среда, 14. август 2013.

Sleek i-Divine Palette Ultra Matts V2


Konačno sam našla vremena da vam pokažem i drugi deo moje prve Sleek kupovine. Naravno ono što sam morala da kupima je i-Divine Ultra Matts V2 paleta senki.
Kao i svaka druga Sleek paleta ona dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je prelepa crna plastična kutija, koja unutra ima ogledalo preko cele površine. Konačno ogledalo dovoljno veliko da može da se koristi, a ne da u ogledalu vidim samo pola pete trepavice desnog oka. Ova platea košta 9.99$ i ima 12 senki po 1.1g.


I finally found the time to show you the second part of my first Sleek purchase. Of course, what I had to buy is the i-Divine Palette Ultra Matts V2.
Like any other Sleek palette it comes in a cardboard box in which is the beautiful black plastic box that has a mirror inside the entire side. Finally a mirror large enough to be used, not to only be able to see  the half of the fifth lash from my right eye. This palette costs $ 9.99 and has 12 eyeshadows which have 1.1g.


Unutra se preko12 prelepih mat senki nalazi prozirna folija na kojoj su ispisana imena svih senki. Takođe unutra se nalazi i dvostrani sunđerasti aplikator sa dugačkom drškom. Jeste da ga slabo koristim, ali baš je dobar.


Inside over these 12 beautiful matte eyeshadows there is a transparent foil with the names of all the eyeshadows. Also there is a double-sided sponge applicator with a long handle. Even thought I don't use it much it's very good.



Sve senke su jako dobrog kvaliteta. Ne krune se i dobre su za nanošenje i blendanje. Pigmentacija im je baš dobra. Najsvetlije su možda malo manje pigmentovane, ali i one su jako dobre. Trajnost im je takođe dobra a uz bazu sigurno ne mrdaju nigde niti se brišu ceo dan.


All eyeshadows are very good quality. They don't crumble and are good for applying and blending. Pigmentation is very good. Brightest are perhaps a little less pigmented, but they are still very good. Durability is also good and with a base they won't certainly go anywhere or erase during the day.


Vreme je i z swatch-eve.


And here are the swatches.


Ja sam ovim senkama veoma zadovoljna. Mnogo mi je drago da sam kupila ovu paletu, pošto su mi mat senke omiljene, a sad ih imam u raznim bojama. Sigurno ću kupiti i neku paletu sa veselijim bojama. Sleek palete su definitivno dobra investicija. Poštarina nije skupa i, osim ako paket ne zaluta kao meni kada su mi ga prvi put poslali, paket stiže za najviše desetak dana.
Koje ste vi Sleek proizvode probali? Šta mislite o ovoj paleti?


I am very pleased with these eyeshadows. I'm so glad I bought this palette, because matte eyeshadows are my favorite, and now I have them in many colours. I will definitely buy another one with more cheerful shades. Sleek palettes are definitely a good investment. Shipping is inexpensive and, unless the package gets lost, as it did when I first ordered it, the package arrives in about ten days.
Which Sleek products did you try? What do you think of this palette?



Šta mi se sviđa:

- Cena,
- Pakovanje,
- Veliki izbor boja,
- Lepo se blendiraju,
- Ne krune se,
- Ne nakupljaju se u pregibu kapka i ne mrdaju ceo dan (posebno uz bazu).


Šta mi se ne sviđa:
 - Svetle senke bi mogle da budu malo pigmentisanije.

Informacije i ocene:

CENA: 9.99$
GDE JE NABAVITI: Sleek sajt
BROJ PALETA: 14
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like:
- Price,- Packaging,
- Good choice of colors,
- They blend well,
- No crumbling,
- Don't crease or move whole day (especially with base).

What I don't like:
- The light colours could be a bit more pigmented.
Information and scores:

PRICE: 9.99$
WHERE TO BUY: Sleek website
NUMBER OF PALETTES: 14
WOULD I BUY IT AGAIN : Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY : 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

44 коментара:

  1. Baš planiram uskoro neku narudžbu :D super je paleta!

    ОдговориИзбриши
  2. Fenomenalna mi je ova paleta ;) Boje su bas nosive i lake za kombinovanje ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja planiram da u skorije vreme otvorim novi devizni i da narucim neku od paleta `u boji`. Nemam nijednu senku koja je u boji. Apsolutno su mi sve neutralne. Cena je presmesna, bukvalno. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja zelim neku da narucim, ali mislim da ne bih uzela ovu, cisto jer ne bih koristila sve boje. :) Ali je lepa, svkako.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tesko da ce se iz bilo koje koristiti bas sve senke. Ja neke bas retko koristim a ja nemam problema da se plasim ili ne volim neke boje na sebi :D

      Избриши
  5. Prelepe boje... Ja nažalost ne znam da pravilno iskoristim senke. Imam ih mnogo, često sam ih kupovala, ali samo stoje. Imam malo spuštene kapke i čini mi se da mi ni jedna senka ne stoji lepo. Verovatno jer ne umem lepo da ih nanesem..

    http://zdravakosa.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se uvek cudila azijatkinjama kako se sminkaju, ali one uspeju cuda da naprave, a kapci im se ne vide uopste. Tako da svako moze uz malo truda da nauci da se lepo nasminka. Ja srecom nemam mnogo sputene kapke, mada nisu mi ni sad nesto mnogo veliki.

