среда, 19. фебруар 2014.

Vichy Teint Ideal - predstavljanje proizvoda


Konačno sam dočekala i promociju novih Vichy Teint Ideal pudera! Baš sam se radovala dolasku ovih pudera i na naše tržište. Danas je na splavu Da Vinča održana promocija ove nove linije Vichy pudera u okviru koje će se naći četiri proizvoda:
- kremasti puder za suvu kožu (4 nijanse, hidrira, postojan 14h, SPF 20),
- tečni puder (fluid) za normalnu i mešovitu kožu  (4 nijanse, postojan 14h, SPF 20) ,
- kompaktni puder (2 nijanse, celodnevna postojanost, SPF 25),
- bronzer (1 nijansa).


The day of promotion of new Vichy Teint  Ideal powders finally came! I was looking forward to the arrival of these powders to our market. The promotion was at the boat Da Vinča. This new line of Vichy powders has four products: 
- Creamy foundation for dry skin (four shades, hydrates, stay 14h, SPF 20) 
- Liquid foundation (fluid) for normal or mixed skin (4 shades, stays 14h, SPF 20) 
- Compact powder (2 shades, stays all day, SPF 25) 
- Bronzer (1 colour).


Na slici iznad možete da vidite kako izgledaju sva četiri proizvoda. Fluid dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom, dok je kremasti puder u tubici. Kompakti puder i bronzer dolaze u lepom pakovanju sa ogledalom i četkicom za nanošenje. Linija sadrži tehnologiju tekuće svjetlosti tj. čestice koje reflektuju ali i propuštaju svetlost i tako proizvode ujednačen i blistav ten. Takođe aktivni sastojci neguju vašu kožu i pomažu da se njen prirodan izgled i ten s vremenom poprave.


In the picture above you can see how all four products look. Fluid comes in a glass bottle with a pump, while the creamy foundation is in a tube. Compact powder and bronzer come in a nice package with a mirror and application brush. The line incorporates liquid light technology i.e. particles that reflect but also let light through and thus produce a uniform and radiant complexion. Also active ingredients nourish your skin and help its natural appearance and complexion improve.


Na ovom druženju predstavljena nam je tehnologija koja stoji iza ove linije Vichy pudera, kao i detalji o svim proizvodima koji su u ovoj liniji. Takođe su nam i pokazali kako se ovi puderi nanose uz savete i predloge kako da ih najbolje nanosimo. Zatim se druženje nastavilo uz koktel i prelepu hranu, koju sam ulovila da uslikam dok je još bila netaknuta.


At this gathering we heard more about the technology behind these Vichy powders, as well as details on all the products in this line. They also showed us and how to apply these powders and gave us advice and suggestions on how to make them look best. Then we continued to socialize over cocktails and marvelous food, that I managed to take photo of, while it was still intact.



Naravno tu su bili i puderi koje smo mogli da isprobamo. Moram vam reći da su im teksture predivne. Tečni puderi su divni i lagani, a opet i lepo prekrivaju. Kompaktni puder i bronzer su tako svilenkasti i meki, a kada se nanesu ne izgledaju praškasto. Kremasti puderi su malo manje žuti od fluida kod kojih su sve nijanse malo žućkaste. Kompaktni puder ima jednu nijansu koja vuče na roze i drugu koja je žućkasta, ali ne preterano.


Of course there were powders that we could to try. I have to tell you that they have wonderful texture. Liquid foundations are wonderful and light, and yet have a nice medium coverage. Compact powder and bronzer are so silky and soft, and when applied don't look powdery. Creamy powders are slightly less yellow than the fluid ones where all shades are slightly yellow. Compact powder has a shade that pulls to pink and the other which is yellowish, but not excessively.


Specijalnu čar na ovakvim okupljanjima za mene ima druženje sa blogo-koleginicama. Na kraju smo dobili i poklončić, a to je u mom slučaju baš ono što sam i najviše želela da probam iz ove linije - tečni puder za mešovitu kožu. Pakovanje je jako simpatično jer se u njemu nalaze i četiri čokoladice koje predstavljaju četiri nijanse pudera. Mislim da neću odoleti da kupim i kompaktni puder pošto mi trenutno treba, a tekstura mu je predivna.


A special place at these gatherings for me has hanging out with my blog-colleagues. We also got a gift, which is in my case what I most wanted to try out of this line - liquid foundation for mixed skin. The packaging is very nice because it contains four chocolate bars that represent four shades of foundation. I probably won't be able to resist to also buy a compact powder because I need one at the moment, and it has a beautiful texture.


