уторак, 24. децембар 2013.

New in! :)


Čini mi se da počinju da mi prirastaju za srce ove fotografije na kojima se vidi da sam jedva dočekala da grane jutarnje slabašno zimsko sunce. Baš se vidi na slici da je ovo zimsko sunce, ali ono daje neku čar slikama, iako su malo gore nego kada imam normalno osvetljenje u toku leta.

U poslednje vreme noviteti sporo pristižu ali nakupilo se dovoljno da mogu da vam pokažem koje recenzije vas očekuju na blogu uskoro. Pa da počnemo!


It seems to me that I'm starting to love these photos where you can see that I could hardly wait for the faint morning winter sun to rise. It is obvious on the photos that it is a winter sun, but it gives them some special charm, although they are a little worse then when I have a normal lighting during the summer.

Recently, new stuff were accumulating quite slowly, but finally I have enough that I can now show you which reviews await you on the blog soon. So let's start!


- Stevan Still proizvodi - Popart Šampon sa kamilicom i ricinusom i maske za kosu sa na bazi semenki grožđa i arganovog ulja. Šampon i maska sa arganovim uljem su deo proizvoda koje mi je poslao Stevan Still i o kojima ću uskoro pisati. Od njih sam dobila i masku sa keratinom, ali je ona već potrošena. Masku sa grožđem sam ubrzo sama kupila jer sam želela i nju da probam i napišem jednu grupnu recenziju.


- Stevan Still Products - popart shampoo with chamomile and castor oil and hair masks based on the grape seeds and argan oil. Shampoo and mask with argan oil are a part of the products sent to me by Stevan Still and about which I'll write soon. They also sent me keratin mask, but I've already spent it. I bought grape seed mask, because I wanted to try it and write a group review for all three masks.


- Maybelline Great Lash maskara - maskara koju ili baš hvale ili baš kude. A koje je moje mišljenje saznaćete uskoro.
- Aura Nano ruž, nijansa 88 - konačno da kupim i jedan Nano ruž od novijih nijansi. Biće uskoro recenzija mojih Nano ruževa.
- Essence Superheroes limitirana kolekcija i iz nje lak sa termo efektom - odmah sam odtrčala da ga kupim kada sam ga videla kod Cajke.


- Maybelline Great Lash Mascara - mascara that everyone loves or hates. And what is my opinion you'll find out soon.
- Aura Nano lipstick shade 88 - I finally bought one of the newer Nano lipsticks. I'll soon write a review of all my Nano lipsticks together.
- Essence Superheroes limited collection and from it a nail polish with a thermal effect - I immediately ran to buy it when I saw it at Cajkas blog.


- Bourjois čokoladni bronzer, nijansa 52 - dobila sam ga od čitateljke koja ga je dobila i nije ga koristila. Neizmerno sam joj zahvalna! Predivno miriše!!
- Noreva Exfoliac NC Gel - kupila sam ga na preporuku Dijane, pošto sam htela da se malo udaljim od moje drage Effaclar Duo kremice. Za sada mi se čini odlično ali još malo čekam na prave utiske. 


- Bourjois Chocolate bronzer, shade 52 - I got it from a reader who had received it and didn't use it. I am immensely grateful to her! It smells wonderfully!
- Noreve Exfoliac NC Gel - I bought it after recommendation from Dijana, because I wanted to change for some time my dear Effaclar Duo cream. For now, it seems great but I'll wait a little more for the whole impression.


- Multiaktiv Anti-Stress dnevna krema sa malinom i žen-šenom - planirala sam već neko vreme da je kupim, mnogo me je privlačila ta malina. Videćemo kakvi će biti utisci. :)
- Aminogenesis Really, Really Clean umivalica - potpuna zvezda ovog posta. Konačno sam ga kupila, bio je već duže na mojoj WL. Kupila sam ga kada je bilo sniženje za čitaoce Dear Skin bloga. Iako me je transfer novca u Hrvatsku kako bih ga platila koštao baš mnogo nije mi žao. Samo se nadam da ću uskoro saznati gde u Srbiji mogu da ga kupujem, pa da ne moram da se mučim za nabavku.

