субота, 18. јул 2015.

La Roche-Posay Anthelios XL Ultra Light Invisible Mist 50+


SPF zaštita za lice i telo je svake godine sve laganija, lakša za korišćenje i kvalitetnija. Uvek se iznenadim novim i inovativnim rešenjima koja svakog leta dodju na police prodavnica. LRP je ove godine izbacio jedan jako zanimljiv proizvod koji čini mackanje na plaži izuzetno zanimljivim brzim i lakim. Idealno ako morate da namažete dete ili muža / dečka / bilo kog muškarca jer je njima to sve vrlo dosadno i naporno. Sa ovom kremom neće morati dugo da sede mirno i čekaju.


SPF products for the face and body, are lighter, easier to use and have better quality every year. Brands are always coming up with new and innovative solutions that they present every summer. LRP has launched a very interesting product this year that makes application on the beach very interesting, quick and easy. Ideal if you have to apply it on a child or husband / boyfriend / any man because they all very bored when they have to sit while you apply it. With this cream they won't have to sit for a long time.


Krema dolazi u metalnoj boci i u formi je spreja. Izgleda kao dezodorans, međutim kada se pritisne pumpica izlazi veoma lagana i retka bela tecnost. Dok prskate izgleda kao sprej ali kada dodirne kožu vidi se da je u pitanju lagani beli fluid. Ako raspršivač odmaknete ujednačeno će se rasporediti po koži, a za kritičnije zone kao što su ramena ja raspršivač približim, pa dobijem belu liniju na koži koju posle rukama malo razmažem.


The cream comes in a metal bottle in the form of a spray. It looks like a deodorant, but when you press the pump a very light and rare white liquid comes out. While spraying it looks like its a gas but when it touches the skin you can seen that it is a light white fluid. If you spray it from far it will be spread evenly over the skin, and for critical areas like shoulders I sprayer it closer, and get a white line on the skin which I then spread out.


Boca sadrži 200ml i ima vema dobar raspršivač. Cena ove kreme je 2485 dinara. Nakon nanošenja krema je vrlo izdržljiva i ne spira se u vodi. Kada se pokvasim krema postane malo beličasta na koži pa se na nekim mestima može videti da je i dalje tu. Nije masna, a pošto je i vrlo tečna lako se razmazuje. Međutim ako je nanosite van plaže i treba da obučete odeću moraćete ipak koji minut da sačekate da se upije. Nije baš potpuno nevidljiva kao što joj stoji u nazivu ali to na kraju krajeva i nije bitno. Sadrži parfem, ali ne i parabene. Evo kako izgleda na koži ako je nanesem sa raspršivačem blizu kože:


Bottle contains 200ml and has a great spray pump. The price of this cream is 2485 RSD. After applying the cream it is very durable and does not wash off in water. When you get wet the cream becomes slightly white on the skin and in some places you can see that it is still there. Non-greasy, and since it is very light it is easy to spread. But if you apply it outside of the beach and the need to wear clothes you will have to wait a few minutes for it to dry. It's not completely invisible like it says in the name but ultimately that does not matter. It contains perfume, but not parabens. Here's how it looks on the skin if applied with the sprayer close to the skin:


Krema me je oduševila jer je jako zabavna za korišćenje ima dobru i laganu teksturu, a naravno kao što sam i očekivala odlično i štiti od sunca. Da li ste probali ovu sprej-kremu i koliki SPF koristite? Ja uvek koristim 50+ i svakog leta super pocrnim i pored toga.


Informacije i ocene
Cena2485 RSD
Gde kupitiLilly, apoteke
Vrste1
Da li bih ih ponovo kupilaDa!
Pakovanje5/5
Cena4/5
Zaštita od sunca5/5
Izgled na kože4/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- dobra formula
- odlčno štite od sunca
- zabavna aplikacija
- cena
- blago bela na ko
ži
- treba joj malo vremena da se skroz upije



The cream has delighted me because it is very fun to use and has a good light texture, and of course protection is as I expected great. Did you try this spray-cream and how high SPF do you use? I always use 50+ and I get a great tan every summer.


Information and scores
Price2485 RSD
Where to buyLilly, pharmacies
Types1
Would I buy it againYes!
Packaging5/5
Price4/5
Sun protection5/5
Appearance on the skin4/5
Overall Score5/5
ProsCons
- good formula
- great protection from sun
- fun application
- price
- slightly white on skin
- it need a bit of time to dry on the skin

10 коментара:

  1. Baš taj sprej sam uzela za zaštitu kada treba da se po suncu šetam gradom i oduševljena sam što mi se otkad ga koristim alergija na sunce ne pojavljuje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj super. Te alergije su sve cesce i sve gore. Mnogo je bre jako sunce.

      Избриши
  2. Ja sam se vec snabdela proizvodima za zastitu od sunca ali cu je svakako preporuciti prijateljima. :) Bas fino zvuci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da sa jos je laksa aplikacija od onih obicnih retkih krema sa pumpicom. Bas je zabavna krema.

      Избриши
  3. Volim prskalice iako se određena količina proizvoda rasipa okolo, ali ipak su mi lakše za upotrebu. Ovu nisam probala, ove godine i neću, ali uzeću u obzir za sledeću :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da to je i kod mene slucaj. Ova verujem da se trosi jos brze od klasicnih prskalica. Ali tek treba da vidim koliko ce cela bocica da mi traje.

      Избриши
  4. Super mi je ovaj sprej, koristim ga svaki dan i još nisam ni pola potrošila a nije da baš štedim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uuu pa to je dobro. Ja sve mislim kako ce brzo da nestane pa procenjujem i balansiram bocicu da provalim dokle je potroseno :)

      Избриши
  5. LRP stvarno zna napraviti te proizvode za zaštitu od sunca. Baš sam se jučer igrala s ovim ;), također imajući na umu svog alpha mužjaka ;). Očito svi isto doživljavaju mazanje s kremama :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha da da svi isto reaguju. Mada mozda i foliraju da bi ih mackale a oni uzivali :) i prosle godine sam imala lrp proizvod za sunce. Odlicni suuuu!

      Избриши