субота, 27. април 2013.

Belea Lippenpflege - Juicy Orange

Iako je prošlo samo nekoliko dana nakon što sam kupila ovaj balzamčić za usne, već moram da pišem o njemu pošto ga obožavam! A i neke su zanimali utisci. Prvo želim da kažem da ja nisam manijak za mazalice za usta. Uvek posedujem samo jedno Labello i dok ga ne potrošim ili mu ne prođe rok ne menjam. Ovo je prva mazalica u posudici koju posedujem. Uvek sam mislila kako je ovo nehigijenska variajnta i bilo mi je gadno da zabadam prste unutra. Trenutno je mažem tako što usne direktno priljubim uz balzam, pa se bojim da će kad dodjem pred kraj ovaj vid nanošenja postati veoma otežan. :)


Although it's only been a few days since I bought this lip balm, I have to write about it because I love it! Also some girls were interested in my impressions. First I want to say that I'm not a huge fan of lip balms. I always have only one Labello, and use it until I finish it or until the end of its shelf life. This is the first lip balm in this king of packaging that I own. I always thought that this packaging is unsanitary option and I didn't like the thought of sticking my fingers in it all the time. I apply it by putting my lips directly on the lip balm, so I'm afraid that when most of it is gone, this type of application will become very difficult. :)
I tako kada sam videla šareno pakovanje odlučih da probam. Očekivala sam divan miris, a Balea me naravno nije razočarala! Do sada nikad nisam imala osećanja prema ovakvim mazalicama, ali ovu obožavam! Miris je predivan, a i tekstura. Jako se lako maže, ne moram da trljam usne po tome sto godina. Nekako je formula topiva i fina. Na usnama je jako prijatna. A tek miris!!! Moja omiljena mazalica do sad. Ok, ja nisam neki dobar referentni sistem, pošto ih nisam probala stotine, ali ipak jesam dosta. Jako je jeftin, 159 dinara, može se naći u DM-u i deo je limitirane kolekcije, tako da požurite s kupovinom ako je želite. Mada i ako je propustite sigurno ce doci neka nova mazalica koja takođe divno miriše.  


So when I saw the colorful packaging I decided to try it. I was expecting a nice smell and Balea, didn't disappoint me, of course ! Until now I have never had any feelings for lip balms, but I love this one! The smell is wonderful, and the texture, too. It applies very easily,  and there is no need to rub my lips in it for hundred years. The formula is soft and nice. It's very pleasant on the lips. And the smell! My favorite lip balm ever. Ok, I'm not a good reference system, since I haven't tried hundreds of lip balms, but I still tried enough. It's very cheap, 159 dinars, can be found in DM, and it is a limited edition, so hurry to purchase yours if you wish. Although if you miss it another will surely be introduced by Balea that will smell just as nice.
Šta mi se sviđa:
- Cena,
- Pakovanje,
- Miris,
- Mazivost,
- Nega.

Ne sviđa mi se:
- Ovaj tip pakovanja je manje higijenski, mada zanimljiviji,
- Dostupan samo u DM - u,
- Limitirana kolekcija.

Informacije i ocene:

CENA: 159 dinara
GDE GA NABAVITI: DM
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 4/5
NEGA: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like:
- Price,
- Packaging,
- Smell,
- Application,
- Care.

I do not like:
- This type of packaging is less hygienic, although more interesting,
- Only available in DM,
- Limited edition.

Information and scores:

PRICE: 159 dinars
WHERE TO BUY: DM
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 4/5
CARE: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

28 коментара:

  1. super post, samo me zanima kakav je kad je u pitanju hidratacija?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super je. Kao bilo koje Labello. Nije nikakvo cudo kao Eucerin, ali za normalnu negu je super. :)

      Избриши
  2. Deluje zanimljivo, a zanima me kakav je miris, znam da je od pomorandze, ali zanima me jel slatkast? :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste slatkast. Pre je slatka pomorandza nego kisela. Kao bombone neke. Ali nije onako kao da je presecereno. Ja takve mirise ne volim. Ali slatkast jeste :)

      Избриши
  3. Haha, i ja ljubim otvorenu kutijicu dok se ne potrosi onaj gornji sloj, onda pocnem da nanosim prstima :-)
    Koje mirise jos imaju? Volim ja i citruse, nego pitam iz radoznalosti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je bio jos jedan ali nisam skroooz sigurna. Mislim da je bilo jos nesto roze boje ali nisam zagledala koji je tacno miris jer me je odma privukla narandza :D

      Избриши
  4. mene je razocarala lubenica od prosle godine i od tad zaobilazim ovu balea mazalicu u sirokom luku! dok ko luda ponavljam da sam nivea buterom u ovom pakovanju odusevljena!

    ОдговориИзбриши
  5. Ja imam lubenicu i meni je super :) Haha i ja isto tako mažem, a kad ne mogu više tako onda mackam četkicom jer ne volim prstima.

    ОдговориИзбриши
  6. uopće ne izgleda loše ali ovakva pakiranja u pravilu preskačem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja, kao sto rekoh ovo mi je prvo ikad. Mozda mi je zato sad prezabavno da ljubim kutijicu da bi ga nanela hahah maskam svakih pet minuta :)

      Избриши
  7. I ja imam lubenicu i bolja mi je od hvaljenih Nivea mazalica na ovu foru.
    Morat ću probati i ovaj ako ništa drugo, radi mirisa :)

    ОдговориИзбриши
  8. Balea svake godine izbaci novu ograničenu seriju ovih mazalica u ovakvom pakovanju i kupila sam sve do sad, lubenicu i malinu, planiram i ovu, da upotpunim kolekciju :D

    ОдговориИзбриши
  9. Ja još trošim melem, također u ovakvoj kutijici, ali samo prije spavanja. Preko dana preferiram one u pakiranju poput ruža

    ОдговориИзбриши
  10. imam i ja ovu mazalicu i bas sam zadovoljna...i nema veze sto citam post od pre 7 meseci!! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe e a bas me zanima, kako si dosla do ovog posta? Jel preko onih linkova na kraju svakog posta ili nekako drugacije?:))) Ja imam ovu mazalicu i dalje i i dalje mi je lepa i zabavna ;D

      Избриши