Cene tekućih pudera će se kretati oko 2303 dinara, a kompaktnih i bronzera 2742 dinara. Planirate li da probate neki od ovih pudera? Čine li vam se zanimljivo?


Prices of liquid foundations will be 2303  RSD, and bronzer and compact powders 2742 RSD. Are you planning to try some of these powders? Do you find them interesting?

28 коментара:

  1. Cini mi se bas zanimljivo:)Kakvi su puderi ,posto Vochy pravi malo jace ,za problematocnu kozu?Moja je fina da kucnem u drvo,malo nepravilnosti u smislu par prosirenih pora,koristila sam uglavnom Bourjois HM puder,od jacih Maybelline Affinitone 24h,ali on mi izgleda zapusava pore:( Nisam probala Vichy,zadovoljna sam sa Bourjois ali mi mozda malkice masti kozu pa mogu i da promenim:) Fin post,divna fora sa cokoladicama!Julijana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovi nisu kao oni raniji sa jacim pokrivanjem za problematicnu. Laganiji su i srednje prekrivaju ja mislim, ali nisam jos isprobala na svom licu jer je danas bila promocija, pa ne znam jos bas detalje. Ali svakako cu kad ga malo isprobam pisati detaljno, pa tad vidi odgovara li ti :)

      Избриши
  2. Divna promocija! :) Jako mi se dopada kako izgledaju puderi, jedva čekam tvoju recenziju. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se bas bas radujem isprobavanju. :))))) Pisacu kad se slegnu utisci naravno :D

      Избриши
  3. Jako lijepo predstavljanje i kod vas i kod nas, sad čekamo tvoje dojmove o puderu :))

    ОдговориИзбриши
  4. Ček, ček, ti si dobila puder za mešovitu kožu? Ovaj u bočici? :O
    Lepo si ih uslikala, inače :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Da jesam, nekima je zapao ovaj a nekima onaj za suvu. Imala sam srece posto sam masnokozac, pa mogu ko covek da testiram ovaj. Tebi zapao onaj u tubi? :/

      Избриши
    2. Ja bila ubeđena da smo sve dobile isti! Mislim da sam ipak imala sreće, nijansa je skroz pogođena, a ako budem previše sijala usrećiću mamu :) Koju si nijansu dobila?

      Избриши
    3. Koliko ja znam svi smo dobili 25 nijansu. Ti u tubi su taman malo manje zuti, pa bi ti ovaj moj bio zut. Meni je prilicno ok nijansa. :)

      Избриши
  5. Joj ne mogu da dočekam bronzer sada, a i krmeasti puder! I čokoladice su divne!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mirisu divno, ali ih nisam jos pojela :D Ti se radujes suprotnim proizvodima od mene. Ja sam se radovala fluidu i kompaktnom :D

      Избриши
  6. Ja bih bronzer probala, moram uzivo da vidim nijasnu, posto je samo jedna. Tecni puder sam probala, za mene malo bise vuce na zuto u odnosu na ostale vichy pudere nijansa 25, i bas se oseca alkohol bare, u testeru, ali na licu lepo izgleda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste nijanse fluida su malo zuce, ali srecom ja sam toplog podtona bas, pa mislim da ce mi biti ok.

      Избриши
  7. Pakovanje pudera deluje nekako luksuzno, a čokoladice su predivne :) Ja bih to odmah pojela, verovatno na putu do kuće :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam izdrzala da ih slikam pa sam ih malo pre pojela. Mnogo je lepo pakovanje!

      Избриши
  8. Super mi je ovo sa čokoladicama :) Puder za suhu kožu možda bih i mogla probati ali prvo bih voljela doći do testera. Što je možda nemoguća misija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidjam po apotekama neke standove sa ovim puderima, mislim da ima sanse. Posebno sad dok se reklamiraju.

      Избриши
  9. Meni su odlični detalji s ovim čokoladicama što su ih dali uz puder :D

    ОдговориИзбриши
  10. Jedva čekam recenziju, a ako bude dosta pozitivnih sigurno kupujem. :)

    ОдговориИзбриши
  11. Kod mene su čokolade prvo stradale :)
    Baš me zanimaju tvoji utisci za fluid, meni ne bi odgovarala nijansa 25 od fluida. Ja sam dobila krem i još nisam načisto sa nijansom 25, a veoma svetla za divno čudo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj da tebi nikako ne bi ova 25ica odgovarala. Ti si mnogo belja od mene, a ova je bas zuckasta.

      Избриши