недеља, 18. мај 2014.

Promocija Aesop proizvoda u Metropoliten parfimeriji



U petak 16.5.2014. u parfimeriji Metropoliten održana je promocija novog brenda koji se može naći na njihovim policama - Aesop. Ovo je jedan vrlo specifičan i poseban brend. Osnovan je 1987. godine u Melburnu. Poznat je po vrlo zanimljivoj ambalaži i prodavnicama. Stil im je potpuno arhitektonski i minimalističan, a ambalaža podseća na stare apotekarske boce. Sastav njihovih proizvoda je kombinacija najmodernijih i prirodnih sastojaka. Prva stvar koja će svakog ostaviti pod utiskom je svakako dizajn koji je vrlo bitan deo ovog brenda, a da bih vam dočala stil kojim se oni vode, na sledeće dve slike stavila sam nekoliko fotografija njihovih fenomenalnih prodavnica koje se nalaze širom sveta.


On Friday, 16/05/2014. perfumery Metropolitan had a promotion of the new brand that can be found on their shelves - Aesop. This is a very special and interesting brand. It was established in 1987., In Melbourne. They are known for their very specific packagings and shops. Their style is completely architectural and minimalistic, and the packagings are reminiscent of the old pharmacy bottles. The composition of their products is a combination of modern and natural ingredients. The first thing that will leave an impression on you is certainly their design, which is a very important part of the brand, and in order to describe it better to you, I'll show you some photos of their shops located around the world.



Iako sam odmah po dolasku na promociju imala peh da me izda fotoaparat, nećete zameriti mojim lošijim fotografijama sa mobilnog telefona. 


Immediately upon arrival at the promotion I had the bad luck of my camera not working, so I hope you won't mind my bad mobile phone photos.


Kao i svaka promocija u Metropolitenu, ni ova nije mogla da prođe bez preukusnih kolača i osveženja.


Like any promotion at the Metropoliten, this one also couldn't pass without tasty cakes and refreshments.


Ovaj brend karakterišu malo jače cene, no verujem da će i za njega biti mnogo ljudi koji će želeti i moći da izdvoje novac.


This brand is characterized by a little stronger prices, but I believe there will be many people who will want and be able to pay for their products.


U Metropolitenu mogu se naći razni proizvodi za negu i čišćenje lica, ruku i tela, kao i proizvodi za kosu. Većina tečnih proizvoda, seruma, gelova za ruke, lice i telo pakovani su u fenomenalne staklene bočice. S druge strane maske, pilinzi i kreme za ruke nalaze se u metalnim tubicama.


In Metropoliten you can find a variety of products for face care and cleaning, for hands and body, as well as hair products. Most of the liquid products, serums, gels for hands, face and body are packed in a fabulous glass bottles. On the other hand creams, masks and scrubs are packed in metal tubes.


Bila sam u prilici da isprobam većinu proizvoda, kako se u Metropolitenu naravno nalaze testeri za ove proizvode. Oduševljena sam teksturama i mirisima. Mirisi su uglavnom blagi, biljni i veoma osvežavajući. Potpuno uživanje, mada nisu za svakoga.


I was able to try most of the products, as Metropoliten of course has all of the testers for these products. I am delighted with textures and scents. Fragrances are generally mild, herbal and very refreshing. Total enjoyment, although not for everyone.


Ono što je zanimljivo je da je većina proizvoda namenjena ili svim tipovima kože ili za bar nekoliko tipova kože od jednom. Ja sam se iskreno najviše zalepila za okoloočnu kremu...mada njena cena ne čini moj novčanik veoma srećnim. Ko zna možda je jednog dana i nabavim.


What is interesting is that most of their products are for all skin types or at least for several skin types at once. I was most drawn to their eye cream ... but its price doesn't make my wallet very happy. Who knows, maybe I'll get it one day.


Kući sam pošla sa paketićem u kome je nekoliko testera. Parfimeriji Metropoliten se veoma zahvaljujem na pozivu na ovaj divan događaj i na testerima čijem se isprobavanju mnogo radujem. Ako do sad niste posetili Metropoliten i videli nove Aesop proizvode, učinite to, jer su proizvodi više nego zanimljivi. 


I went home with a small bag with some testers. I'm very grateful to Metropoliten perfumery for inviting me to this wonderful event and for testers they gave me, which I'm looking forward to trying out. If you have never visited Metropoliten and didn't see the new Aesop products, do so because they are very interesting.

12 коментара:

  1. Ne mogu da vjerujem da su vam dosli! Aaaaaaaaaa :D

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Pa dobro sta ce ti vise od toga da isprobas nesto.

      Избриши
    2. Moram prokomentarisati da je jedan uzorak DOVOLJAN da se zaljubis u ove proizvode... Ja sam tek pre neko vece probala kremu za ruke (iako sam uzorak dobila jos letos) i nisam mogla da verujem koji efekat :) Toliko sam se odusevila da razmisljam o ovoj kremi od kako sam je probala... :)

      Избриши
  3. Zanimljivo mi ovo deluje. Vidim da si cesto tamo, hoces li uskoro pisati o proizvodima Erborian i Cinq Mondes, oni imaju jako zanimljive stvari, a sa druge strane skoro da nema recenzija i podeljenih iskustava sa njihovim proizvodima? Bar ne o prizvodima za lice. Bas bi nam znacilo, a ti umes valjano da napises recenziju i docaras to na pravi nacin. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa jeste cesto ja svracam kod njih a cesto imaju i razne promocije pa i tad idem. Nemam trenutno nista od ta dva brenda za lice trenutno tako da necu pisati skoro o njima. Sto ne odes da vidis imaju li neki tester za to sto te zanima? To su malo skuplji brendovi a ja slabije kupujem taj cenovni rang. Samo kad za nesto bas cujem da je super + mnogo zelim da probam.

      Избриши
  4. Već sam kod Pudrijere komentirala kako sam ljubomorna što vam je ovo došlo :D Mi smo izgleda najgori dio Balkana pa nama ovakvi brendovi neće hahahah :D
    Očekujem neke recenzije od tebe ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma to sve zavisi od toga ima li ko da uveze. Mi eto srecom imamo tu Metropoliten parfimeriju koja je zelela i mogla da se lati takvog poduhvata.

      Избриши
  5. Realno toliko ima domaće prirodne kozmetike koje imaju tako dobre reference, koje po kvalitetu mogu da pariraju upravo ovoj kozmetici,ali je nama nažalost uvek tudje bilo najbolje, a domaće preskupo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa kako za koga. Posebno kad je prirodna kozmetika u pitanju nasa je mnogo jeftinije od mnogih stranih brendova a posebno od Aesopa.

      Избриши