среда, 18. септембар 2013.

Prva Vichy Anti-Age Akademija



Sa zadovoljstvom i puna prijatnih utisaka pišem ovaj post. Danas sam sa nekoliko drugih koleginica i blogodrugarica prisustvovala divnom događaju koji je organizovao Vichy - Prvoj Vichy Anti-Age Akademiji. Ovaj događaj odigrao se u Art Hotelu u Knez Mihailovoj u Beogradu i moram priznati bio je veoma posećen od strane predstavnika različitih medija kao i ljudi koji se bave negom kože i kozmetikom. Hotel i sama lokacija su bili prelepi, a događaj jako dobro organizovan i osećala sam se veoma prijatno.


I'm writing this post with pleasure and full of great impressions. Me and a couple of colleagues and blog friends attended a wonderful event organized by the Vichy - Vichy First Anti-Age Academy. This event took place at the Art Hotel in Knez Mihailova street in Belgrade and I have to say it was very well attended by representatives of various media as well as people dealing with skin care and cosmetics. Hotel and the location itself were beautiful and the event was very well organized.


Verujem da ste svi upoznati ili ste isprobali neki od proizvoda iz Vichy Idealia linije. Ovo okupljanje bilo je prvenstveno namenjeno predstavljanju novog proizvoda iz ove linije Vichy Idealia Life Seruma. Okupljanje je počelo prezentacijom u kojoj su nas upoznali sa ovim serumom i njegovom namenom. Serum je namenjen sprečavanju starenja kože koja nastaje zbog spoljnih faktora kao što su stres, umor, neispavanost, izlaganje suncu bez adekvatne zaštite, pušenje i slično. Takođe serum bi trebalo da utiče i na oštećenja kože koja su već nastala usled ovih nezaobilaznih uzročnika koje nam život donosi i kao rezultat dobijamo kožu koja je negovana i zaštićena od ubrzanog starenja prouzrokovanog stresnim, brzim životom u urbanim sredinama. Zvuči dobro?


I believe that you are all familiar or have tried one of the products from Vichy Idealia line. This event was primarily intended for the presentation of new product in this line -  Vichy Idealia Life Serum. The event began with a presentation which introduced us to the serum and its purpose. Serum is designed to prevent aging of the skin that occurs due outside factors such as stress, fatigue, sleep deprivation, exposure to the sun without adequate protection, smoking etc. This serum should also affect the skin that has already been damaged due to these unavoidable causes that life brings, and as a result it makes our skin nourished and protected from accelerated aging that brings stressful, fast life in urban areas. Sounds good? 




Nakon zabavnog i veoma informativnog predavanja prešli smo u drugu prostoriju u kojoj su nas poslužili ukusnom hranom, kolačima i pićem. Takođe je organizovana i radionica u kojoj su teksture krema povezivane sa teksturama kolača, pa se pored parade Idealia proizvoda odvijala i parada prelepih rozih kolača, kremaste, sveže, penaste ili želatinaste strukture.


After a very fun and informative lecture we went to another room, where we were served tasteful food, cakes and drinks. A workshop was also organized in which they linked textures of creams to the textures of cakes, so in addition to the parade of Idealia products there was also a parade of beautiful pink cakes with creamy, fresh, foamy or jelly-like structure.


A evo je i slika jednog prelepog roze cveta koji je upotpunjavao Idealia dekoraciju. :)


And here is a photo of a beautiful pink flower that complemented the Idealia decoration. :)


Naravno meni specijalno drag deo ovog događaja je uživanje i druženje sa drugim blogerkama. Posebno sam srećna što sam i ovaj put uživo upoznala još neke devojke čije blogove jako volim i pratim.

Naravno kako se druženje približilo kraju, tako su došli na red i poklončići. Jako lepo poređane kesice ispunjene rozim papirom, a unutra...naravno Life Serum!


Of course I especially enjoyed hanging out with other bloggers. I am particularly happy that I have finally met in person some girls whose blogs I love and follow.

