четвртак, 30. април 2015.

Avon Advance Techniques Dry Ends Serum


Pre izvesnog vremena za negu krajeva kose koristila sam hvaljeni Avonov plavi serum sa arganovim uljem. Bio mi je odličan kao i mnogim devojkama (recenzija je ovde), pa sam rešila da probam njegovog rođaka tj. zeleni serum za suve krajeve.


Some time ago, I used Avon's famous blue serum with argan oil for my dry ends. It was excellent as many other girls said (review here), so I decided to try its cousin ie. green Dry Ends Serum.


Ovaj serum takođe dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je staklena bočica od 30ml sa pumpicom koja se zaista kvalitetna i dobra za doziranje. Puna cena seruma je 700 dinara, ali naravno često je snižena i to veoma. Miriše identično kao i serum sa arganovim uljem, slatko i voćkasto, a mene najviše podseća na dinje i lubenice. Miris se malo zadržava i u kosi ali ne više od jednog dana. Providan je, srednje gustine i ima uljanu teksturu.


This serum also comes in a cardboard box in which is a glass bottle of 30ml with a pump that is really nice and good for dosing. Full price of this serum is 700 RSD, but of course it is often reduced a lot. It smells exactly like the serum with argan oil, sweet and fruity. For me it is mostly reminiscent of melons and watermelons. The smell stays in the hair a bit, but not more than one day. It is transparent, has medium density and oily texture.


Serum nanosim na krajeve kose, nakon pranja dok je kosa još mokra. Za jedno nanošenje koristim količinu koju dobijam sa 2 ili 3 stiska pumpice. Čim nanesem serum krajevi postaju glatki, više se ne mrse i rasčešljavanje je lako. Krajevi ostaju takvi i kada kosu osušim. Ne izgledaju suvo i iskrzano. A nakon nekog vremena korišćenja suvoća krajeva se smanjila, a krzanje usporilo, što i jeste efekat kome sam se nadala.


I apply this serum to the ends of the hair, after washing, while the hair is still wet. For one application I use the amount I get after pressing the pump 2 or 3 times. As soon as I apply the serum ends become smooth, they stop tangling and combing is easy. The ends remain that way even when hair dries. They do not look dry and frayed. And after using it for some time dryness of my ends is reduced and fraying slowed down, which is the effect I hoped for.


Evo ga i ceo sastav.


And here is the whole composition:


I ovaj kao i prethodni plavi serum koji sam probala su im super i sigurno ću nastaviti da ih koristim. Doduše treba da isprobam i najnoviji crveni Instant Repair 7 serum koji su poslednji ubacili u asortiman.


This as the previous blue serum that I tried are both excellent and I will certainly continue using them. Admittedly I need to also try their latest red Instant Repair 7 serum that is the newest in this product line.


Da li ste probali neki od Avonovih Advance Techniques seruma za kosu i koji vam je bio najbolji?

Informacije i ocene
Cena700 RSD
Gde kupitiAvon
Vrste3
Da li bih ga ponovo kupilaDa
Pakovanje5/5
Cena5/5
Nega i zaštita5/5
Izgled kose5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- Cena je skoro uvek snižena
- Olakšava rasčešljavanje i kosa nije suva
- Krajevi ne izgledaju iskrzano
- Polako dovodi u red krajeve
- Lepo miriše
                                     


Have you tried some of the Avon Advance Techniques hair serums and which one was your favorite?

Information and scores
Price700 RSD
Where to buyAvon
Types3
Would I buy it againYes
Packaging5/5
Price5/5
Hair care and protection5/5
Look of the hair5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- Price is almost always reduced
- Makes ends combable and not dry 
- Ends don't look damaged
- Slowly recovers ends
- Nice smell
                                              

17 коментара:

  1. Promenili su pakovanje? Pre nije imalo te šare, bilo je maalo drugačije. Koji je po tvom mišljenju bolji? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da mislim da si u pravu! Paaaaa nisam sigurna, plavi sam koristila pre izvesnog vremena. Mozda plavi, mada kad sam ga koritila mi je kosa bila u malo boljem stanju generalno pa mi se mozda samo cini da je bolji.

      Избриши
  2. Koristila sam ga, meni je bilo sjajno, krajevi su mi super izgledali, nemam zamerke na serum zaista. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da je ovo hvaljeno po blogosferi, tako da ne znam zasto ga jos nisam nabavila. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da jeste. Mada mislim da je onaj plavi vise hvaljen. Ja iskreno slabo vidim razlku kada se nanesu :) Obas u mi dobra.

      Избриши
  4. Ovaj zeleni koristim preko 10 godina i moram da priznam da mi je dosadio pa sam kupila drugi iako nisam potroišila bočicu. Traje užasno dugo.Inače i ja ga stavljam na mokru kosu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pantene sa arganovim uljem i jako sam zadovoljna imam i Marrakesh kahm tretman.Koristim i na kratkoj kosi,pošto sam se skoro ne planirano kratko ošišala(onirala sam kosu). :)

      Избриши
  5. Aaaa promijenili ambalazu, pa hajde slatka je i ova :D a ja ih volim sve, mada mi je zeleni najdrazi :))

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo mi je jedno od najdražih ulja za kosu!!!

    ОдговориИзбриши