субота, 8. март 2014.

Prvi Metropoliten Open Blogger's Day

Metropoliten je zaiste parfimerija utočište za sve ljubitelje kozmetike i parfema. Prelep ambijent, sposobno, informisano i veoma prijatno osoblje i naravno ogroman izbor poizvoda u raznim cenovnim rangovima. Ima nešto prijano i smirujuće u ovoj parfimeriji, pa često volim da kupujem baš ovde i pri tom se svaki put lepo ispričam sa devojkama koje tu rade. Ova parfimerija je po meni dobar primer dobrog vođenja jednog ovakvog lokala, a svakim danom uvode nove i zanimljive ideje koje će ih svakako održati u vrhu.

Metropoliten is really a perfumery haven for lovers of cosmetics and perfumes. Beautiful ambient, capable, informed and very pleasant staff and of course a huge variety of products in various price ranges. There is something calming and nice in this perfumery, and I often like to buy stuff here and also spend some time to have a nice conversation with girls that work there. This perfumery is in my opinion a good example of well run perfumery, and every day they brings new and interesting ideas that will insure that they stay on top.


Ovaj put pišem o Metropolitenu jer je ova parfimerija dodala jednu vrlo lepu akciju na spisak svojih aktivnosti - otvoreni dan za blogere. Juče je organizovan prvi takav dan u kom smo mogli da razgledamo do mile volje, pričamo o detaljima proizvoda koji nas zanimaju, čujemo tuđa iskustva i preporuke. Ovo je za nas, koji volimo da razmislimo o onome što ćemo kupiti i isprobati, od neprocenjive važnosti.

This time I'm writing about Metropoliten perfumery because they added a very nice thing on their list of activities - open day for bloggers. Yesterday they organized the first such day in which we were able to look around how much we wanted, talk about the details of the product that we are interested in, and hear other people's experiences and recommendations. This is for us, who like to think about what we buy and try, of huge importance.


Svuda su bili testeri raznih brendova - Bioderma, Roc, Weleda, Dr.Hauschka, Guam, Erborian, Cinq Mondes... i naravno mnogo parfema. Atmosfera je naravno bila veoma prijatna i uz sokove i čokoladu dugo smo pričali o kozmetici koju svi volimo. Na kraju smo mogli da uzmemo i testere koji su nas zanimali kako bismo isprobali proizvode koje smo razmišljali da kupimo.


Everywhere were testers of different brands - Bioderma, Roc, Weleda, Dr.Hauschka, Guam, Erborian, Cinq Mondes ... and of course a lot of perfumes. The atmosphere was of course very pleasant and with juices and chocolate we long talked about the cosmetics we all love. In the end we were able to take the testers we were interested in so we can try them out before we buy.


Mene je kao i uvek privukla Weleda sa svojim šarenim kutijicama i prirodnim sastojcima. Uzela sam razne testere proizvoda koje još nisam probala a koje sam baš želela, a i neke koje nisam mislila da probam, ali su ih druge blogokoleginice toliko nahvalile da sam morala da ih i ja probam. 


I was, as always, attracted by Weleda with its colorful boxes and natural ingredients. I took seme testers of products that I haven't tried yet and that I really wanted to, but also some that I did not think about trying, but since other bloggers had praised them so much, I just had to try, too.


Takođe sam jako dugo planirala da probam Guam blato protiv celulita, ali se to nekako uvek sklanjalo za neki drugi put tako da sam vrlo srećna što sam sada imala priliku da uzmem i te kesice.

Also, I have planned to try to Guam mud against cellulite for some time, but it was somehow always pushed to the side, so I'm very happy that I had the opportunity to take little these bags, too.




I za kraj moram da vam pokažem i predivne šešire koji se trenutno nalaze u Metropolitenu. Vrlo su zanimljivi i mame me da ih sve isprobavam.


And in the end I have to show you the beautiful hats that are currently in Metropoliten. They are very interesting and lure me to try them all on.


I naravno Metropoliten ne bi bio to što jeste bez parfema. 


And of course Metropoliten wouldn't be what it is without perfumes.



I na kraju evo i nekih testera koje sam uzela, pa mi javite ako vas zanimaju moji utisci o nekim od ovih proizvoda, da bih napisala utiske kada ih isprobam.


And finally, here are some testers I took, so let me know if you are interested in my impressions of some of these products, so I'll written my impressions when I try them out.


22 коментара:

  1. Kako su samo slatki i raznobojni Weleda testeri. Bioderma je odlično mini pakovanje za neka putovanja, ili da se nosi u torbi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, baš razmišljam kako ću da ga sačuvm kad potrošim da presipam za putovanja micelarne u to.

      Избриши
  2. Baš vam je bilo divno, jako mi je žao što nisam uspela da se izorganizujem i dođem.
    Zna li se na koliko će se organizovati ta druženja? Baš je super što su to uveli. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš lijepo događanje :) Puno testera si dobila :D

    ОдговориИзбриши
  4. super druzenje uz kozmetiku! mislim da nista vise nije potrebno ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Ma kad je Metropoliten raj za oci. Kao da si usla u neki spa centar ali sa tonom kozmetike.:)

      Избриши
  6. Raj za oči i dušu, mogu samo zamisliti kako si uživala :)

    ОдговориИзбриши
  7. I ja planiram da izbacim slican post koliko vec sutra, Ali iz mog ugla :-D Slazem se za atmosferu I osoblje, samo sam ja ocekivala da cu upoznati malo vise blogokoleginica, Ali dobro srecna sam jer sam imala priliku da dozivim nesto novo I drugacije od bilo koje druge radnje. Mene su svece odusevile :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Problem je sto su svi dolazili u razlicito vreme. ALi sta da se radi. Upoznaces ih vec nekad :D

      Избриши
  8. Baš lijepo da su vas okupili i dali mogućnost da sve pregledate i isprobate nešto što niste… Ja bih istinski uživala na jednom takvom mjestu :-)

    ОдговориИзбриши
  9. Baš su se lepo dosetili :-)
    Zanima me Guam blato (da li zaista deluje) i, naravno Weleda proizvodi.

    ОдговориИзбриши
  10. ajme krasno, ja bih bila u stanju čitav dan provesti na ovakvom mjestu :D

    ОдговориИзбриши
  11. Baš lepo, šteta što ni Tanja ni ja nismo mogle da vam se priključimo ali se nadam da će biti još takvih druženja i nekih novih prilika;) Lidija

    ОдговориИзбриши