понедељак, 25. новембар 2013.

Eveline Celebrities Eyeliner - Brown

Izgleda da su poslednjih nekoliko postova posvećeni Ani sa Me, Makeup and I bloga. E pa ni ovaj neće biti izuzetak! Svi ste verovatno čuli koliko ljudi hvale Evelin Celebrities ajlajnere. Dugo sam želela da ih probam, ali prosto nisam imala gde u Srbiji da ih kupim. Onda mi je jednog dana Ana rekla da postoji Eveline štand u Idei Extra u Omladinskih brigada! I na to je još bila toliko divna da sama ode i kupi mi jedan, pošto je njoj ta Idea mnogo bliža nego meni.


It seems that last few posts were all dedicated to Ana from  Me, Makeup and I blog. Well, this one wont't be an exception! You've all probably heard many people praise Evelyn Celebrities eyeliner. I have wanted to try them for a long time, but I just didn't have anywhere to buy them in Serbia. Then one day, Ana said that there Eveline has a stand in Idea Extra in Omladinskih Brigada street! And she was so nice to even buy it for me, since that Idea is much closer to her than to me.


Ovaj ajlajner postoji u crnoj i braon boji. Kako svi hvale crni, a on mi realno ne treba jer crnih imam, rešila sam da nabavim braon. Pakovanja su u oba slučaja ista, samo imaju ovo dugačko kartonče u drugoj boji. Ajlajner sadrži 4ml. Pakovanje mi se mnogo sviđa, a veoma dugačak poklopac odlično leži u ruci i mnogo pomaže pri nanošenju.

This eyeliner is available in black and brown. As everyone praises black one, and I didn't really need it, I decided to get the brown one. Packagings are the same in both cases, and only have this long cardboard in a different colour. Eyeliner contains 4ml. I love this packaging, and very long lid helps a lot during application.


Naravno kod svakog ajlajnera dve stvari su najbitnije, formula i četkica. Nikad nisam razumela zašto neki proizvođači jednostavno ne naprave ultra tanku četkicu, to bar mogu da urade, ako ne i da naprave jako dobru formulu. Srećom Eveline Celebrities ajlajner ima ultra tanku četkicu koja je srećom zašiljena (a ne okrugla ili ravno sečena, što se isto može sresti iako nema nikakve logike). Četkica je i savršeno tvrda i savitljiva, prosto svako sa njom može sigurno da izvuče najtanju moguću liniju koja je ultra precizna.


Of course with any eyeliner two things are most important, the formula and the brush. I don't understand why some brands just don't make an ultra-thin brush, it's the least they can do, if not make a very good formula. Fortunately Eveline Celebrities has an ultra thin eyeliner brush which is pointed (not rounded or straight cut, which can also be encountered even though there is no logic in that). Brush is perfectly hard and flexible, anyone can safely draw the thinnest possible line that is ultra precise with this brush.


Ja sam ga uvek nanosila nakon nekih senki i u tom slučaju se pokazao ultra pigmentovan, skroz je bilo dovoljno samo jedno prelaženje četkicom. Brzo se suši i to veoma, ali ne toliko brzo da ne stignete da obrišete grešku. Čak i to kao da su tempirali. Kad se osuši ne mrda nigde, a opet se bilo kojim skidačem šminke skida se kao od šale. 

Ako vam bočica stoji uspravno, pre korišćenja je promućkajte jer boja zna da se nataloži. Takože ako ga nanosite bez ikakvih senki ispod i bez baze, zna da bude manje pigmentovan i da vam za potpuno prekrivanje trebaju dva sloja. Isto tako ako imate masne kapke može da se desi da se malo i obriše. To sam jednom probala, ali pošto to inače nikad ne radim, ovo mi i nije neka mana.

Evo ga i swatch, koji je baš zumiran i nije baš najsrećniji, ali  verujte mi da su ultra tanke linije moguće sa njim. Kad ga potrošim sigurno ću sačuvati četkicu.


I've always applied it after some eyeshadows and in this case it proved to be ultra-pigmented, and one layer was enough for full coverage. It dries very quickly, but not so fast that you don't get to clear the error. Even that seems to be perfectly timed. When dry it is not moving anywhere, and yet any makeup remover takes it off easily.

If you bottle stands upright, shake it well before use as the colour accumulates at the bottom. Also if you apply it without any eyeshadows underneath and no base, it can be less pigmented and you might need two layers for the full coverage. Also if you have oily eyelids it might get erased a bit. I tried that once, but since I never normally do that, it's really not a disadvantage for me.

Here's the swatch, which is zoomed in a lot and not really the best, but trust me, ultra thin lines are possible with this brush. When I spend it, I will surely keep the brush.


Jedno je sigurno...a to su dve stvari. :P
Ovaj ajlajner je vrlo lako ušao u moje HG proizvode. I moram da kupim i crni!


One thing is for sure ... and those are two things. : P
This eyeliner has very easily climbed to my HG products. And I have to buy the black one, too!


Za sada znam da ga ima samo u Idei Extra i to po smešnoj ceni od 349 dinara.

Šta mi se sviđa kod ovog ajlajnera:
- pakovanje,
- cena,
- četkica,
- formula,
- brzo se suši i trajan je,
- lako se skida.

