субота, 2. март 2013.

Avon Foot Works Berry Vanilla Moisturising Cream


Dobila sam nekoliko proizvoda od Avona na recenziju tako da ću o njima pisati u naredno vreme. Danas na dnevni red dolazi Avon Foot Works Berry Vanilla Moisturising Cream. Dakle kao što naziv kaže reč je kremi za hidrataciju stopala. Ono što prvo privlači kod ove kreme je njen predivan miris. Miriše na neke crvene voćkice. To je što se mene tiče veliki plus kod ove kreme, jer sam se često sretala sa kremama za stopala koje veoma loše mirišu. Valjda ih vodi logika - stopala su daleko od nosa, ne moramo previše da se trudimo oko mirisa. Srećom Avon je mislio da udovolji i našem čulu mirisa. Krema je zanimljive roze boje.


I received a few products from Avon for a review so I will write about them in several posts. On todays agenda is Avon Foot Works Berry Vanilla Moisturising Cream. So, as the name suggests it is a foot moisturizing cream. What first attracted me to the cream is its wonderful scent. It smells like some berries. That's a big plus with for me, because I'm often met with foot creams that smell very bad. I guess when they make them they think - feet are fare from nose, so you do not have to worry much about the smell. Fortunately Avon wanted to please and our sense of smell as well. The cream has an interesting pink color.

Ono što je najbitnije je da ova krema veoma dobro radi ono što tvrde da radi. Hidrira vaša stopala. Ako imate problem sa isušenim delovima ona će ih sanirati. No u slučaju da imate veće probleme tipa ispucalih delova ili zadebljanja, ova krema vam ne može pomoći, pa je zaobiđite. No oni i ne tvrde da ova krema to može, niti da je to njena namena, tako da joj to i ne uzimam kao lošu stranu. Imaju oni kremu i za to.

Moram priznati da sam malo zaboravila na katalošku kupovinu uopšte, međutim sada kada sam pogledala njihov katalog shvatila sam koliko su mnoge stvari jeftinije čak i od većine drogerijskih marki. Tako da je velika šteta što sam ovakve proizvode u poslednje vreme zanemarivala. Cenu ove kreme ne mogu da vam kažem tačno, oni imaju stalno neka sniženja, tako da cena veoma zavisi od toga kada bi je naručili. No cena od oko 250 dinara za 75ml kreme uopšte nije loša. Dakle ako želite jeftinu, mirisnu i pre svega dobru hidrataciju stopala imate moje preporuke za ovu kremu.

Zašto je krema dobra:
- lep miris,
- mala cena,
- dobro hidrira stopala.

Loše strane su eventualno:
- kupuje se samo preko Avon kataloga, no to i nije neki problem,
- ne pomaže kod jačih problema na stopalima, no to i ne tvrde da radi.

Informacije i ocene:

CENA: oko 250 dinara
GDE JE NABAVITI: Avon
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
TEKSTURA I MIRIS: 5/5
EFIKASNOST: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


The most important thing is that this cream is very good at what they claim it does and that's moisturize your feet. If you have a problem with the dry parts they will be repaired. But in case you have bigger issues like cracked or thickened parts, this cream cannot help, so you can skip it. They don't claim that this cream can do that, or that that's its purpose, so I don't take this as a bad thing. They also have a cream for that, too.

I have to admit that I forgot about the catalog shopping in general, but now that I looked at their catalog, I realized how many things are cheaper than most of drugstore brands. It is a great shame that I neglected these products. I cannot tell you the exact price of this cream, they always have some discounts, so the price depends a lot on when you order it. But the price of 250 dinars for 75ml of product is not bad. So, if you want a cheap, fragrant and good hydration foot cream you have my recommendation for this one.

Why I like this cream:
- Nice smell,
- Low price,
- Good moisturizing.

Bad things are possible:
- Purchased only with Avon catalog, but this is not such a problem,
- Does not help with the tougher problems, but that's not what this cream is for anyway.

Information and scores:

PRICE: about 250 dinars
WHERE TO BUY: Avon
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
TEXTURE AND SMELL: 5/5
EFFICIENCY: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5


9 коментара:

  1. Nije uopste losa. Meni se mnogo svidja miris. A i radi posao. :))

    ОдговориИзбриши
  2. sad mi treba ova krema :) prije sam se bavila Avonom pa sam imala svega i svečega od njih,između ostalog i neku kremu za njegu stopala (ne ovu). baš me miris zanima. reci mi samo,ima li je u ovom novom aktualnom katalogu?

    ОдговориИзбриши
  3. Hm sad gledam u katalog. U ovom katalogu koji vazi do 19.3. izgleda da nema bas ove. Ne znam hoce li je vratiti ponovo, nadam se da hoce. Jako lepo mirise. E sad to je katalog za Srbiju i Crnu Goru. Ne znam da li se katalozi po zemljama malo razlikuju ili su uvek potpuno isti. Trebalo bi da i vasi imaju katalog na svom sajtu.

    ОдговориИзбриши
  4. A ja sam baš nedavno snimala ovu kremu u Avonovom hrvatskom katalogu pa važem kupiti-ne kupiti... Imam ih na lageru pa se obuzdavam.

    ОдговориИзбриши
  5. Pa ova lepo mirise, ali nije nista bolja od ostalih dobrih krema tog tipa.

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam ovisna o Avonu i namjeravam se čak učlaniti. Nije baš da mi sve odgovara, ali imaju odličnih stvari. Gledala sam ovu kremicu, ali nikako...budem nekom prilikom naručila.

    ОдговориИзбриши