субота, 8. март 2014.

Promocija Gerovital kozmetike


Kompanija Gerovital juče je organizovala promociju svojih proizvoda. Da li je neko od vas do sad koristio njihove proizvode? Ja lično nisam, pa mi je zato bilo specijalno zabavno da čujem malo više o njima. 


The company Gerovital organized a promotion of their products  yesterday. Did any of you ever use their products? I personally didn't, so it was especially fun to hear a bit more about them.


Gerovital kreme zasnovane su na H3 formuli koju je osmislila Ana Aslan 1952. godine, tj. na prokainu koji je do tada korišćen kao lokalna anestezija. Već 1967. godine kompanija Farmec iz Rumunije počinje sa proizvodnjom krema za regeneraciju (i protiv bora) ali i hidrataciju i negu kože na bazi ove formule.  Kreme uglavnom sadrže hijaluronsku kiselinu, ekstrat krastavca, glinu, prirodne antioksidanse, sastojke koji stimulišu proizvodnju novog kolagena itd. 


Gerovital creams are based on a H3 formula by Ana Aslan created in 1952, i.e. procaine which was previously used as a local anesthetic. In 1967. the Farmec company from Romania started making creams for regeneration (and anti-wrinkle) but also moisturizing and care, based on this formula. Creams generally contain hyaluronic acid, cucumber extract, clay, natural antioxidants, substances that stimulate the production of new collagen, etc.


Promocija je organizovana u prelepom vegetarijanskom restoranu Radost fina kuhinjica. Ja lično jedem sve, ali posebno obožavam da jedem ukusno voće i povrće, pa sam potpuno uživala u posluženju. Atmosfera je bila vrlo prijatna i opuštena, a hrana ukusna i vrlo dekorativna.


Promotion was organized in a beautiful vegetarian restaurant  Radost fina kuhinjica. Personally, I eat everything, but I especially love to eat tasty fruits and vegetables, so I totally enjoyed the catering. The atmosphere was very pleasant and relaxed and the food delicious and very decorative.


Naravno, tu su bili i razni proizvodi koje smo mogli da isprobamo. Gerovital proizvodi nekoliko Anti-age linija za negu lica, ali pored toga imaju i proizvode za kosu i telo. Ceo asortima, kao i detalje o proizvoda pročitajte na njihovom sajtu


Of course, there were various Gerovital products that we could to try out. Gerovital produces several Anti-age lines for face, but they also have products for hair and body. Full assortment, as well as details about the products can be found on their web site.




I na kraju dobili smo i po poklončić. Ja sam dobila Gerovital Plant noćnu kremu, koja hidrira i regeneriše kožu, ali i ublažuje bore. Ja još nisam krenula sa Anti-age kremama, pa me je najviše i zanimala njihova Plant linija koja je namenjena koži nakon dvadesete godine. Obradovala sam se da sam dobila kremu baš iz ove linije. Javljam utiske čim je isprobam!


And finally, we got on a small gift. I got Gerovital Plant night cream that hydrates and regenerates the skin, and reduces wrinkles. I haven't yet started with Anti-aging creams, so I was most interested in and their Plant line that is intended for people older then 20. I was happy that I got the cream from this line. I'll write about my impressions when I try it out!


16 коментара:

  1. Klopa mi deluje najinteresantnije. Baš je živopisna.
    Gerovital mi je inače uvek delovao kao proizvođač kozmetike za zrelu kožu pa nisam kupovala ništa njihovo, mada sam na sajmovima dobijala uzorke nekih kremica. Ne pamtim koje su bile, samo se sećam da nisu bile za moju kožu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da sve su kao anti age. Mada eto ova linija je za 20+. A eto imaju i za kosu i telo, a to nisam ni znala pre :) Hrana je bila fenomenalna, bar meni. Mesozderi nisu bili nesto odusevljeni :D

      Избриши
  2. Divan event, drago mi je da si bila i još draže što si nam prenela detalje :)
    Hrana izgleda fenomenalno!
    Radujem se detaljnijem osvrtu na kremicu.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam ništa njihovo probala. Baš me zanima kakvi će ti biti dojmovi?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene bas jako zanima. Nisam ni ja nista probala, mada dobro vecina stvari za lice me jos ne zanima mnogo jer je anti age.

      Избриши
  4. Prekrasan event, na nivou! I eto još jednog brenda okojem ću sa žudnjom čitati jer ga nema ovdje kod nas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja licno nisam ni znala za njih ranije. Prodaju se valjda po apotekama. Sad cu bas da obratim paznju.

      Избриши
  5. Meni se čine jako zanimljivi, volim probavati nove proizvode i gledam da mi imaju prihvatljive sastojke. Još da imam gdije probati i prošnjofati:-)))

    ОдговориИзбриши
  6. Zaista je bio lep događaj, poseban i drugačji. Meni je bilo ugodno i prijatno, a verujem i tebi :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман10. март 2014. 05:33

    Ja sam njihove kreme probala tako što sam im poslala mail i zamolila za uzorke koji su mi nakon nekoliko dana stigli na kućnu adresu(na sajtu piše da postoji ta opcija). Kremama sam genearlno bila zadovoljna jer mi nisu napravile nikakav problem na licu, a koža ih je fino upila. Ono što želim i sugurno ću kupiti je enzimski piling jer teško pronalazim one koji prijaju mojoj osetljivoj koži. Kreme ostaju kao opcija čim potrošim bar jednu od 5 koje trenutno koristim

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Heheh da prvo potrosi to st oimas, ne valja previse gomilati. Javi kakav ti je taj piling kad ga probas :D

      Избриши
  8. Oni su već više od godinu dana obavezna rutina u mojoj nezi, mnogo ih volim i žalim što sam bila sprečena da dođem na njihov događaj!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno steta sto nisi mogla da dodjes! Eto ti si jedna od retkih koju znam da ih koristi. Jedva cekam da ja probam ovu kremicu koju sam dobila :D

      Избриши