четвртак, 27. март 2014.

Sleek True Colour Lipstick - Barely There 776


U mojoj poslednjoj narudžbini sa Sleek sajta rešila sam da konačno probam i neki njihov ruž za usne. Iskreno jedva sam se odlučila za nijansu jer je izbor zaista dobar. Na kraju sam rešila da to bude jedna nude boja koja je veoma hvaljena, a to je nijansa 776 Barely There. Ova nijansa spada u Sheen kategoriju. Moja procena je da je to kategorija kremastih i sjajnih ruževa, koji na usnama izgledaju sjajno, kao da su malo vlažni. Kroz sebe nema nikakve šljokice već je boja potpuno ujednačena. Za početak evo ga sastav:


In my last Sleek order I decided to finally try one of their lipsticks. Honestly, it was very hard to decide which shade to order because the selection is really good. In the end I decided to buy a nude colour that is very praised and that's shade 776 Barely There. The shade falls within the Sheen category. My assessment is that this category contains creamy and glossy lipsticks, which look great on the lips, as if they were a little wet. There is no glitter or shimmer in it through, and the colour is completely uniform. For starters here are the ingredients:


Ruž dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj se nalazi plastično pakovanje ruža. Plastika je peskirana, kao i kod ostalih Sleek ambalaža. Na prvi pogled, a malo i na dodir, podseća kao da je gumena. Vrlo se lepo i čvrsto zatvara, što mi se sviđa. Sam ruž je prilično malenih dimenzija, što nisam očekivala. Inače sadrži 3.5g a cena mu je 7.49 $. Naravno imajte u vidu da ćete poštarinu dodatno platiti još možda oko 3$. Ovi ruževi inače dolaze u čak 20 nijansi.


Lipstick comes in a cardboard box in which is the plastic packaging. Plastic is sandblasted, the same as other Sleek packagings. At first glance, and a little to the touch, it feels rubbery. Very nice and tightly closes, which I like.The lipstick is quite small in size, which I didn't expect. Otherwise, it contains 3.5g and its price is 7.49$. Of course, keep in mind that you'll also have to pay extra postage of maybe about 3$. These lipsticks come in as many as 20 shades.


Boja ovog ruža je topla boja mesa, blago vuče na neke koralne nijanse. Generalno bih je najpre svrstala u "my lips but better" nijansu. Izdržljivost na usnama je srednja, do oko 3 sata, što je i očekivano s obzirom da se radi o kremastom ružu.  


The colour of this lipstick is a worm skin colour, gently pulling on some coral shades. Overall I would firstly classify it as "my lips but better" shade. Durability on the lips is medium, up to about 3 hours, which was expected since it is a creamy lipstick.


Ne lepi se za suve delove, mada je za ujednačenu boju potrebno naneti deblji sloj kako bi se izbeglo malo uvlačenje u borice usana. Ili, što ja najviše volim da radim, nakon nanošenja da se četkicom ili prstom umasira u usne i lepo razmaže. Na taj način mu se malo i produži trajanje na usnama. Svakako se homogeno briše, a i boja je prilično neutralna pa nije potrebno stalno paziti kako usne izgledaju.


It doesn't stick to dry parts, although for a uniform colour you'll need a thicker layer in order to avoid accumulation in small lip wrinkles. Or, as I prefer to do, after applying it use a brush or a finger and massage it into the lips to nicely smear it. In this way, you'll also extend the duration of the lips. It erases homogeneously, and the colour is quite neutral so there is no need to constantly check how your lips look.


Za kraj pogledajte swatch na ruci i usnama, naravno na suncu i u hladu.


In the end, look at the swatch on my hand and lips, of course in the sun and in the shade.



Ja sam iskreno jako zadovoljna ovim ružom i od kad ga imam jako često ga nosim. Možda nije baš najlakši za nanošenje, ali ne zadaje ni mnogo problema. Da li ste vi probali neki Sleek ruž i kakvi su bili vaši utisci? Imate li neku drugu nijansu da mi preporučite?

Šta mi se sviđa kod ovog ruža:
- cena,
- pakovanje,
- ugodan na usnama,
- homogeno se briše,
- ne lepi se za suve delove.

Šta mi se ne sviđa:
- dostupnost,
- malo teže se skroz homogeno nanosi,
- malo ulazi u borice.

Informacije i ocene:

CENA: 7.49 $
GDE GA NABAVITI: Sleek sajt
BROJ NIJANSI: 20
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 4/5
NANOŠENJE: 4/5
POSTOJANOST: 4/5
PREKTIVNA MOĆ: 4/5
UKUPNA OCENA: 4/5


I'm honestly very happy with this lipstick and since I have it wear it  very often. Perhaps it is not the easiest to apply, but it also won't give you a lot of trouble. Have you tried any of the Sleek lipsticks and what were your impressions? Do you have any other shade that you recommend?

What I like about this lipstick:
- Price,
- Packaging,
- Pleasant on the lips,
- Erases homogeneously,
- Doesn't stick to the dry parts.

What I don't like:
- Availability,
- A little more difficult to completely homogeneously apply,
- It accumulates a little in the wrinkles.

Information and scores:

PRICE: 7.49 $
WHERE TO BUY: Sleek web site
NUMBER OF SHADES: 20
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 4/5
APPLICATION: 4/5
DURABILITY: 4/5
COVERAGE: 4/5
OVERALL SCORE: 4/5

20 коментара:

  1. It looks gorgeous, perfect for Spring and Summer. I still haven't try any of Sleek lipsticks, but they are one of products I want to try in the future. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I was like that too, so I finaly ordered one. :) This one is very nice :D

      Избриши
  2. Tvoja boja i pristaje ti s-a-v-r-s-e-n-o! <3

    ОдговориИзбриши
  3. Prava prolecna nijansa ;) Divno ti stoji ;)
    I ja inace preferiram ovakve nijanse za lepe, suncane dane ;)

    ОдговориИзбриши
  4. dobra ti je ova bojica :D
    srećom nisam još toliko luda za ruževima, pa ih nisam počela skupljati ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Ni ja ih bas ne skupljam, generalno se trudim da nemam mnogo slicnih boja...mada polako se kupi. Ali zato ne sakupljam lakove za nokte :))))))

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan je, i čula sam da su njihovi ruževi jako dobri, tako da ću morat nabavit koji.

    ОдговориИзбриши
  7. Divan ruž, samo mene uvijek muči velik izbor boja, teško mi se odlučiti za samo par :hrčak: :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa i ja sam imala taj problem ali sam jako stroga prema sebi i ne dam da se previse gomila. Samo malo :)

      Избриши
  8. Krasna je formula Sleek ruževa, a mislim da i sama znas koliko volim Sleek. :D Ova nijansa nije za mene ali svakako cu kupiti neke rozikaste :D

    ОдговориИзбриши