среда, 13. фебруар 2013.

Garnier Repairing Hand Creme

Volim zimu, zaista je volim, ali mrzim jednu stvar...ponekad mi se desi da zaboravim rukavice čak i kada nije mnogo hladno i za samo jedan dan koža na rukama mi se potpuno uništi. Postane crvena upaljena i ispucala. Onda je mackam nekoliko dana da je vratim u normalu samo da bi onda ponovo zaboravila rukavice. Eto baš to mi se desilo pre nekoliko dana, a ja potrošila sve kreme za ruke i u kući imam samo običnu Niveu koju baš ne volim i ne odgovara mi. Gusta je, teško se maže, ne čini ništa da mi popravi stanje na rukama, a pritom me i pecka kada je mažem na tako oštećenu kožu. I tako rešim da kupim Garnierovu kremu za oštećenu kožu ruku, koju sam em čula da hvale em probala kod sestre jednom i bila pozitivno iznenađena.

Kao što vidite na slici krema dolazi u crvenoj tubi koju ne možete promašiti. Sadrži 100ml kreme. Krema je rozikasta i malo gušća, ali nije masna i brzo se upija. Super je za mazanje kad god vam padne na pamet. Ne morate da čekate duže od deset sekundi da bi se upila u kožu.
Miriše balog i lepo. Ima neki običan miris kreme, ništa egzotično. Sadrži alantoin i napravljena je da obnovi suvu i oštećenu kožu ruku. Da li radi ono što kažu? Da. Mazala sam je nekoliko puta dnevno kada se setim i prođem pored nje. Koža mi se vratila u normalu nakon jedno dva dana. Zaista sam zadovoljna ovom kremom. Takođe pomogla je i mojoj sestri u rekordnom vremenu. Nisam dobila neki utisak da je ova krema čudotvorna, ali je definitivno jako dobra. Možda sam dobila ovaj utisak pošto sam opet zaboravila rukavice pa ponovo lečim jadne ruke. Nije krivica jadne kreme nego moja. Krema je super jeftina i ima je svuda da se kupi, što je super. Ja sam je kupila za oko 250 dinara u Rodi. Moje preporuke.

Zašto je Garnier krema za ruke dobra:
- jeftina,
- lako dostupna,
- lepo hrani oštećenu kožu i brzo je vraća na normalu,
- nije masna i brzo se upija,
- mala količina kreme je potrebna pri jednom mazanju
- prijatan miris.

Zašto je loša:
- pa i nemam neku zamerku, mada nije baš čudotvorna, već samo jako dobra.

Informacije i ocene:

CENA: oko 250 dinara
GDE JE NABAVITI: Lilly, DM, razni supermarketi i parfimerije
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
TEKSTURA I MIRIS: 4/5
EFIKASNOST: 4/5
UKUPNA OCENA: 4/5

2 коментара: