уторак, 12. новембар 2013.

Dahlia Hydra Perfect noćna krema za normalnu ka masnoj koži

 

Zahvaljući oduševljenju i ljubavi koju gajim prema Dahlia okoloočnoj kremi o kojoj sam pisala ovde, rešila sam da probam polako i ostatak linije iz koje je ova krema. Tako sam kupila ovu noćnu kremu za normalnu i masnu kožu. Dahlia Hydra Perfect linija sadrži dnevne i noćne kreme za normalnu ka masnoj koži, kao i za normalnu ka suvoj koži. 


Thanks to the enthusiasm and love that I have for Dahlia Eye Cream that I wrote about here, I decided to try the rest of the line from which that cream is. So I bought this night cream for normal to oily skin. Dahlia Hydra Perfect line contains day and night creams for normal to oily skin, as well as for normal to dry skin.


Pakovanje u kojem krema dolazi je isto kao i kod okoloočne kreme, samo što je zapremina naravno veća. Krema dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj je staklena teglica. Ispod poklopca postoji još jedan plastičan poklopac, što mi se jako sviđa jer sprečava prosipanje ako putujete. Pakovanje sadrži 50ml, a može se koristiti 12 meseci nakon otvaranja.

Sastav: 


Packaging is the same as for the eye cream, only of course bigger. The cream comes in a cardboard box in which is the glass jar. Under the lid there is a plastic cover, which I really like because it prevents spills during traveling. The packaging contains 50 ml, and can be used 12 months after opening.

Ingredients:



Ova krema je na bazi matičnih ćelija Alpske ruže koja obezbeđuje hidrataciju kože, jačajući i regenerišući zaštitnu barijeru, čime se sprečava transepidermalni gubitak vlage i do 40 procenata. Formulisana je tako da obezbedi podizanje energije ćelija kože, regeneraciju i ukloni znake umora tokom noći. Lagana formulacija obogaćena je vitaminom E koji štiti kožu od preuranjenog starenja.


This cream is based on the Alpine Rose stem cells that provides hydration, strengthening and regeneration of the protective barrier, preventing transepidermal moisture loss by up to 40 percent. It is formulated to energize skin cells, regenerate and remove signs of fatigue during the night. Lightweight formula is enriched with vitamin E to protect the skin from premature aging.

 

Ono što sam ja primetila je da krema ima veoma laganu formulu i svideće se osobama koje ne vole teške i masne noćne kreme. Ona jeste masna malkice i ne upije se odmah cela, ali je to drastično manje nego kod većine noćnih krema. Ima blag i prijatan miris, po meni tipičan za kreme. Dovoljno hidrira i koža je ujutru meka i izgleda lepo.


What I have noticed is that the cream has a lightweight formula and people who don't like heavy and greasy night creams will definitely like it. It is a little greasy and doesn't absorb completely immediately after application, but it is dramatically less heavy than most night creams. It has a mild and pleasant scent typical of a cream. Sufficiently hydrates and skin is soft in the morning and looks nice.


Iskreno ova krema nema neki wow faktor za mene. Sviđa mi se i mislim da je baš dobra, ali nije najbolja koju sam probala i nije mi divna koliko okoloočna krema iz ove linije. Kako svi imamo jedinstvenu kožu, morate je probati, možda će za vas biti najbolja na svetu, nikad se ne zna. Bilo da imate masnu ili suvu kožu ova Dahlia linija je po meni definitivno jedna od stvari na koju bi trebalo da obratite pažnju.


Frankly, this cream doesn't have a wow factor for me. I like it and I think it's very good but it's not the best I've tried so far and it isn't as wonderful as eye cream from this line. As we all have unique skin, you have to try it, maybe it will be great for you, you never know. Whether you have oily or dry skin I think that Dahlia Hydra Perfect line is definitely one of the things that you should try.


Pogledajte i kakva joj je tekstura:


And now look at its texture:


Šta m ise sviđa kod ove kreme:
- cena,
- pakovanje,
- lepo miriše,
- brzo se upija za noćnu kremu i lagana je,
- lepo hidrira i neguje.

Šta mi se ne sviđa:
- ne znam koliko je dostupna van Srbije, za sada.

Informacije i ocene:

CENA: 609 dinara
GDE JE NABAVITI: Lilly
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 4/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
HIDRATACIJA: 4/5
UKUPNA OCENA: 4/5


What I like about this cream:
- Price,
- Packaging,
- Scent,
- It's light and is absorbed quickly, for a night cream,
- Nicely hydrates and nourishes.

What I don't like:
- I don't know is it available outside of Serbia, for now.

Information and scores:

PRICE: 609 RSD
WHERE TO BUY: Lilly
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 4/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
HYDRATION: 4/5
OVERALL SCORE: 4/5

23 коментара:

  1. Deluje prijatno, tokom zime ovaj tip krema najviše prija :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. NIje uopste losa. Ja volim neke bogatije malo, mada ova podjedanko dobro hidrira iako nije toliko masna.