I za kraj jedan proizvod koji sam zaboravila da uslikam na grupnoj fotografiji:


- Multiaktiv Anti-Stress Day Cream with raspberry and ginseng - I planned for some time to buy it, the raspberry really attracted me. We'll see what my impressions are going to be. :)
- Aminogenesis Really, Really Clean Moisturizing Facial Cleanser - total star of this post. I finally bought it, it was already on my WL for a long time. I bought it during a discount for Dear Skin blog readers. Although money transfer to Croatia was extremely expensive I have no regrets. I just hope that I'll soon find out where to buy it in Serbia, so I don't have to struggle with purchase.

And finally one product that I forgot to photograph in the group photo:


- Freemann Pssst šampon za suvo pranje kose - dobila sam ga od Kozmetika Teatra koji uvozi Freeman u Srbiju. Jako se radujem isprobavanju ovog šampona i nadam se da će mi biti bar jednako dobar kao moj voljeni Batiste. Ovaj ima mnogo manje pakovanje pogodno za putovanja.

Toliko od mene za sada! Da li ste probali neki od ovih proizvoda? Koja recenzija vas najviše zanima?


- Freemann Pssst dry shampoo - I got it from Kozmetika Teatar which imports Freeman to Serbia. I'm really looking forward to trying out this shampoo and I hope that it will be at least as good as my beloved Batiste. This one has a much smaller packaging perfect for travel.

So that's all from me for now! Have you tried any of these products? What reviews are you most interested in?

25 коментара:

  1. Aminogenesis <3 svidjet ce ti se sigurno :) Zanimam me i Bourjois čokoladni bronzer :) Tereza

    ОдговориИзбриши
  2. Divni proizvodi. :) Baš me zanimaju tvoji dojmovi o Aminogenesis umivalici. :)

    ОдговориИзбриши
  3. mmm malinica,pa jos dnevna krema,cekam recenziju,i kupujem!! :D i Bronzer mmmm!! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Cokolada i malina :D nije lose,bas me zanima kakav je Aminogenesis :)

    ОдговориИзбриши
  5. Inače, maskara je divna.. ja sam ju kupila baš zato što sam čula da ju hvale :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se ja na prvu loptu nisam toliko odusevljena. Posebno posle one nove Avon maskare koja mi je fenomenalna.

      Избриши
  6. Divan new in kao i uvijek kod tebe :)))

    Mene najviše zanima Bourjois bronzer i Noreva gel, dakako, baš sam sretna da se Really napokon našao kod tebe :))

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mi je da je cokoladica stigla do tebe, voljet ces ga ;) ako nista, makar zbog mirisa, ja uvijek njusnem kad ga vidim :)

    ОдговориИзбриши
  8. Divno, divno, piši utiske, pogotovo za Aminogenesis!

    ОдговориИзбриши
  9. Sad čitam ovaj post i ne znam jesam li ga već komentirala, hm? :D
    Uglavnom, mislim da se sada može Aminogenesis kupiti u HR, pitaj Martinu za lokacije ;))
    Ja sam oduševljena umivalicom i već sam kupila drugu za zalihe :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moze moze znam. Moze i da se poruci kod njih i salju i van HR. Ali problem je sto mnogo kosta transfer novca iz Srbije. Npr ja sam moju umivalicu tada zbog snizenja platila 16evra, a transfer me je izasao jos oko 10 evra. Zato i trazim u Srbiji gde ima. Mada Aminogenesis Hrvatska su mi rekli da ce mi reci gde sve ima kad saznaju, ali to se na zalost nije jos desilo :)

      Избриши
  10. Željno čekam recenzije proizvoda za negu kose :)

    ОдговориИзбриши
  11. Divan new in!!
    Posebno mi se sviđa Bourjois čokoladni bronzer (već jakooo dugo mi je na WL i moram ga što prije nabaviti) i Aminogenesis! :)
    Martina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E i ja sam ga bas yelela i eto sad sam ga jos i dobila! I Aminogenesis sam bas zelela i iako sam se malo pomucila nabavih ga :)

      Избриши
  12. Dobri noviteti.Meni se posebno svidjaju stevan still proizvodi
    Ja sam nova blogerka pa posjetite moj blog mozda vam se svid.Pozdrav

    http://stylebyemra.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши