петак, 2. октобар 2015.

Vichy Normaderm Global Anti-Imperfections Hydrating Care


Masnokošci obratite pažnju! Našla sam idealnu kremu za svakodnevnu negu, hidrataciju i smanjivanje nepravilnosti za sve osobe sa mešovitom i masnom kožom. Naravno ograđujem se, neće svakome biti ovako dobra, ali meni je postala apsolutni HG! Vichy Normaderm linija imam mnogo proizvoda i neke sam od njih već i probala ali mi mahom nisu previše odgovarali i moja osećanja prema njima bila su prilično mlaka. A onda je u moje ruke dospela Global Anti-Imperfections Hydrating Care krema. Ova krema je multitasker, pa pored hidratacije, trebalo bi da smanji nepravilnosti na koži, pore, lučenje sebuma, flekice i neujednačen ten.


All of you with oily skin pay attention! I found the ideal cream for daily care, hydration and reduction of irregularities for everyone with mixed and oily skin. Of course I have to emphasize, this cream won't be this good for everyone, but in my case it became an absolute HG! Vichy Normaderm line has a lot of products and some of them I already tried but I mostly wasn't very impressed and my feelings towards them were quite mild. And then in I got Global Anti-Imperfections Hydrating Care cream. This is a multitasking cream, and in addition to hydration it should reduce skin imperfections, pores, sebum, black spots and uneven complexion.


Dolazi u kartonskoj kutiji a unutra je bočica od čvrste plastike od 50ml. Dozira se pumpicom koja je vrlo čvrsta i kvalitetna i odlično radi svoj posao. Cena kreme je 1739 dinara. Ne sadrži parabene, ali sadrži alkohol. Takođe sadrži i salicilnu i glikolnu kiselinu, kao i sitne čestice za upijanje viška sebuma. Evo ga i ceo sastav:


It comes in a cardboard box and inside is a 50ml bottle made of hard plastic. Dosing is done with a pump that is very strong and good and in doing its job. Price of this creams is 1739 RSD. It contains no parabens, but it contains alcohol. It also contains salicylic and glycolic acid, as well as tiny particles that absorb excess sebum. Here's the whole composition:


Krema je malo gušće teksture, ali se razmazuje vrlo lako i odmah se upija. Pod prstima može da se oseti da sadrži silicu koja upija višak sebuma. Bele je boje ali malo vuče na zelenkasto. Hidrira dobro, ali naravno samo u slučaju mešovite i masne kože. Dobra je kao dnevna nega i kao podloga za šminku. Ne kruni se nakon nanošenja i upijanja. Ono što je lepo je što sam primetila da od kada koristim ovu kremu koža je polako počela da bude zaglađenija i ravnija, da se sporije zasija, pore nisu smanjene ali se menje pune. Flekice malo brže nestaju i što me je možda i najviše obradovalo, drastično se umanjilo izbijanje hormonskih bubuljica. Skoro da i ne izbijaju, a posebno ne neke veće i duboke, tako da ona koja i izađe već sutradan može da bude potpuno sanirana.


The cream has a slightly denser texture, but it spreads very easily and is instantly absorbed. Under the fingers you can feel that it contains Silica to absorb the excess sebum. It is white but it pulls slightly to green. It hydrates well, but of course only in the case of mixed to oily skin. This make it a good day cream and makeup base. It doesn't crumble after application and absorption. What's nice is that I noticed that when I started using this cream my skin slowly began to be smoother and flatter, it became shiny slower, the pores didn't reduce but they were less filling up. Blemishes were disappearing a bit faster and what made me perhaps happy the most is that it drastically reduced the outbreak of hormonal pimples. There are hardly any emerging, especially not some large and deep ones, so that those that do come out can disappear the next day.


Krema ne pecka, ne isušuje kožu, nemam osećaj zatezanja ili bilo kakve neprijatnosti. Takođe mnogo volim što je pakovanje higijensko i što se krema nalazi u bočici kojoj se dno podiže, pa je moguće iskoristiti i poslednju kap. Za celo lice dovoljno mi je pola pristiska na pumpicu, pa se i ne troši brzo. Za kraj evo je i tekstura kreme:


The cream doesn't burn, doesn't dry out the skin, nor I have a sense of tension or any discomfort. Also I like the hygienic packaging a lot and that the bottle has a risible bottom, so it is possible to use every last drop. For full face half a pump is enough, so it will last you quite a while. In the end, here is the texture of the cream:


Krema me je oduševila, daje potpunu i zaokruženu negu koju mešovita i masna koža traži. Hidrira, uklanja postojeće probleme i sprečava pojavu novih. Ovo je najbolja krema ovog tipa koju sam do sad probala i ima sve moje preporuke. Da li ste je vi probali i kakvi su bili vaši utisci?


Informacije i ocene
Cena1739 RSD
Gde kupitiLilly, apoteke
Vrste1
Da li bih je ponovo kupilaDa
Pakovanje5/5
Cena4/5
Hidratacija5/5
Sređivanje nepravilnosti5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- dobro hidrira
- smanjuje lučenje sebuma

- upija višak sebuma
- ujednačava ten
- zaglađuje kožu
- ubrzava nestajanje flekica
- smanjuje izbijanje bubuljica
                                       



The cream has delighted me, it gives full and rounded care that mixed and oily skin requires. Moisturizes, removes existing problems and prevents the appearance of new ones. This is the best cream of this type that I've ever tasted and it has all of my recommendations. Have you tried it and what were your impressions?

Information and scores
Price1739 RSD
Where to buyLilly, pharmacies
Types1
Would I buy it againYes
Packaging5/5
Price4/5
Hydration5/5
Imperfections reduction5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- great hydration
- reduces sebum production
- absorbs excess sebum
- evens out complexion
- smoothes the skin
- makes dark spots disappear faster
- reduces 
breakouts
                                                    

7 коментара:

  1. Ja je koristim, dopada mi se, cak je super kao prajmer :) dobila sam i tonik na poklon uz kupovinu iz iste linije proizvoda, samo sto mi je dermatolog iz vrlo nepoznatog razloga rekao da mi ne valja... Ja ipak koristim, jer sam cula da dermatolozi imaju tendeciju da pricaju da su dobri samo proizvodi onih kompanija sa kojim oni saradjuju... Ali reci da Vichy ne valja?? Tvoje misljenje mi je ubilo svaki sumnju u moj buntovni postupak :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma da Vichy je dobar i korektni su. Samo to nije garancija da ce nekome proizvod odgovarati. Svi smo razliciti.

      Избриши
  2. Ova najava s početka me je totalno razbudila i zainteresirala! ;) :)

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je da si našla svoju idealnu kremu :) Moja koža je s godinama sve manje masna tako da mi se i proizvodi koje koristim i volim drastično menjaju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma da i meni se sve menja. I manje mi se masti nego pre, valjda nalazim bolje kombinacije proizvoda.

      Избриши
  4. Zanima me da li ovu kremu mogu da koriste I devojcice kojima pocinju bubuljice pa da ih mozda umanji da neizlaze previse?

    ОдговориИзбриши