петак, 19. децембар 2014.

Out with the old, in with the new


Prošli post bio je posvećen potrošenim proizvodima a zadesilo se da se dosta novog i nakupilo pa će ovaj post biti posvećen tim proizvodima. U poslednje vreme slabo kupujem pa su ovakvi postovi retki, ali evo i to se dogodilo. Dakle slobodno recite šta vas najviše zanima i o čemu bi voleli da pišem.


Last post was dedicated to consumed products and I have accumulated a few new things, so this post will be dedicated to these products. Lately I haven't been buying a lot so this type of posts were rare, but here is finally one. So feel free to say what you are most interested in and what would you like me to write about.


Za početak dobila sam dve nove anti-age kreme iz Garniera. Reč je o Miracle Skin Cream kremi za lice i Miracle Eye Cream kremi za okoloočnu regiju. Moram vam reći da su vrlo zanimljive! Bele su boje ali kada krenete da ih razmazujete dobijaju bež boju i blago ujednačavaju ten!


For starters I got two new anti-aging creams from Garnier. One is a Miracle Skin Cream for the face and the other Miracle Eye Cream for the eye region. I must tell you that they are very interesting! They have white colour, but when you apply them the become beige and slightly even out the complexion!


Iako je zima rešila sam da ne prestajem sa anticelulit kremama koje lepo zategnu kožu. Na red je došla ova Baleina anticelulit gel krema. Takođe kupila sam i Balea zimsku kremu za ruke. Umesto mleka za telo rešila sam da probam Nivea bebi ulje. Mada moram priznati da za sada nisam impresionirana, a i ovo ulje je poteglo nekoliko pitanja, ali o tome detaljnije uskoro. I na kraju Syoss Oleo Intense Thermo Care, kao proizvod za kosu koji se ne ispira i nanosi pre sušenja radi nege i zaštite kose.


Although winter is here I decided not to stop using anti-cellulite creams that nicely firm the skin. Now it was the time to try out this Balea anti-cellulite gel cream. Also I bought Balea winter hand cream. Instead of a body milk I decided to try Nivea baby oil. Although I must admit that so far I'm not impressed, and this oil arouse a few questions, but I'll write about it in details soon. And finally Syoss Oleo Intense Thermo Care, as a hair product that doesn't rinse and is applied before drying to care and protect the hair.


A najdraže sam ostavila za kraj. U Srbiju je ove godine došao novi brend sa prirodnom kozmetikom Siberian Health, pa sam se drage volje bacila na kupovinu i isprobavanje proizvoda. Za sada sam kupila pastu za zube sa propolisom, za koju ćete verujte mi biti vrlo iznenađeni kako izgleda. I nije reč o pasti sa glinom. Dalje u flašicama imamo šampon za suvu i farbanu kosu, balzam za obnovu kose i tečni sapun za intimnu higijenu. A u kutijama su dva bisera - delikatna krema za područje oko očiju i micelarna voda, koja nije baš samo obična micelarna voda. A deluje vrlo luksuzno. Uskoro vas očekuju sve recenzije, a ja sam vrlo uzbuđena da sve ovo isprobam. Neke sam proizvode već počela da koristim i vrlo sam pozitivno iznenađena. 

Dakle...šta vas najviše zanima?


I left the best for the end. This year Serbia got a new brand of natural cosmetics Siberian Health, so I gladly purchased a few products that I will test. For now, I bought a toothpaste with propolis, and its texture will surprise you a lot. And it's not a clay toothpaste. Next we have bottles of shampoo for dry colour-treated hair, conditioner for hair repair and liquid soap for intimate hygiene. And in these two boxes we have two great products - a delicate cream for the eye area and micellar water, which is not just an ordinary micellar water. And it looks very luxurious. You can expect all the reviews soon and I'm very excited to trying it all out. I have already started using some of these products and I am very positively impressed.

So ... what are you most interested in?

10 коментара:

 1. zanima me sve ovo sa poslednje slike, za početak lepo izgleda, pozdrav

  ОдговориИзбриши
 2. Sve me zanima:) Garnier kremice,a narocito ove stvarcice iz Siberian Health-a,videla sam katalog ali toliko toga ima da ne mogu da odlucim sta bih pre.Zato cekam tvoj post o tome:) Kristina

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hahah e i ja sam imala isti prolem. Ako budes htela da kupujes i oces da se uclanis javi se da se uclanis preko mene haha :D

   Избриши
 3. Ova prirodna kozmetika već prema ambalaži djeluje obećavajuće :) Jedva čekam recenzije ;)

  ОдговориИзбриши
 4. Sve me zanima, nisam skoro ništa probala, požuri :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hahahahaha e pa ocu. Za tebe cu da se ubrzam sa zadovoljstcim! Neke stvari ionako vec koristim neko vreme pa ce uskoro utisci!

   Избриши