eventually I just fell in love with it. It gives very slight but enough coverage to unify the complexion. Nicely hydrates the skin and what's even better is that it gives matte finish. Too bad it cannot be bought in Serbia. 50ml tube is about 2 euros. I wrote about it in this post long time ago. My score is 4/5. 
- Balea Nature Night Cream - very light cream for oily skin. Not greasy, but hydrates well. I loved it. Tubes of 50 ml costs 339 RSD. I wrote about it here. Score 5/5. 
Artdevo Dita Von Teese eye shadow 370 - I used it a lot for my brow bone, so I finally spent it. It was pretty good, ivory colour without shimmer. I wrote about it here. Contains 0.8g and it costed 609 RSD. Score 4/5.


I za kraj moj voljeni Freeman:
- Freeman Toning Body Lotion sa belim grožđem - predivno miriše i jako lepo hidrira. Trebalo bi da zateže kožu, mada to nisam uočila. Sadrži 150ml a košta 299.45 dinara. Ocena 4/5.
- Freeman Pepermint + Plum losion za stopala - takođe fenomenalno miriše i lepo omekšava i hidrira stopala. Nije dovoljno jak da omekša najtvrđu i vrlo ispucalu kožu. Jako mi se svideo, a o njemu sam pisala ovde. Tuba sadrži 150ml i košta 565 dinara. Ocena 5/5.

I to bi bilo to! Da li ste vi probali neki od ovih proizvoda i kakvi su bili vaši utisci?


And finally, my beloved Freeman: 
- Freeman Toning Body Lotion with white grapes - beautiful fragrance and hydrates nicely. It should tighten the skin, although I didn't notice that. Contains 150ml and costs 299.45 RSD. Score 4/5. 
- Freeman Peppermint + Plum Foot Lotion - also smells amazing and beautifully softens and moisturizes feet. Not strong enough to soften the hardest and very chapped skin. I loved it, and I wrote about it here. Tube contains 150ml and costs 565 RSD. Score5/5. 

And that's it! Have you tried any of these products and what were your impressions?

32 коментара:

  1. Koliko praznih bočica :))) Ovaj puta dijelimo samo Bioderma micelarnu koja je jedna odboljih za mene.Moj Effeclar Duo+ čeka začepljivanje pora koje je neminovno ljeti. Bome, svaka čast na ažurnosti u trošenju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajoj ala su se meni krenule ovog leta zacepljivati poreeee. Uzas jedan ko da sam u pubertetu. Sad krenuh polako da menjam proizvode za lice da ako pronadjem da nesto nije dodatni uzrocnik.

      Избриши
  2. Baš ću morati a probam ovaj Garnier tonik. Meni je ova Essence tonirana krema okej, neki love-hejt odnos, za ljeto je odlična jer je lagana.. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa tako je i kodene bilo za toniranu kremu. A Garnier tonik zaista nije los. Mada opet tonik ko tonik nije neka velika magija.

      Избриши
  3. Анониман27. јун 2014. 14:11

    planiram kupiti ovaj Garnierov tonik, puno blogerica ga hvali :D
    ove Freeman proizvode sad prvi put vidim i djeluju mi zanimljivo :D
    čestitam na potrošenom sjenilu :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман27. јун 2014. 14:55

    Hm ja sam probala Freeman scrub za stopala mislim da je mirisao na šljive tako nešto, nemam pojma uglavnom bio je ljubičast i najbolji piling za stopala koji sam ikad probala :)

    Voljela bih probati Biderminu micelarnu, a ovu essence toniranu kremicu sam kontala kupiti ali mi se čini da je najsvjetlija nijansa dosta tamna i žutog pod tona i da je sama krema previše tečna, a i kako kažeš prekrivanje joj je slabo pa sam odustala od kupovine, ali jesam koristila sličnu samo je u plavoj tubici koja je baš namijenjena masnoj koži i ima završni mat efekat :) i žao mi je što essence nije dostupan u Srbiji, to mi baš bezveze, žalite se :) :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E dostupan je Essence ali uglavnom samo sminka. Nema bas mnogo kremica i tako toga. Ne znam sto i to ne uvezu. A sad si me zainteresovala za Freeman piling :)))

