недеља, 7. јул 2013.

Eveline Slim 3D koncentrovani anticelulit serum


Posle dužeg vremena potrošila sam svoj super Kräuterhof anticelulit gel i krenula u potragu za novim koji ću kupiti. Kako volim da svašta isprobam kupila sam ovaj Eveline koncentrovani serum. Zvučao mi je super jer je ipak koncentrovaniji u odnosu na obične gelove. Bar tako piše na pakovanju. :)


After a long time I have spent my super Kräuterhof anti-cellulite gel and started searching for a new one to buy. As I like to try all kinds of stuff I bought this Eveline concentrated serum. It sounded great because it is more concentrated than conventional anti-cellulite gels. At least that's what the packaging says. :)


Pakovanje mu je odlično pošto ima pumpicu koja je super za doziranje. Ja koristim oko 2 pumpice za jednu nogu. Pakovanje sadrži 245ml. Na pakovanju piše da smanjuje celulit, zateže kožu i smanjuje obim regije na koju se nanosi. Namenjen je osobama sa osetljivom kožom i kožom sklonoj alergijama. 


Packaging is great because it has a pump which is great for dosing. I use about 2 pumps for one leg. Packaging contains 245ml. The packaging says that it reduces cellulite, tightens skin and reduces the size of the region where you apply it. It is designed for people with sensitive skin and skin prone to allergies.


Tekstura ovog proizvoda je zaista serumasta, nekako je gušći od većine običnih gelova. Ima blag miris na limun. Brzo se upija i uopšte ne ostavlja kožu lepljivom, pa može veoma brzo da se obuče odeća. Ovo je super pošto na pakovanju piše da ga treba nanositi i ujutru i uveče. Na koži proizvodi veoma blag i prijatan osećaj hlađenja.

Moji utisci o ovom serumu su prilično pozitivni. Daleko od toga da je magičan, ali ipak nije ni za bacanje. Koža je definitivno zategnutija, a celulit malo umanjen i manje vidljiv. Obim butina se nije smanjio uopšte, mada to nisam ni očekivala. 

Šta mi se sviđa:
- cena,
- pakovanje,
- tekstura,
- brzo se upija,
- nije masan,
- zateže kožu,
- smanjuje celulit.

Šta mi se ne sviđa:
- piše da smanjuje obim butina, ali to se nije desilo.

Informacije i ocene:

CENA: 675 dinara
GDE GA NABAVITI: Lilly, DM
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
ZATEZANJE KOŽE: 5/5
HLAĐENJE: 4/5
UKLANJANJE CELULITA: 4/5
SMANJENJE OBIMA: 2/5
UKUPNA OCENA: 4/5


The texture of this product is really serumy, somehow denser than most ordinary gels. It has a slight scent of lemon. It is quickly absorbed and doesn't make skin greasy at all, so you can quickly put on your clothes. This is great because the packaging says that it should be applied morning and evening. It produces a very mild and pleasant cooling sensation on the skin.

My impressions of this serum are quite positive. It's far from being magical, but it's also not for throwing away. The skin is definitely firmer and cellulite is reduced and less visible. Thigh volume did not diminish at all, as I expected.

What I like:
- Price,
- Packaging,
- Texture,
- Is quickly absorbed,
- Not greasy,
- Tightens the skin,
- Reduces cellulite.

What I don't like:
- Packaging says that it reduces volume of the application area, but that didn't happen.

Information and reviews:

PRICE: 675 din
WHERE TO BUY: Lilly, DM
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGE: 5/5
PRICE: 5/5
SKIN TIGHTENING: 5/5
COOLING: 4/5
CELLULITE REMOVAL: 4/5
VOLUME DECREASE: 2/5
OVERALL SCORE: 4/5

22 коментара:

  1. Super što radi posao bar malo, nije ni skup :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas ovo mi treba! :) Na ana.rs sam videla da uglavnom hvale ovaj Evelin i Kräuterhof a ja ne mogu da se odlucim koji od ova dva da uzmem..Koji je tebi bolji?:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa slicni su. U principu uzmi bilo koji, mada ako tesko podnosis ove gelove sto greju onda zaobidji Krauterhof jer bas przi. Posebno sad kad je ionako vruce.

      Избриши
  3. Nista nije magicno, fizicka aktivnost, ishrana, a ovo manje vise pomaze. Jako si lepo napisala recenziju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jbg to je sve i do genetike. Ja se lepo hranim i treniram skoro svaki dan, ali ne moze ni to da ukloni celulit. Al dobro svakim danom radimo po malo.

      Избриши
  4. ovo kod nas nisam vidjela, morat ću potražiti :D

    ОдговориИзбриши
  5. Kad potrašim moje iz Avona, kupujem ovo, mada nešto i nisam ažurna u mazanju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E jbg. I sa azurnim mazanjem ovi proizvodi ne blistaju bas, a tek kad mazes sporadicno onda budu nikakvi :)

      Избриши
  6. Sviđa mi se što nema termo efekat pa ću ga imati u vidu jer su meni njihovi antcel.proizvodi odlični!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni malo dosadilo da se przim s termo efektima pa sam ga uzela da malo odmorim :)

      Избриши
  7. mozda ga i probam kad potrosim krauterhof :) zvuci zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
  8. Zvuci zanimljivo :)

    Mi zene uvek ocekujemo rezultate odmah :D Potrebno je puno vremena da bi se videli prvi rezultati. Upornost, redovnost, puno tecnosti, redovna i zdrava ishrana i naravno redovna fizicka aktivnost su kljucni faktori za postizanje vidljivih rezultata :) Kreme su slag na celoj prici :) To je bar neko moje misljenje :)

    ОдговориИзбриши
  9. Ja ne koristim ovakve preparate, ali sam jedno vreme poneta euforijom uzela crveni Eveline u tubi. Sreca pa je bila zima i nije mi smetalo grejanje i peckanje :D

    ОдговориИзбриши
  10. izgleda mi super i zvuči obećavajuće,samo sam ja pomalo prestala vjerovati u takve stvari. iako,neće me sprječiti vjerojatno da probam još nešto :)možda čak i ovo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma ne verujem ni ja bas mnogo, ali i ta 2% zategnutija koza mi znaci jer malo bolje izgleda :)

      Избриши
  11. Inače ne koristim anticelulitne tretmane, ali ovo izgleda super tako da možda i probam. :)

    ОдговориИзбриши
  12. Kako pravila nalazu, obavestavam te da sam te nominovala na svom blogu :) Ako ti je problem da pises takav post, slobodno zanemari :)

    ОдговориИзбриши