недеља, 3. март 2013.

Avon Perceive parfem

Ovaj parfem sam takođe dobila na recenziju. Ono što samo  želim da naglasim na početku ovog posta je da su sve moje recenzije, pa i onih proizvoda koje dobijem, potpuno iskrene i da pišem samo ono što mislim. To specijalno naglašavam zbog proizvoda, kao što je ovaj, koji sam dobila da recenziram. E pa da počnemo...
Parfem dolazi u prilično neinovativnoj staklenoj bočici, no u svakom slučaju kod parfema bitno je ono što je unutra. Bočica sadrži 30ml parfema i trenutno se može kupiti za samo 499 dinara. Prva stvar koju moram da prokomentarišem su apsurdno niskke cene parfema u kataloškoj prodaji, za razliku od cena parfema koje bi mogli da kupite u nekoj parfimeriji. No ako su ovi parfemi iz kataloga lošiji i kraće traju onda po meni i nije bitno da li su jeftiniji ili ne. Pa da li mislim da je ovaj parfem gori od parfema koje bi mogla da kupim u parfimeriji? Ne! Ovaj parfem može da stoji rame iz rame i sa skupim parfemima. Čak je i ispred nekih u skupoj kategoriji. Kao prvo parfem na koži traje veoma dugo i u tome uopšte ne zaostaje za skupim opcijama.

Mirisne note u ovom parfemu su: žuta frezija, beli biber, karanfil, šljiva, kruška, ylang-ylang, sandalovina, mošus, vanila. Najbitnije note, koje proizvođač naglašava pri opisu ovog parfema, sam podvukla. Šta ja mislim o mirisu? Prvo mislim da je sam miris nekako "već viđen" (ili možda u ovom slučaju bolje "već omirisan"). Ako zanemarimo ovo meni se sam miris jako sviđa. Miriše nekako cvetno i čisto. Podseća me na proleće koje dolazi i vreme kada cveće procveta i miriše dok šetam u toku nekog lepog sunčanog dana. Jako lep prolećni parfem. Bar za mene.

Meni se ovaj parfem jako svideo, a kad na lep miris dodam i još lepšu cenu, uopšte se ne bi razmišljala da li da ga kupim ili ne. Da ga nisam dobila, ne bi mi uopšte bilo žao da ga kupim. Još jednom moje preporuke.

Zašto mi se Perceive parfem sviđa:
- jako jeftin,
- lep cvetni, svež, prolećni miris,
- dugo se zadržava na koži.

Šta mislim da mu je loše:
- nezanimljiva bočica,
- miris je malo "već viđen",
- kupuje se samo preko Avon kataloga.

Informacije i ocene:

CENA: 499
GDE GA NABAVITI: Avon
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 3/5
CENA: 5/5
MIRIS: 4/5
TRAJANJE NA KOŽI: 5/5
UKUPNA OCENA: 4/5


This perfume is also one of the products that I got to review. What I just want to point out at the beginning of this post is that all of my reviews, even reviews of products that I get, are completely honest and I just write what I really think. I emphasize this, because of products that I got for a review, such is this one. Well, let's start ...
The perfume comes in a pretty glass bottle which is not very inovative, but in any case what's inside is what matters. The bottle contains 30ml of perfume and can be purchased for only 499 dinars. The first thing I have to say is that the prices of parfumes in Avon catalogue are absurdly low opposed to the prices of perfumes that could be purchased in a perfumery. But if these perfumes in the catalog are 
inferior and the smell is lost faster than it doesn't matter whether or not they are cheaper. So do I think this parfume is worse than the one that can be bought in perfumery? No! This fragrance can stand next to any expensive perfume. It's even better than some of the expensive ones. First of all this perfume lasts a very long time  on the skin  and it does not stay behind the expensive option.

 Fragrance notes in this parfume are: yellow freesia, white pepper, carnation, plum, pear, ylang-ylang, sandalwood, musk, vanilla. The most important notes, which are underlined, are in the manufacturer's description of this perfume. What do I think about the fragrance? First, I think it smells a bit like something "already seen" (or perhaps in this case it's better to say "already smelled"). If we ignore this, I actually  really like the smell. It smells kind of floral and clean. It reminds me of  spring and the time when flowers bloom and smell nice while I take a walk on a sunny day. Very nice spring scent. At least for me.

 I really liked this parfume, and when you add a nice smell and an even better price, I wouldn't have any second thougths weather to buy it or not. If I hadn't got it for review, I would not be sorry at all to buy it. Once again my recommendation.

 Why do I like this perfume:
- Very cheap,
 - A beautiful flowery, fresh, spring fragrance,
 - Lasts long on the skin.

 What I think is bad:
- Uninteresting bottle
- The smell is a bit "already seen",
 - Can be purchased only in the Avon catalog.

 Information and scores:

PRICE: 499 din
WHERE TO BUY: Avon
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 3/5
PRICE: 5/5
SMELL: 4/5
DURATION OF THE SKIN: 5/5

OVERALL SCORE: 4/5

2 коментара:

  1. Imala sam davno neki AVON parfem i stvarno je bio dobar. Totalno sam se odvikla od kataloske kupovine,mada se moze naci svasta zanimljivo i po super cenama.

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam se bas odvikla. I sad kad sam pogledala poslednji katalog sam shvatila da ima super stvari a i cene su dobre.

    ОдговориИзбриши