понедељак, 11. фебруар 2013.

Freeman hidratantni piling za lice - kajsija

Sećam se dana kada nisam koristila pilinge za lice i pitala se zašto mi i dalje izlaze bubuljice, a ja se temeljno umivam. Početničke greške. Taj osećaj glatke i čiste kože nakon pilinga sada ne bi menjala ni za šta. Za sve koji još nisu koristili piling - počnite. Blagi piling uklanja mrtve ćelije kože i pomaže njeno obnavljanje. Takođe pomaže da se pore ne začepe i pri tome nastanu bubuljice.

Danas sam želela da pričam o pedivnom pilingu koji obožavam i koji sam nedavno prvi put probala, ali koji će sigurno ostati dugo uz mene. Reč je o Freeman Facial Creamy Scrub - Apricot. Odmah me je privuklo ovo lepo šareno pakovanje, a kada sam uzela tubicu u ruke i osetila divan miris kajsije....nije bilo šanse da ovo ne kupim! Freeman na žalost ima samo nekoliko maski, pilinga i losiona za telo koji mogu da se kupe kod nas, bar da sam ja primetila, i šta god da sam od njihovih proizvoda kupila uvek sam bila jako zadovoljna.

Ovaj piling dolazi u tubi od 150 ml i s obzirom na to da bi trebalo da se koristi oko dva puta nedeljno trajaće vam jako dugo. Sadži ekstrakte i ulja raznog voća npr. kajsije, pomorandže, grejpfruta, limuna, mandarine, šljive, kao i ulja iz biljaka kao što su lavanda,  menta, čajno drvo, kamilica i majčina dušica. Takođe sadrži i vitamin A.


Nanosim ga na mokro lice i kružnim pokretima radm piling, a zatim toplom vodom isperem lice. Dakle, standardan postupak kao i kod većine pilinga. Čestice koje vrše piling su zapravo usitnjene ljuske oraha. Piling po meni definitivno ne spada u blage, pa ga možda ne bi preporučila osobama sa osetljivijom kožom. Ovaj piling se, kako i piše na tubi, preporučuje za mešoviti tip kože. Sasvim je dovoljno uposliti ovaj piling par puta nedeljno, pošto su čestice malo grublje. Moram priznati da mi je zbog toga malo i žao pošto je miris ovog pilinga toliko lep da želim da ga osećam svaki put kada se umivam.

Zaključak - najbolji piling koji se može kupiti u parfimerijama do sad! Barem za mene. :)

Zašto mi se sviđa:
- solidna cena
- lepo pakovanje
- prelep miris
- odlično radi piling
- sadrži razne voćkice i biljke
- nije previše blag

Zašto mi se ne viđa:

- može da bude previše jak za osobe sa osetljivom kožom
- toliko lep miris da se bojim da će ljudi krenuti da ga nose po torbi i krišom mirišu u gradskom prevozu

Informacije i ocene:

 CENA: oko 610 dinara
 GDE GA NABAVITI: Lilly, DM (nisam baš sigurna, ali mislim da ima)
 DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 4/5
TEKSTURA I MIRIS: 5/5
PILING: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


15 коментара:

  1. Deluje bas fino... Samo nemoj raditi piling vise od dva puta nedeljno zato sto pilingom skidas mrtvu kozu i na povrsinu izbija nova, mlada koza koja je osetljiva i lako se moze ostetiti.

    ОдговориИзбриши
  2. Pa da i ne radim svaki dan. Samo mnogo lepo mirise pa mi zao :D

    ОдговориИзбриши
  3. Jeste bas je lep. Nije mnogo skup a i tuba je velika i trajace sto godina. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jel pomaze kod fleka od bubuljica ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nije nesto mnogo delotvoran, ali po meni svaki pilin u principu pomaze jer postice proizvodnju novih celija. Ali samo piling ne moze da ucini da fleke jako brzo nestanu.

      Избриши
    2. za fleke od bubuljica ti je super nova maska sa zlatnim zrnom, a za oziljke je super krema od puza, ja sam kupila na freeman online sopu.

      Избриши
  5. freeman ima nove maske i pilinge , i ima svoju online prodavnicu ,nemorate vise da jurite po gradu da bi nasli masku ili piling trenutno ima 11 maski i pilinga.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da nedavno sam i ja primetila taj sajt. Bas sam se obradovala ima dosta stvari koje nikad nisam videla u prodavnicama. Malo su ceen vece nego sto je npr bila cena ovogpilinga u liliju i dostava se placa, ali ako se kupi vise stvari nije lose :)

      Избриши
    2. Ja sam u Lilliju placala isto toliko masku, a ako se kupi preko 2500 dostava je besplatna, mada povremeno imaju akcije za dva proizvoda besplatna dostava, a ja sam ih pozvala telefonom i izasli su mi u susret da se nadjemo u gradu i dostave mi licno i to je moguce...

      Избриши
    3. Pa to je divno! :) Hvala ti za informacije. Jedva cekam da kupim nekoliko stvarcica koje sam planirala. :)

      Избриши
  6. Pomoc drage,koja je adresa online shopa ovih prizvoda.

    ОдговориИзбриши
  7. Pošto je od breskve treba da se koristi samo u T zoni i to jednom nedeljno, ovakvi pilinzi su baš grubi pa nikako ne smeju da se koriste više puta nedeljno, ali su odlični protiv mitisera.

    ОдговориИзбриши