среда, 1. април 2015.

Prvi prolećni New In

U poslednje vreme sam malo novih stvari kupovala, ali kako nije bilo ni sunca nisam mogla da slikam nove proizvode, pa se ipak po nešto i nakupilo. Neke stvari sam dobila, neke kupila, a vi mi pišite šta vas najviše zanima da se prvo nađe u nekim od sledećih postova.


Lately I haven't been buying a lot of new stuff, but as there was no sun, I also could not take pictures of the new products, so a few of them have accumulated. Some things I got, some bought, and you can tell me what are you most interested in, so those are the first thing I'll write about.


Nivea je nedavno organizovala jedno lepo blogodruženje i na kraju njega kod mene su završila ova tri nova i lepa anti-age proizvoda - Q10 plus serum sa aktivnim perlama, Cellular Perfect Skin fluid i okoloočna krema. Cellular proizvode sam već krenula da koristim i moram priznati da sam veoma uzbuđena i zadovoljna njima. Reč je o proizvodima koji neguju, imaju anti-age svojstva, ali su i obojeni i popravljaju ten.


Nivea has recently organized a nice blogger meting and in the end I was left with these three new and beautiful anti-aging products - Q10 Plus Serum with active perlen, Cellular Perfect Skin fluid and eye cream. Cellular products I have already started using and I must admit that I am very excited and pleased with them. These products nourish, have anti-aging properties, but they are also coloured and improve complexion.


Zatim sam rešila da kupim i probam svoj prvi Avon puder. Odlučila sam se za Calming Effects pošto su u svoju ponudu uveli i puder sa matirajućim efektom. Dolazi u 5 nijansi, a ja sam uzela srednju toplu nijansu Cream. Pored toga uzela sam i mini parfem Little Black Dress da ga probam. Nabavila sam i Flormar olovku za usne 231, koju sam jako želela. Najbolja nijansa ikada! Svakome će da stoji i da učini da izgledate prelepo. Uskoro vam je moram detaljnije pokazati.


Then I decided to buy and try my first Avon foundation. I decided to order Calming Effects foundation since Avon introduced a new version with mattifying effects. It comes in 5 shades, and I bought a middle warm shade Cream. In addition, I ordered a mini perfume Little Black Dress to try it. I got Flormar lip liner 231, which I really like. Best shade ever! Everyone will look great with it. I'll have to show you this lip liner in more detail soon.


Balea suvi šampon. Morala sam da probam da vidim da li može dobro da odradi posao. Ipak je dosta jeftiniji od Batiste. I na prvu loptu drži se dobro. Tu je i nova Garnier Pure Active micelarna. Na kraju nisam još stigla da probam onu koja se prva pojavila, ali doći će i na nju red. Utisci uskoro, a na prvu loptu čini mi se dobra.


Balea dry shampoo. I had to try it to see if it can do the job well. It is a lot cheaper than Batiste. And first impressions are good so far. There is also one new Garnier Pure Active micellar water. In the end I did not even get a chance to try that first one that appeared in stores, but there is still time. Impressions soon, but and first glance it seems good.


I za kraj mali bonus...Stigle su mu tri nijanse novih Aurinih Take Care of Me pudera! Bacam se na isprobavanje pa cu vam uskoro pisati i o njima!


In the end, a little bonus ... I got three new shades of new Aura Take Care of Me foundation! I'll get to try them out in the days that follow, so I'll write about them soon!

18 коментара:

  1. Gde si uspela da nadjes ovu Flormar 231 olovku? :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jedva čekam da probam Aurin puder, a imam klasični Avonov calming i stvarno ga često nosim jer je jako dobar. Flormar olovka je prekrasna

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E i ovaj matirajuci je jako dobar. Par puta sam ga nosila u bas mi se svidja.

      Избриши
  3. Balea suvi šampon mi je veliko razočaranje. Svaki put sam se gušila i kašljala, i miris mu je previše jak. I ma koliko ja njega mućkala, uvek je bio providan-jedva beo, nisam uopšte imala osećaj da postižem nešto... Batiste je ipak mama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se ne cini los. Doduse ne kao Batiste naravno. Ali probala sam i mnogo gore :)

      Избриши
  4. Ja koristim Nivea Q10 serum. Taman sam potrošila voljeni Vichy Aqualia, pa odlučih da probam i sa Niveom. Za Cellular kremu imam utisak da mi neće odgovarati, dok za predeo oko očiju zbog boje bi trebalo. Videćemo. Balea sprej koristim već neko vreme, i nije loš, ali nije ni sjajan. Iako imam svetlu kosu, ume da ostavi sivkaste pečate tamo gde sam ga nanela, dok ga dobro ne utrljam. Smeta mi jak miris. Ali nemam negativnih reakcija i nije isušio kosu i kožu glave, pa ću ga potrošiti i onda se vraćam Amika spreju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eee Amiku nisam jos probala. Dakle i to treba dodati na spisak. Serum jos nisam probala a Cellular su mi vrh. Mada pazi boja nije pipava stvar meni se cak ni ta okoloocna ne vidi mnogo. Potpuno se stopi s kozon, a ova za lice tek. Izgleda ko da nemam bas nista na licu ali sam ix nekog razloga lepa :)

      Избриши
  5. Divotice, Nivea, Balea i Aura gde ćeš lepše :)

    ОдговориИзбриши
  6. Zanima me Avon puder, imam razna iskustva sa njohovim puderima, neki su odlicni, ali neki su mi totalni promasaj.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se dugo nisam usudjivala da porucim neki tek tak preko kataloga, ali ovaj je bio snizen i mnogo me je zanimalo kakav je pa sam ga uzela. Za sad mi je super ali sam ga tek nekoliko puta koristila.

      Избриши
  7. Biti će zanimljivih recenzija pudera što me jako veseli jer i sama sam u vječitoj potrazi. Cellular Niveu i ja uskoro isprobavam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bice bice. A bas mi je ponestalo pudera i onda od jednom sve ovo uleti. :)

      Избриши
  8. U, sve lepe stvari ! Imam Flormar olovku ali u belom pakovanju, ne znam za ove crne, potrazicu. LBD parfem sam imala pre par godina, bio mi je otmen i kul ali onda mi je dosadio. Vidim da si kupila Pure Active micelarnu, cekam tvoje utiske, ova sa roze cepom mi izaziva peckanje ociju :/ Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E te crne flormar olovke su samo novo pakovanje. Iste su potpno kao bele. LBT jeste nekako elegantan, ali malo dosadnjikav. A za micelarnu stizu utisci veoma uskoro.

      Избриши