Šta mi se ne sviđa:
- dostupan samo u Idei Extra ili još po negde, ali ja za ta mesta ne znam,
- ako se nanosi bez senke i baze ispod, slabije je pigmentovan i trajan,
- samo dve boje postoje.

Da li ste vi probali ove ajlajnere? Kakvo je vaše mišljenje? Koji je vaš omiljeni ajlajner? Koji tip ajlajnera najviše volite?


For now the only place you can buy it is in Idea Extra, for a small price of 349 RSD.

What I like about this eyeliner:
- Packaging,
- Price,
- Brush,
- Formula,
- Dries quickly and it is durable,
- Easy to remove.

What I don't like:
- Available only in Idea Extra and maybe somewhere else, but I don't know where,
- When you apply it without any eyeshadow or base underneath, it is less pigmented and durable,
- There are only two colours.

Have you tried this eyeliner? What is your opinion? What is your favorite eyeliner? What type of eyeliner do you prefer?


Informacije i ocene:

CENA: 349 dinara
GDE GA NABAVITI: Idea Extra
BROJ NIJANSI: 2
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da!

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 4/5
PIGMENTIRANOST: 4/5
UKUPNA OCENA: 5/5


Information and scores:

PRICE: 349 RSD
WHERE TO BUY: Idea Extra
NUMBER OF SHADES: 2
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes!

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY: 4/5
PIGMENTATION: 4/5
OVERALL SCORE: 5/5

35 коментара:

 1. Uuu pa ovo izgleda super, s obzirom na cenu... Zaitsa ovo moram probat! :))

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Njega zaista svi hvale! I to uglavnom crni posto taj kupuju, a evo ja hvalim i braon, tako da su oba dobra :)

   Избриши
 2. Imam i u crnoj i u smeđoj boji! Odličan proizvod!! :)

  ОдговориИзбриши
 3. za smeđi sam dosta čula dosta loših komentara, dok crni svi hvale. ništa, izgleda da ću ih morati probati :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Pa radujem se ako je crni još bolji, ja za braon nemam ništa loše da kažem. :)

   Избриши
 4. To mi je vec vise od dvije godine najdrazi eyeliner samo u crnoj boji :)

  ОдговориИзбриши
 5. Одговори
  1. E baš zato što svi vole taj crni, htela sam da probam ipak braon. Ali svakako ćui crni kupiti.

   Избриши
 6. Ja sam na blogu kod Variola Vere citala o njemu, i ona kaze da joj je najbolji do sada, ali crni, znam da sam ga zapisala ali nisam naisla na evelin

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Pa da nisam ni ja nigde osim u toj Idei. I secam se da je i ona hvalila ovaj ajlajner, a kako i ne bi kad je super :D

   Избриши
 7. Imala sam crni i iskreno ostala sam razočarana :( nakon njega prestala sam koristiti tuševe :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Sto si prestala kako zivis bez tuseva?! A sta ti je falilo kod ovog?

   Избриши
 8. Sviđa mi se i to jako, baš mi treba neka toplija braon!

  ОдговориИзбриши
 9. Čini mi se da sam videla u DM ili Lily pre neki dan, ali nisam sigurna :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ja nisam videla. Bas sam ulazila ovih dana. Pogledacu jos. BIlo bi lepo da se prosiri malo. Inace u LIli je dosao Golden Rose. :)

   Избриши
 10. Svidja mi se kako izgleda, mada nisam sigurna koliko bih ga nosila, toliko sam navikla na crno... :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mislim da ti ne bi bilo cudno, ne razlikuje se bas mnogo malo je blaza boja od crne ali prilicno je tamna. Ne bi ti bilo mnogo cudno :)

   Избриши
 11. dugo sam na tuševima u gelu, mislim da je vrijeme da se vratim originalu ;)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ako su dobri ovi tecni mnogo su laksi za rukovanje. A koji u gelu ti je najbolji?

   Избриши
 12. Imam isti takav , ali crni. Divno mi izgleda smeđa boja i zapravo sam jako tužna što ne nosim tuševe :/

  ОдговориИзбриши
 13. I ja ga trazim vec mesecima,moram u Ideju sto pre,super post :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala! Idi kupi ga da se malo radujes ko i ja. Moram i ja crni da kupim. :)

   Избриши
 14. preporuci mi neki ajlajner ali kao flomaster,jer se sa ovima bas tesko snalazim!! :) i naravno da mu cena bude pristupacna,jos uvek ne mogu da se odlucim,svakom nesto fali.. :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Pa ja sam koristila Essence ali nisam sigurna kako se zove. Crni u flomaster sa jaaaako tankim vrhom. Posto imaju neke i sa malo debljim. On mi je bio odlican i trajao je dugo. Neki kazu da im se odmah potrosi, ali meni je trajao mesecima.

   Избриши
 15. nek si ti meni zadovoljna sa ovim :) i dobro je da smo otkrile da ih ima i u Srbiji :D

  ОдговориИзбриши
 16. Joj, želim ga, tako često poželim ujutru kad se šminkam da imam braon ajlajner, a imam samo neki svetlucavi... Baš ću sutra da potražim po mom gradu, drži mi palčeve da nađem :)

  ОдговориИзбриши