субота, 13. јул 2013.

Essence Studio Nails Extra Strong Nail Hardener + sjano/mat nokti


Ovaj post ima dvojaku svrhu. Prvo želim da vam pokažem proizvod koji mi je jako pomogao da imam lepe nokte. A drugo je naravno da vam pokažem kako sam te moje nokte i nalakirala. :)

Ceo život nokti mi se listaju, nekad manje nekad više. Prilično su tanki i savitljivi. Pre mesec ili dva imala sam napad ekstremnog listanja i rešila sam da nešto učinim po tom pitanju. Naletela sam na Essence Studio Nails Extra Strong Nail Hardener i kupila ga. Kao i sve kod Essence-a jeftin je i košta 289 din. Sadrži 8ml.

Mažem ga prvog na nokte pre svakog lakiranja. Ništa loše nije uradio noktima, niti je isušio okolnu kožu. Ali je zato itekako učinio da nokti prestanu da se listaju. Prvo on i sam fizički ojačava nokat, što mogu da osetim čim ga namažem. Takođe suši se samo za nekoliko sekundi što je super. Takođe s vremenom sam primetila da mi se nokti zaista manje listaju, tako da je i na duge staze popravio moje nokte. Zaista sam prezadovoljna.


This post serves a dual purpose. First I want to show you a product that helped me a lot to have beautiful nails. And second is to show you how I did my nails. :)

All my life my nails were weak, sometimes less sometimes more. They are quite thin and flexible. Around a month ago I had a period of extremely bad nails, so I decided to do something about it. I ran into Essence Studio Nails Extra Strong Nail Hardener and bought it. Like all of Essence's stuff it was cheap and costs 289 din. It contains 8ml of product.

I apply it first to my nails before every polishing. It didn't do anything bad to my nails nor dried out the surrounding skin. My nails certainly ceased to be layery and stopped pilling off. First, it  physically reinforces the nail, which I can feel it as soon as I apply it. It also dries for a few seconds, which is great. Also over time I noticed that my nails are really much harder, so that in the long run it  improved my nails. I am really very satisfied.


Šta mi se sviđa:
- cena,
- pakovanje,
- super ojačava nokte,
- smanjuje listanje i na duge staze,
- brzo se suši.

Šta mi se ne sviđa:
- nemam zamerki :)

Informacije i ocene:

CENA: 289 din
GDE GA NABAVITI: Lilly, DM
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
UČINAK: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like:
- Price,
- Packaging,
- Great strengthening of nails,
- Reduces layering in the long run,
- Dries quickly.

What I don't like:
- I have no complaints :)

Information and scores:

PRICE: 289 dinars
WHERE TO BUY: Lilly, DM
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
EFFECTIVENESS: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5


A sad da vam pokažem kako sam nalakirala nokte pre nekoliko dana. Nije ništa inovativno, ideju sam videla kod drugih devojaka, ali mi se mnogo svidela. Nalakirala sam nokte  Aura crnim lakom Black Sofa 804, a zatim sam samo vrhove premazala L'Oreal nadlakom za matiranje i dobila ovaj veoma specifičan frenč. 

Meni se mnogo sviđa. Jeste li vi nekada probale ovako nešto?


Now let me show you how I did my nails a few days ago. It's nothing innovative, I've seen the idea from other girls and I liked it a lot. I applied a black Aura nail polish Black Sofa 804, and then I just coated the tops of my nails with L'Oreal mattifying topcoat and got this very interesting french manicure.

I really like it. Have you ever tried something like this?


14 коментара:

  1. Baš lijepo izgleda. A mislim da je Essence povukao taj učvršćivač.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ga jos vidjam, ali cak i da jeste povukao ima i onaj u staklenoj providnoj bocici koji je sigurno isto dobar, znam da ga hvale. Kad ovaj potrosim, taj cu da probam.

      Избриши
    2. Nije ga povukao. Ovdje kod mene ga ima svugdje

      Избриши
  2. Bas mi je drago da si pronasla proizvod koji ce tvoje naoktice dovesti u red ;) Nisam nikada koristila ovaj Essence lak, a nisam sigurna ni da sam ga videla u nekoj od drogerija ;) Moracu malo bolje da pogledam :)

    I sama jako cesto nosim ovakav manikir, i bas sa crnim lakom, uglavnom tokom zimskih meseci :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj onaj u providnoj bocici, ako ovaj ne nadjes posto kazu da je i on dobar. :)

      Избриши
  3. I ja koristim taj ucvrscivac vec jako dugo i stvarno je odlican. Nokti su mi cvrsti dosta. Super manikurica

    ОдговориИзбриши
  4. I ja imam problema sa listanjem noktica i potraziti cu ovaj ucvrscivac jer mi i cijenovno odgovara a naravno, i tebi vjerujem! Meni su noktici krasni ama bas krasni samo sto bih ja na svojim ucinila mat vrh nesto tanjim jer su meni noktivi i malenih dimenzija tako da bi kod mene to drugacije djelovalo. Ukratko, sebi bih je prilagodila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas sam polaskana sto verujes u moj sud :))) Ja ga imam vec nekoliko meseci i jako se sporo trosi. A jako ga cesto koristim.

      Избриши
  5. Jako mi je drago sto si pronasla proizvod po meri za nokte :)
    Dopada mi se kako si nalakirala nokte :)

    ОдговориИзбриши
  6. zanimljiva manikura :)
    kupujem ovaj essence prvom prilikom!

    ОдговориИзбриши
  7. super, bolje da ima više dobrih baza :D
    manikura je super, volim takve :D

    ОдговориИзбриши
  8. A šta sa ovim što piše ispod nalepnice? Da se koristi samo 3 nedelje i da se nanosi 2dana, pa 1 dan pauze. Da li je neko imao problem ako je koristio duže i češće?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja to uopste nisam postovala nanosila sam ga ispod laka kad se setim i super mi je bio. i Dalje ga imam i lepo ucvrsti nokte kad ga namazem.

      Избриши