      Избриши
  5. Odlican je post. Super je sto si lepo objasnila svaki proizvod i stavila cene. :))

    http://alexacidillustrations.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Uzela sam Freeman kremu za stopala,po tvojoj preporuci i divna je :))

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман27. јун 2014. 22:42

    Draga moja, ti trosis i trosis....Divan potrosac , a jos bolji bloger. E malo pojasnjenje za losion za pete. krema za pete je te koja omeksava stopala, naravno posle pilinga kada se skinu naslage. Losion je lite varijanta koju vise muskarci koriste zbog gljivica , neprijatnog mirisa stopala i patika , iz kojih uglavnom neizlaze. Losion belo grozdje , je takodje hidrantan i antioksidant , a pocinje da daje zategnutost posle duzeg koriscenja . Dobili smo micelarnu vodu sa puzem , bez parabena je i 97% prirodna, mislim da bi ti se dopala, a piling za pete koji hoces da probas je na snizenju kao sto znas , pa iskoristi priliku. Hvala na objektivnim postovima .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste ja samo trosim neke Freeman proizvode. Znam to za losion. Ja kad sam htela da ga kupim htela sam i tu kremu za pete ali je tad nije bilo. :)

      Избриши
    2. Анониман28. јун 2014. 03:12

      Sada ima i krema za pete. Izvini za ovo anonimno, izbacuje me kada upisem vesna kozmetika teatar. Bitno je da si ti prepoznala ko je pisac:)

      Избриши
  8. Probaću losion s belim grožđem, verujem da divno miriše. Imam Freeman pepermint&šljiva kupku za stopala, losion nisam probala.

    ОдговориИзбриши
  9. I ja sam isto fan Freeman kozmetike, koristila sam je ranije vise. Sad imam losion za telo Shea butter & Lemongrass, ovu kremu nisam ni primetila, a posto ima pepermint sigurno cu je probati. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман28. јун 2014. 08:00

    Imala sam Garnier tonik i Mixa micelarnu,u potpunosti se slazem sa tobom u utiscima i ocenama:) Mixa je ok ali malo teze skida sminku s ociju,a tonik je dobar samo za mene malo jak,sad koristim Bioten zeleni tonik koji mi je odlican. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam koji je BIoten zeleni tonik...hmhmh. Imala sam onaj zuti od dunje i bio mi je baaas super.

      Избриши
  11. Анониман28. јун 2014. 18:21

    Haha,to je taj,nije zuti vec zeleni,bledozeleni doduse ali definitivno je zeleni. Kristina

    ОдговориИзбриши
  12. Mnogo volim Garnier zeleni tonik i kada god ne znam koji da kupim, "hvatam" taj :)

    ОдговориИзбриши
  13. Bogme se dosta trošilo :) Volim i ja Garnier tonik i Bioderma micelarnu, a posebno LRP Effaclar duo, on mi je otkriće godine.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam bas prezadovoljna effaclarom. Mada mi se cini da mi je stari bio bolji malo...

      Избриши
  14. Анониман4. јул 2014. 12:08

    Aleksandra,idi overi blog Bjuti kutak molim te! Videces zasto sam ti to rekla. Kristina

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман4. јул 2014. 12:12

    Imas link u komentarima na blogu Welcome to Sandraland,zadnji post. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jel zbog kraja posta koji je u istoj formi kao kod mene? Pa dobro sta da se radi :)))

      Избриши
  16. Анониман5. јул 2014. 08:34

    :),da,super je sto si cool ako ti to ne smeta,neke blogerke bi digle prasinu :) Kristina

    ОдговориИзбриши
  17. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ОдговориИзбриши