недеља, 28. септембар 2014.

Avon Super Shock Max Mascara


Trenutno sam u nekom periodu u kom nemam maskaru koju mnogo volim. Ovo je maskara koju trenutno najčešće koristim.


I am currently in a period in which I don't have a mascara that I really love very. This is the mascara that is currently use the most.


Dolazi zapakovana u celofan. Cena joj je 820 dinara (mada je često veoma snižena) i sadrži 10ml. Inače ovo pakovanje sa paunovim perjem je bilo neko limitirano međutim maskara i dalje postoji u običnom jednobojnom pakovanju. Dolazi sa velikom gumenom četkicom. Meni koja imam male trepavice ovaj tip četkica ne odgovara jer je prevelika da bih lepo njom prišla svakoj trepavici, ali snalazim se nekako. Zupci su kraći i spiralno postavljeni što je dobro za rasčešljavanje prilikom nanošenja.


It comes packaged in cellophane. Its price is 820 RSD (although the price is often reduced a lot) and contains 10ml. Otherwise this packaging with peacock feathers was a limited edition, but mascara can still be found in plain monochrome packaging. It comes with a large rubber brush. I have short lashes, so this type of brush doesn't suite me because it is too large and it's hart do reach every eyelash, but I manage somehow. The rubber spikes are short and arranged spirally, which is good for combing lashes during application.


Formula je srednje gusta, pa maskara daje dosta volumena ali i produžava trepavice. U početku je malo slepljivala terpavice i na četkici je bilo previše maskare pa sam morala vrlo pažljivo da je nanosim. Trenutno se malo osušila i sada mi je mnogo bolja i lakša za korišćenje. Vrlo se lako skida svim proizvodima za skidanje šminke. U toku dana se ne razmazuje i ne kruni, mada neće preživeti suze ili veliku kišu.


Formula is medium thick, so it gives a lot of volume but also extends the lashes. In the beginning it made lashes stick together and the brush picked up too much mascara so I had to apply it very carefully. Currently it is a little more dry and much easier to use. It is very easy to remove the product with any makeup remover. During the day, there is no smudging and crumbling, but it won't survive tears or rain.


Na kraju pogledajte kako izgledaju moje ravne i kratke trepavice sa jednim i sa dva sloja maskare. Kako je maskara na slikama nanošena odmah po kupovini maskare primetićete da su mi sa dva sloja trepavice malo slepljene, međutim nije tako strašno. Nisam nešto oduševljena maskarom kad se sve sabere, ali nije loša.


In the end, look at my straight and short lashes, with one or two coats of mascara. As I made these photos immediately after purchasing the mascara you will notice that after application of two coats lashes stuck together a bit, but it's not too bad. I'm somewhat unimpressed with this mascara, but all in all it's not too bad.


Da li ste vi probali ovu Avonovu maskaru i kakvi su vaši utisci? Koju mi Avon maskaru preporučujete da probam?

Šta mi se sviđa:
- dostupnost,
- pakovanje,
- lako se uklanja,
- ne kruni se i ne razliva u toku dana.

Šta mi se ne sviđa:
- cena,
- prevelika četkica,
- u početku četkica pokupi previše maskare i slepljuje trepavice.

Informacije i ocene:

CENA: 820 dinara
GDE JE NABAVITI: Avon katalog
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Možda

PAKOVANJE: 4/5
CENA: 4/5
NANOŠENJE: 3/5
POSTOJANOST: 4/5
IZGLED TREPAVICA: 4/5
UKUPNA OCENA: 4/5


Have you tried this Avon mascara, and what were your impressions? Which Avon mascara would you recommend? 

What I like: 
- Availability,
- Packaging,
- Easily removed,
- No crumbling or melting during the day. 

What I don't like: 
- Price, 
- Large brush,
- At first the brush picks up too much mascara and sticks lashes together.

Information and scores:

PRICE: 820 RSD
WHERE TO BUY: Avon catalog
WOULD I BUY IT AGAIN: Maybe

PACKAGING: 4/5
PRICE: 4/5
APPLICATION: 3/5
DURABILITY:4/5
EYELASHES LOOK: 4/5
OVERALL SCORE: 4/5

12 коментара:

  1. Maskara mi nije nešto zanimljiva, ali zato mi se mnogo sviđa podloga na kojoj si je slikala. Pretpostavljam da je u pitanju marama ili haljina i veoma je vesela :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahha da. To je neka sinteticka siroka majica koju sam kupila u nekoj recimo kineskoj radnji. :))

      Избриши
  2. Одговори
    1. E da to jeste. Mada te njihove cene su fiktivne. Ona nikad ne kosta zapravo toliko. Sve nesto oko 500 dinara :)

      Избриши
  3. Ja sam vjerovatno jedina osoba koja nije oduševljena ovom maskarom :D Znam da su je hvalili još u srednjoj školi, ali meni je premokra i presporo se suši. Ali imala sam je u nekoliko navrata i ova ambalaža mi je definitivno najdraža :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma nisam ni ja nesto odusevljena. Mada ja volim te mokre maskare ali mnogo mi ne odgovara ova cetkica. Ima malo ovih zubaca i kratki su a stapic je predebeo.

      Избриши
  4. Meh :D Nezanimljivo totalno, osim eventualno fensi pakiranja...
    I sama sam u fazi kad "nemam maskaru", tj. imam jednu jedinu, koja se počela sušiti, sve druge su u smeću jer su ili dotrajale ili grozne, a plata tek sutra, hahahaha... *velikiproblemi* XD
    Sve mi se čini da ću opet okušati sreću s nekom random Maybelline maskarom, prije nego odriješim kesu za Illamasquu.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam na nekoj akciji platila 250 dinara, i meni je odlicna. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ovu maskaru, ali sviđa mi se pakiranje, no moram se složiti s tobom - ovakve četkice nisu ni meni najsretnije nešto :/

    ОдговориИзбриши