      Избриши
  6. Nisu mi mnogo spušteni... Ali mi se nekako ne sviđaju... Videću tutorijale pa ću polako učiti :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ne mogu da vjerujem da još ništa nisam isprobala od Sleeka :D sviđa mi se paletica, djeluje kao nešto što bi skoro pa svaki dan mogla koristiti...

    ОдговориИзбриши
  8. I dalje gledam i slinim :D
    I dalje se nadam da cu se dokopati one neutral palete :D

    ОдговориИзбриши
  9. Ja stalno slinim na Sleek, al nikako da skupim hrabrosti naručiti nešto jer se bojim, pošto nemaju paypal... Ma ne mogu se suzdržavat, koga lažem?! ;) mislim da ću naručit nešto čim mi stigne kartica!

    ОдговориИзбриши
  10. koliko je dobra,ja sam sigurno jedina koja nema nista njihovo :(

    ОдговориИзбриши
  11. Sviđa mi se paleta i vjerujem da je kvalitetna, kod mene nažalost palete samo stoje. Slabo ja to koristim :(

    ОдговориИзбриши
  12. Lepotica, prava lepotica, kao i sve njihove, ali uzdržavam se, realno imam senki za tri života...

    ОдговориИзбриши
  13. Sad ću da plačem za ovom paleticom, ima li neko da je nema osim mene koja je toliko dugo želi :)

    ОдговориИзбриши
  14. Divna je i divne su sve Slee palete i sve bi i jednu. Ali ja i boje smo dva različita svijeta. I onu Showstoppers koju sam kupila sam proslijedila jer ju nikada neću koristiti. Ne znam zašto. A tako mi je divno vidjeti na drugima boje. i ja bi ih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozda samo treba malo da se naviknes da ih vidis na sebi. Uh sto se neko obradovao tom paletom kad si je poklonila :D

      Избриши
  15. Volim ovakve boje :) jednom moram da nabavim ili njihovu paletu ili mua, mada mi njihovo pakovanje vise odgovara :)) ne znam zasto, ljepse mi je, crno i mat a nije onako providno i na izvolite.

    ОдговориИзбриши
  16. Mislim da je bas ova paleta na mojoj wishlist-i. :) Boje su apsolutno savrsene. Posebno mi je lepa zelena.

    ОдговориИзбриши
  17. Obožavam taj Sleek, čitam toliko recenzija i pohvala na sve strane...a nikako da naručim.
    Predivne boje u paleti, ma savrseno :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma naruci, jeftina je a oni us ok i ako ne stigne salju ti opet ili vrate pare.

      Избриши
  18. I ja imam ovu istu paletu,i pored nje sam porucila i contur kit,i sa obe stvari sam prezadovoljna,fantasticna pigmentacija narocito tamnih senki,kao i postojanost,zao mi je samo sto nisam porucila jos nesto sa njihovog sajta,pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek ce biti jos prilika za to :) I ja do sad imam samo te dve stvari ali sigurno cu kupiti jos po nesto :)

      Избриши
  19. Da li nam možete reci proceduru narucivanja i dostave?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uopste nije nista komplikovano. Porucis na sajtu, tamo imas da se registrujes i upises podatke i adresu. Ukucas broj kartice. Mislim da nema placanje preko PayPal-a ako narucujes sa Sleekovog sajta bas. Oko narucivanja nije zaista nista problematicno. Koliko mu treba da stigne nikad se ne zna, ali mislim da ako se ne zagubi moze da dodje i za desetak radnih dana ili malo vise. Ako se izgubi posle 30 radnih dana ako im posaljes mail prihvatice da ti ili posalju opet ili vrate pare. Meni su poslali opet, ja nesto nisam imala srece. Ali generalno se ne gube paketi mnogo. I ako narucujes vecu kolicinu, mozda ti stigne da moras i neku carinu da platis ali ni to ne mora da znaci. Ja sam narucivala malo i nije bilo nikakve carine.

      Избриши
  20. Zdravo, znam da je ovo stariji post, ali nadam se da ces videti pitanjce i odgovoriti. Meni je bas frka da tako narucujem i iznostranstva, drugarici je rodjus za 10 dana i narucila bih neku. Odakle si i koliko ti je iznela postarina? Pretpostavljam da sa kartice sam uzmu 10$, aposle svu postarionu platis postaru, jel da? Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije uopste problem da se naruci preko njihovg sajta. Placa se putem kartice tipa master card ako imas. Nikad nisam imala problema sa njihovim sajtom. Doduse jednom mi narudzbina nije stigla ali u tom slucaju mozes da im se zalis i poslace ti ponovo. Jedino sto ne garantujem da ce bas za 10 dana da ti stigne, mozda ce trebati malo duze. Sa kartice ti skinu cenu onoga sto si narucila + postarinu koja je recimo oko 3$. I postaru ne placas nista. On ti samo donese.

      Избриши