As the event came to an end, we also got some gifts. There were a lot of very nice paper bags filled with pink paper, and inside there was of course ... Life Serum!



Čim sam došla kući izvadila sam serum da ga slikam i pokažem vam divnu staklenu bočicu. Jako ženstvena i elegantna. Naravno sad sledi isprobavanje i utisci u nekom trenutku. Jako se radujem što imam priliku da ga probam. Kao malo dete sam. :)
Preporučena cena ovog seruma je 4238.64 dinara.


As soon as I got home I took out the serum to take photos and show you its beautiful glass bottle. Very feminine and elegant. Of course the next step is testing it and writing my impressions. I'm very pleased to have the opportunity to try it. I'm happy as a small child. :)
The recommended price of this serum is 4238.64 RSD.



Kako praktikujem da čim dobijem / kupim proizvod odmah slikam sve što će mi trebati za postove, kako ne bih to radila kasnije kada je proizvod korišćen, slikala sam i malu kap seruma na ruci. Igra slučaja i luda sreća doveli su do sledeće slike koju moram da vam pokažem jer sam totalno oduševljena šta mi se desilo. Dakle podsećam ovo se slučajno desilo u deliću sekunde, nisam planrala niti sam znala da sam to slikala dok nisam posle pogledala slike!


Since I always take all the photos that I might need of a products that I get / buy, so not to take photos later when the product is used, I wanted to take a photo of a small drop of this serum on my hand. Crazy chance and luck led to the next picture that I just have to show you, because I'm totally thrilled with what happened. So just to remind you, this happened  accidentally in a split second, I did not plan it and I didn't know what actually happened until I looked at the pictures!


Definitivno ću sa osmehom pamtiti ovaj dan kao i ovaj serum. :)))


I'll definitely remember this day and this serum with a big smile. :)))

53 коментара:

  1. Mislim da tu sliku sa osom (ili je pčela?) treba da pošalješ Višiju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah osa je to. Ygrada mi ima zutu fasadu pa sve mislim da ih to privlaci :D Ali cim sam kapnula serum odmah je osa osetila i doletela, bukvalno par sekundi je u pitanju.

      Избриши
  2. Ja nisam slikala kolače :D.
    Odlično viđenje, volim da gledam definitivno i druge uglove posmatranja.Slika sa ljiljanima je favorit <3.

    ОдговориИзбриши
  3. Divne su slike i divno nam je bilo, tek sad vidim kako sam bila bad bloger, žao mi što nisam slikala kolače i prostor malo više :D

    ОдговориИзбриши
  4. baš mi je drago da smo se ponovo okupile!!!
    kako je lepo bilo, a tek kolači :D
    stidim se, nemam slika ni za groš ://

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahahah ni za grosh! Pa svakako niko ne moze da seporedi sa slikama sa "strashnog" aparata od Di ;D

      Избриши
    2. ni za groš vala :DDDD
      pozajmila sam :(( moja je samo slika paketića na kraju.
      daaaa, njen aparat je prekrasan.
      uspeo je da me nebeski zbuni kad sam greškom zumirala,i počela da tvrdim kako nešto nije u redu :D umirem od smeha kad se setim :DDD

      Избриши
  5. super postic, opis i slike :) a pcela je odlicno ispala :D mnogo mi je drago da smo se ovako lepo druzile :)

    ОдговориИзбриши
  6. Одговори
    1. Bas mi je bilo zanimljivo kod tebe da citam post i gledam slike i da vidim kako je kod vas bilo. Bas je bilo zanimljivo kako su slicno organizovali sve :)

      Избриши
  7. Kako si samo brza :) Svaka cast :)

    Jako mi je drago da smo se konacno upoznale :) Super su fotke, ja nazalost nisam uspela da uhvatim bitne stvari, vise sam se fokusirala na pricu, odnosno samo predavanje, a i ovo mi je bilo prvo prisustvo na nekom dogadjaju ovog tipa, pa se nadam da ce biti sl.put bolje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao i meni je bilo drago da te konacno upoznam. Kraljicu GR lakova koja me je navukla na Holiday lakove :)))) Nisam dovoljno brza Di je obajvila post 9 minuta pre mene :P