      Избриши
  2. Planirala sam da je probam, mami iz nekog razloga :D

    ОдговориИзбриши
  3. Joj ja sam ti jako kritična kada su u pitanju kreme za lice. Nisam snob nego je moja koža zahtjevna :D Nisam probala ovu kremu a iskreno nisam ju niti vidjela kod nas. Volim teže i recimo masnije noćne kreme jer imam osjećaj da mi kožu više nahrane a to što se ujutro budim masnije T zone mi ne predstavlja problem jer se ionako umijem. :D Pa bih radije taj osjećaj nego da se probudim suha kao sahara :/
    Šteta da te krema nije oduševila kao okoloočna, ali hej - to znaci da moras naci novu, kupiti i baciti se na isprobavanje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma i ja generalno volim masnije kreme, bas me briga sto se sjajim, svakako se umivam ujutru. Ova nije toliko masna ali ipak ujutru imam osecaj da me je dovoljno hidrirala. Tako da nije ni ona losa.

      Избриши
  4. Ja ne koristim noćne kreme. Za noć samo čista nerafinisana ulja, i tako već godinama... Retko koja krema mi u potpunosti odgovara, jer mi je koža nekad jako masna, nekad su određeni delovi nenormalno suvi, nekad je normalna (mada to nije često :D ), tako da se izgubim u svemu tome, pa sam odustala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam nikad eksperimentisala sa uljima, ne rayumem se dovoljno i iygleda mi cudno da mazem cisto ulje. Mada lepo se slayem sa kremama pa do sad nisam imala veliku potrebu da menjam bilo sta u mojoj dnevnoj i nocnoj rutini. Osim st oisprobavam nove kreme:)

      Избриши
    2. @Zdrava kosa
      Koja ulja koristis kao nocnu negu?

      Избриши
    3. Zavisi, kako kad. Uglavnom ulje lešnika. A ponekad i kokosovo ulje, ulja avokada, a planiram da probam i čisto arganovo ulje.

      Избриши
  5. Hm ja baš i ne voli masne kreme posebno ne noćne, šta ja znam ne volim sa takvim stvarima na licu ići spavati, imam osjećaj da mi samo pogoršavaju stanje na koži, pojavljuju mi se bubuljice i sl. Ova mi se ne čini loša, ali bi prije kupila onu okoloočnu što si recenzirala, čini se odličnom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da i moja sestra ne voli masno nocu da stavlja. Ali ja mislim da joj je to greska jer ona nocu samo isusuje kozu zbog bubuljica, a koza joj je jadna onda zedna i ne moze da se obnovi pa joj oziljci od starih bubuljica traju dugo. Tako da je pokusavam prevaspitati. Inace ako ne volis masne nocne kreme, a spremna si da das malo vise para imam savrsenu kremu da ti preporucim Vichy Niht Spa to je gel krema i potpuno je nemasna i upija se za sekund.

      Избриши
  6. Одговори
    1. E pa super. I dnevnu moram da probam ali trenutno imam svasta za dan pa necu da kupujem dok to ne potrosim.

      Избриши
  7. zanimljivo :) ali posto je za normalnu do masnu, preskacem je i za sad ostajem verna nuxe ulju za nocnu negu :)

    ОдговориИзбриши
  8. Nažalost ove marke nema kod nas i čula sam za nju preko tvog bloga.

    Ja volim za noć nešto hidratntnije jer preko dana dosta isušujem kožu makeup-om pa ju volim preko noći mahraniti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da i ja volim jace nesto tj svidja mi se taj osecaj. Mada gledajuci svoju kozu trenutno i ova mi je dovoljna. :)

      Избриши
  9. Ja vec duze vreme koristim baleine trakice i super su. Najefikasnije su nakon kupanja. I postoji jedna bitna stvar bez koje ove trakice ne deluju a to je da koza mora prvo da se nakvasi pa se tek onda zalepe trakice, drzi se 10 min i polako se odlepi. Meni svaki put uspe i bas lepo izvuku necistocu :-) ne znam da li ste ih na ovaj nacin koristile ali zaista deluje.pozz

    ОдговориИзбриши
  10. Jel mislis da bi lose uticala na kozu nas masnokozaca!!? za onu okoloocnu sam se odlucila,a sta mislis hoce li biti MNOGO za moju masnu kozu!? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa pojma nemam. Ona nije toliko masna. Pitanje je samo da li volim masnije kreme ili ne. Sumnjam da tu ima sta da bude mnogo. Samo je pitanje da li kao masnokozac bezis od krema i vise volis gelaste stvari. Meni je T zona bas masna, ali ova krema mi je ok. Pojma nemam.

      Избриши