петак, 24. јул 2015.

Eucerin pH5 Hautschutz Duschol (ulje za tuširanje)


Evo jednog proizvoda koji je mnogo hvaljen po blogovima. Nije nešto za šta bih se ja baš uhavtila u prodavnici niti nešto od čega bih očekivala da me mnogo oduševi. Do sad bar slični proizvodi nisu. A onda sam dobila ovo čudo - Eucerin pH5 ulje za tuširanje. Namenjeno je osetljivoj koži, štiti enzime kože i obnavlja lipide tj. prirodnu barijeru kože. Dolazi u plastičnoj bočici od 200ml, a nije ni toliko skupo s obzirom da je reč o Eucerinu. Košta samo 566 dinara (Srbotrade cena). Evo ga i sastav:


Here's one product that is praised a lot on blogs. It's not something I would necessarily pick up in a store or something I would expect to knock me of my feet. So far at least, similar products did not. And then I got this little miracle - Eucerin pH5 Shower Oil. It is designed for sensitive skin, protects skin enzymes and restores lipids ie. natural skin barrier. It comes in a plastic bottle of 200ml and isn't so expensive considering that it is a Eucerin product. It costs only 566 RSD (Srbotrade price). Here's the composition:


Sadrži ulje soje koje je glavni sastojak, ali i ricinusovo ulje i pantenol koji umiruje. Ima savršen miris koji mene podseća na neke proizvode za bebe i puder. Mnogo uživam u ovom mirisu prilikom tuširanja i to je po meni jedan veliki deo celokupnog užitka koje ulje pruža. Ja ipak najviše volim da se prvo okupam nekim gelom za tuširanje a zatim i ovim uljem da bi ga ipak malo sporije trošila. Ulje je vrlo zanimljivo pošto se u dodiru sa vodom na koži prilikom nanošenja pretvara u kremastu i finu penu koja je mnogo lakša za razmazivanje i čišćenje kože. Nakon blage masaže i razmazivanja sačekam minut ili dva da koža malo upije hranljive sastojke iz ulja, a zatim ulje isperem vodom. Miris ulja se blago zadržava na koži nakon tuširanja.


It contains soy oil as a main ingredient, but also castor oil and panthenol which soothes. It has a perfect scent that reminds me of some baby products and powder. I enjoy the scent a lot and to me it is a big part of the overall pleasure that this oil provides. I still prefer to bath first using some shower gel and then use this oil so it can last a bit longer. The oil is very interesting because in contact with water on the skin during application it turns into a creamy and fine foam that is much easier to smudge and clean the skin. After mild massages and application I wait a minute or two, so the skin absorbs nutrients from the oil a little bit, and then wash it off. The fragrance of this oil gently lingers on the skin after showering.


Doziranje je prilično dobro uz pomoć običnog otvora na vrhu pakovanja. Ulje je jako ugodno za korišćenje i ja ga zaista obožavam. Posebno volim da ga koristim u danima kada sam se sunčala i kada mi je koža dodatno isušena i blago osetljiva. Ulje lepo nahrani i umiri kožu a nakon tuširanja koža je na dodir meka i hidrirana. Ovo ulje je po meni jedan divan proizvod koji svako ko voli kreme i ulja za tuširanje mora da proba. Meni je ovo najbolji proizvod tog tipa koji sam probala. I po efektu na kožu koji ima i po mirisu i uživanju koje pruža prilikom korišćenja.


Dosage is pretty well with ordinary opening at the top of the bottle. The oil is very pleasant to use and I really love it. I especially love to use it on days when I was sunbathing and when my skin is dried even more and slightly sensitive. Oil nicely feeds and soothes the skin and after showering the skin is soft to the touch and hydrated. This oil is in my opinion a superb product that everyone who loves in shower creams and oils must try. To me this is the best product of this type that I have tried so far when it comes to the effect on the skin, but also to its scent and enjoyment during use.


Da li koristite ulja ili mleko za telo pod tušem? Verujem da su svi u poslednje vreme isprobali bar jedan ovakav proizvod. Da li ste probali ovo fenomenalno ulje koje je postalo moj HG proizvod?

Informacije i ocene
Cena566 RSD
Gde kupitiLilly, apoteke
Vrste1
Da li bih ih ponovo kupilaDa!
Pakovanje5/5
Cena5/5
Nega5/5
Nanošenje5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- prelep miris
- uživanje da se koristi
- dobro hidrira kožu
- cena
                                    


Do you use oil or in shower body milk? I believe that all of you have recently tried at least one such product. Have you tried this phenomenal oil that has become my HG product?

Information and scores
Price566 RSD
Where to buyLilly, pharmaces
Types1
Would I buy it againYes!
Packaging5/5
Price5/5
Care5/5
Application5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- great scent
enjoyable to use- nice skin hydration       
- price
                                      

4 коментара:

  1. Ja sam fascinirana ovim uljem, saznala sam za njega preko Smizletine. Jos plus ovome je sto se sporo trosi i lepo mirise. :)

    ОдговориИзбриши
  2. sljedeće na popisu, jer još uvijek imam za po dva-tri tuširanja od Nivee, Balee i Avea... Obožavam Eucerin, do sada me niti jedan njihov proizvod nije ni najmanje razočarao, a kako vidim, obožavat ću i ovo ulje.
    Inače sam opsjednuta uljima, pogotovo zimi kad bura puše... Koža tijela mi je donekle normalna, ali problematična i lako se isuši, teško nađem dobar losion za tijelo, a uglavnom sam i prelijena da se mažem... S ovim i ovakvim uljima mogu slobodno preskočit mazanje zimi... Baš ljubav <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo ulje bolje i od Nuvee i Balee za tusiranje. Lepsi je osecaj dok se koristi i miris i nanje je potrebno za jedno tusiranje i jos mi je i meksa koza.

      Избриши