      Избриши
  8. Super je post. Slike su prelepe!
    Ambalaža je zaista vrhunska i elegantna. Idealia krema mi je suviše mastila lice, preko dana nisam mogla da je nosim. Uglavnom sam je koristila uveče jer ona ima svoja pozitivna dejstva, ali previše isijava na mojoj koži. Nešto malo manje su mi smetale BB kreme ali ni tamnija ni svetlija varijanta nisu odgovarale mom tenu.
    Inače miris im je veoma lep i jak:) Pa kako ko voli :)
    Lep pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam bas htela da probam BB kremu ali ih trenutno imam nekoliko pa nisam htela ovu da kupujem, a realno nije ni jeftina pa da je tek tako kupim. :D

      Избриши
  9. Inače poslednja fotka - wau!
    Da sam ja u pitanju fotoaparat bi mi leteo iz ruke:) ili ako bi me bocnula-bilo bi to katastrofalno pošto sam alergična :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam cim sam osetila osu mrdnula ruku ali milisekund pre toga sam pritisnula dugme za slikanje i rezultat je ta slika :D

      Избриши
  10. Prefora kako si je osa uletila hahahah :DDD
    Ja nisam bila na eventu u Hr ali sam serum dobila prije mjesec dana i kako sam vec spomenula negdje u komentarima, svida mi se sto je fluidan ali nemam konkretne dojmove o njemu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nemam ni ja za sada s obzirom da ga nisam jos ni probala :P, ali nadam se da ce mi se svideti. Osa luda napada serum :) Jako mi se svidja kako vi kazete prefora :D

      Избриши
  11. Odlicne su ti fotke, ali osa je pobedila :D
    Mnogo ste lepe na slici kod Di, lep je pokloncic i jako mi je krivo sto nisam mogla da dodjem i da vas upoznam, radujem se nekoj narednoj prilici :)

    ОдговориИзбриши
  12. Ahahaha, kako si uspjela ovu osu tako mirno fotkati? Ja bih se uplašila.

    Eto, Idealiu vole svi :))

    Divan događaj, kako kod Vas, tako i kod nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma potpuno slucajno. Milisekund kasnije sam mrdnula ruku da je sklonim. Totalno sam je slucajno slikala :D

      Избриши
  13. drago mi je da su i kod vas počeli sve više organizirati ovakve događaje. odnosno pozivati blogerice :)
    i fora mi je skroz gledati koliko je sličnosti i razlika bilo između događanja u zg i bg :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je drago. Konacno se i kod nas malo beauty blog scena siri i ljudi krecu da znaju za nase postojanje. :)

      Избриши
  14. hehehe jaaaao, pcelica/osica je dosla na miris sigurno. Ako se njoj svidja, onda mora da je dobro :))

    ОдговориИзбриши
  15. :D Dakle tako si me uveselila sada sa ovom fotkom seruma i pčelice :D Super post! A serum je, za početak prelep. Jao kako padam na pakovanjaaaAaa...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaju oni sta rade s tim pakovanjem. Ja ga drzim kao da je od zlata. :) Mnogo mi je drago da ti je uveselila osa koja me napada :PPP Hahahah.

