понедељак, 11. август 2014.

Vichy Idealia Eyes


Evo još jednog proizvoda sa moje WL koji sam u nekom trenutku dobila i imala sreću da isprobam. Pošto mnogo volim da tražim i isprobavam dobre okoloočne kreme, Vichy Idealia Eyes je krema kojoj sam se mnogo radovala.


Here's another product from my WL I have received at some point and had a chance to try. Since I love to search for and try out good eye creams, Vichy Idealia Eyes was the cream which I was looking forward to a lot.


Dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je tubica od 15ml sa vrlo čudnim gumenim aplikatorom na vrhu. Aplikator je srednje mekoće i na centru ima malu rupicu kroz koju se istiskuje krema. Iako sam bila prilično skeptična, aplikator se pokazao kao vrlo upotrebljiv za lepo utapkavanje i nanošenje kreme. Mada moram priznati da mi je dosadio pa sam odustala od njega, jer je prstima nanošenje ipak dosta brže. Preporučena cena ove kreme je 2633.04 dinara.


It comes in a cardboard box in which a 15ml tube with a very strange rubber applicator on top. The applicator is medium-soft and the center has a small hole through which the cream can get out. Even though I was pretty skeptical, applicator proved to be very useful for good application of the cream. Although I must admit that I got bored so I gave up on it, because I still apply the cream a lot faster with my fingers. The recommended price of this cream is 2633.04 RSD.


Evo ga i sastav:


Here are the ingredients:


Krema je vrlo lagana i nemasna. Kroz sebe ima dosta svetlucavih čestica koje prave blagi odsjaj kada se nanese, pa čine da su tamni kolutovi malo manje vidljivi. Međutim od ovoga ne treba očekivati mnogo. Ovo svetlucanje pomaže zaista minimalno iako čini da se koža lepo presijava i da izgleda svežije. Krema dobro hidrira, mada mi se čini da bi bila slaba u slučaju da imate baš suvu kožu.


The cream is very light and non-greasy. It contains has a lot of shiny particles that make the skin glow when the cream is applied, and this makes dark circles less visible. But you shouldn't expect much, since this shimmer helps only a little bit, although it makes the skin look nice and refreshed. Cream moisturizes well, but it seems to me it might be weak in case you have very dry skin.


Na sledećoj slici pogledajte na koji način krema stvara odsjaj na koži koji blago maskira nesavršenosti okoloočne regije.


In the following photo you can see how cream creates a slight glow on skin that gently disguises imperfections of the eye region.


Moram da priznam da mi se krema svidela ali pošto sam dosta od nje očekivala ostala sam malo razočarana. Krema lepo hidrira ali svetlucanje ne pomaže mnogo u maskiranju nesavršenosti, te mi se ova kreme čini kao i svaka prosečna dobra okoloočna krema, a sobzirom na višu cenu sumnjam da bih je ponovo kupila.

Šta mi se svidelo:
- pakovanje,
- dobro hidrira.

Šta mi se nije svidelo:
- cena,
- slabo prekrivanje podočnjaka.

Informacije i ocene:

CENA:  2633.04 dinara
GDE JE NABAVITI: Lilly, apoteke
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Možda

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 3/5
NANOŠENJE: 5/5
HIDRATACIJA: 5/5
PODOČNJACI: 3/5
UKUPNA OCENA: 4/5


I have to admit that I liked the cream but since I expected a lot from it, I was left a little disappointed. Cream moisturizes well, but the shimmer it contains doesn't help much with masking imperfections. This cream seems like every average good eye cream, but since it is a bit pricey I doubt I would buy it again.

What I liked:
- Packaging,
- Hydrates well.

What I don't like:
- Price,
- Doesn't help much with dark circles.

Information and scores:

PRICE: 2633.04 RSD
WHERE TO BUY: Lilly, pharmacies
WOULD I BUY IT AGAIN: Maybe

PACKAGING: 5/5
PRICE: 3/5
APPLICATION: 5/5
HYDRATION: 5/5
BAGS AND DARK CIRCLES REDUCTION: 3/5
OVERALL SCORE: 4/5

6 коментара:

  1. Ja se mnooogo razmišljam da li da uzmem ovu kremu. Mlađe blogerke je baš hvale, dok ove moje vršnjakinje i starije od mene misle da im treba neka jača :)
    Imala sam testere, ali s njima mogu samo da vidim hoću li imati alergijsku reakciju :\

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da eto i meni je ok ona ali mi se zaista cini da nije za zahtevniju kozu.

      Избриши
  2. Ma krema je super za mladu i ne zahtjevnu kožu, meni koja imam previše kriterija oko okoloočne, preslaba.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da da to bi i ja rekla. Moja koza je skroz nezahtevna i krema mi je dobra ali vidim da je dobra za bas takvu moju kozu ali za bilo sta drugo ne bas.

      Избриши
  3. Znaci lagana je i odlicna mozda za ljetne mjesece ali vjerujem da bi se osjetilo na kozi kako nedostaje njege cim nam dodje jesen. Posto se sjecam da je tvoja okoloocna regija nezahtjevna, sigurno ce ti odgovarati tokom cijele godine. Mene su nocne smjene dobro udesile pa se vucem za hranljivim formulama. Vichy ima neku dobru okoloocnu koju zelim isprobati ali se ne sjecam naziva. Mozda Redermic? Kada je pronadjem javim ti a posebno ako je kupim i isprobam ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno javi draga! Znam da mucis muku s tim nocnim smenama. Ja sam mnogo srecna sto ja nemam tesmene i radim kad hocu. Stvarno imam srece.

      Избриши