понедељак, 1. септембар 2014.

Top Ten Olive Oil Sunscreen Face Cream SPF 40



Evo ga i poslednji u nizu postova o kremama za lice sa SPF-om. Danas vam pišem o kremi koja mi se možda čak i najviše dopala ove godine, iako su mi većina krema koje sam probala bile baš dobre. Top Ten proizvode za zaštitu od sunca koristim godinama u nazad a Olive Oil liniju sam posebno volela. Zato sam se posebno i radovala isprobavanju ove kreme za lice koja ima SPF 40.


Here it is the last in a series of posts about face creams with SPF. Today, I'll write about the cream that I liked the most this summer, even though most creams that I have tried were very good. I used Top Ten products for years and I particularly liked Olive Oil line. That's why I was looking forward to trying out this face cream that has SPF 40.


Krema dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je tubica od 50 ml. Cena kreme je 525 dinara. Na otvoru nalazi se folija koja obezbeđuje da krema nije otvarana. Vodootporna je i sadrži UVA i UVB filtere. Evo ga i sastav:


The cream comes in a cardboard box in which is a 50 ml tube. Price of this cream is 525 RSD. At the opening there is a foil that ensures that the cream hasn't been opened. It is water resistant and contains UVA and UVB filters. Here are the ingredients:


Otvor na tubi je mali pa je doziranje vrlo lako. Za celo lice potrebna je mala količina, oko veličine zrna graška pa i manje. Tekstura kreme je srednje gusta i bela ali se jako lako i brzo razmazuje i upija bez belih tragova ili osećaja filma na koži. Takođe kada se krema upije koža se ne sjaji i nije masna. Krema prelepo miriše, mada ne mogu da opišem na šta me miris podseća. Miriše isto kao i kreme za telo iz ove linije, veoma letnje.


Opening of the tube is small, so dosing is very easy. A small amount is enough for the whole face, about the size of a pea or smaller. The texture of the cream is medium thick and the cream is white but is quickly absorbed, easy to spread and doesn't leave a film on the skin. When the cream is absorbed the skin doesn't look shiny and greasy. The cream smells wonderful, although I cannot describe what the smell reminds me of. It smells the same as other creams from this line, very summery.


Krema sadrži vitamine A, C i E kao i pantenol. Sadrži i maslinovo ulje, pa pored odbrane od sunca, kožu i hidrira i neguje. Mnogo mi se svideo efekat ove kreme. Koža je zaista meka i hidrirana, a nije masna. Takođe i jako dobro štiti od sunca. Po meni ovo je jedna vrlo dobra krema koja se u toku leta može koristiti i kao dnevna krema.


The cream contains vitamins A, C and E and panthenol. It also contains olive oil, and in addition to defense from the sun, the skin is hydrated and nourished. I really liked the effect of this cream. The skin is really soft and moisturized, but not oily. It also protects from the sun very well. In my opinion this is a very good cream for the summer and can be used as a day cream.


Pogledajte i teksturu kreme:


Here is the texture of the cream:


Da li ste je vi probali i kakvi su bili vaši utisci? Koja vam je omiljena krema sa SPF-om za lice?

Šta mi se sviđa:
- pakovanje,
- cena,
- miris,
- hidrira,
- stiti od sunca,
- ne masti kožu,
- brzo se upija i lako razmazuje.

Šta mi se ne sviđa:
- nemam primedbe.

Informacije i ocene:

CENA: 525 dinara
GDE JE NABAVITI: Lilly, DM
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
ZAŠTITA OD SUNCA: 5/5
IZGLED KOŽE: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


Have you tried it and what were your impressions? What is your favorite face cream with SPF?

What we like:
- Packaging,
- Price, 
- Smell,
- Hydrates,
- Protects from the sun, 
- Doesn't make skin oily, 
- Quickly absorbed and easy to spread.

What I don't like:
- I have no complaints.

Information and scores:

PRICE: 525 RSD
WHERE TO BUY: Lilly, DM
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
SUN PROTECTION: 5/5
LOOK OF THE SKIN: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

9 коментара:

  1. Kod nas nema taj brend, nažalost :/ Ali nadam se da ću opet posjetiti Beograd i otići u Lilly :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa stvarno steta. Imaju mnogo lepe proizvode za zastitu od sunca a nisu skupi.

      Избриши
  2. mislim da je nikad nisam vidjela u dm-u, valjda je kod nas nema...
    po svemu sudeći, ne bi trebala biti loša :D

    ОдговориИзбриши
  3. 40 SPF mi je previsok :D nikad nisam čula za ovaj brend ali dobra je recenzija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga. Ja do ro crnim ali uvek mahom i po telu mackam SPF 50. I sa tim uvek dobro pocrnim. A ne crvenim i ne moram svaki cas da se ponovo mazem :) Mada sam ovo leto i sa faktorom 30 za lice dobro prplazila.

      Избриши
  4. Da li izaziva bubuljice?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To se nikad ne zna, ali meni nije uopste. A kreme ovog tipa znaju da mi ponekad naprave neke sitne bubuljice.

      Избриши