      Избриши
  16. Planiram da kupim ovaj serum. Mogu li nekako da dobijem info koja je cena I kako se nanosi, tj. da li se nanosi I na predeo oko ociju. Dvoumim se oko Liftactiv seruma 10 i Idealia Life. Inace imam 42 godine I imala sam priliku da probam tester Liftactiv seruma 10 i rezultat posle drugog dana je bio odlican. Veliki problem kod nas je sto na prodajnim mestima, u apotekama, nigde navodno nemaju testere kad im trazite. Te kremice nisu jeftine, pa ih moram probati pre kupovine. Ne znam gde bih mogla da nadjem tester za Life...kako bih donela odluku koji serum da kupim. Hvala unapred.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preporucena cena za ovaj serum je 4238,64 RSD. Da budem iskrena ne znam da li može da se nanosi i oko očiju. Malo ću da se raspitam pa ću napisati. Inače uopšte nije masan i težak, tako da što se toga tiče mislim da neće biti težak ni oko očiju, a pogodan je i za osetljivu kožu tako da je i to dobro. Sigurno će biti neki testeri. Eventualno juri početkom meseca jer ih tada imaju više, mada svakako jeste problem sa nedostatkom testera s tim se skroz slažem.

      Избриши
    2. Pitala sam i saznala. Zbog koncentracije aktivnih sastojaka serum ipak nije pogodan za podrucje oko ociju.

      Избриши
  17. Sličica je super, kako se podesilo, neverovatno! Prenesi utiske za serum, meni je baš žao što sam propustila prezentaciju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hocu naravno, sa zadovoljstvom ga sad testiram, pa ce biti i utisci kad mi se oforme u glavi :D

      Избриши
  18. Da li se nanosi I oko ociju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zbog koncentracije aktivnih sastojaka serum ipak nije pogodan za podrucje oko ociju.

      Избриши
  19. Drago mi je da sam te konacno upoznala :) I moram ti iskreno reci totalno si drugacija od moje prvobitne zamisli :) Odlicna ti je poslednja slika. Da se meni tako potrefilo mislim da bih dobila infarkt, jer sam alergicna na pcele/ose :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hhahah ma to je bio sekund nisam ni mislila o tome tad. :D Kako li si ti mene zamisljala. Ja ne vidim da sam na slikama nešto mnogo drugačija od realnosti :)

      Избриши
    2. Prijatno si me iznenadila i odusevila :) O detaljima u cetr´ oka drugom prilikom :D

      Избриши
    3. Ju ju. Jao jedva cekam neki opet skup :D

      Избриши
  20. Moja pitanja se ovde ignorisu. Hvala svejedno. Pozz.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao sto sam napisala i u vasem prvom postu, raspitacu se i onda vam odgovoriti, mogli ste to odmah i da procitate da ste hteli. Sada sam se raspitala i dobila zvanicne informacije i odgovor na vase pitanje i odgovorila vam. Nadam se da vam vise znaci tacan odgovor, nego da vam dam samo moje misljenje.

      Избриши
  21. Одговори
    1. Molim. Nema razloga da iko misli da se njegova pitanja ignorisu. Ja zaista zelim svakome da odgovorim nabolje sto mogu.

      Избриши
  22. * Meni si na slikama drugačija nego u realnosti-mnogo si lepša. Nemoj da me grdiš, ali meni na sličici profila deluješ starije-to je moj utisak. Zato sam se uživo lepo iznenadila :)
    Post je supenova odličan kao i uvek, pročitan sa uživanjem. Osica je medena, neverovatno stvarno :) Drago mi je da sam te upoznala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je drago da sam te upoznala! U pocetku nisam znala ko si ali sam odmah nekako pomislila da mora da si ti Mrs FOx zbog kose haha. Mozda nije nadimak odatle potekao ali moja logika je ispala tacna :D

      Избриши
    2. Haha, kosa mi je užasna, sva sam bila izgužvana i izbljuvana da sam se smejala sama sebi na kraju. Para na pegli mi je riknula, a kosa mi je u fazi rasta, s toga ću se još neko vreme šetati kao lisica, sve dok ne dođem do nekog prostojnog paža :D

      Избриши
  23. Divno, drago mi je da smo i mi i vi imali priliku prisustvovati ovako nečemu, ove posudice sa cvjetom su posebno slatke <3

    mi smo imali čaj od hibiskusa sa laticama <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Wow ja to nisam primetila. Ko zna mozda je i bilo. Svasta je bilo tamo :D Bas su lep oorganizovali.

      Избриши