субота, 14. септембар 2013.

New In jeeeej!

Ovaj New In nije mnogo obilan ali je meni lično najdraži do sad, pošto ima nekoliko proizvoda zbog kojih sam presrećna zato što su u mom posedu. Tako da neću da odugovlačim i prelazim odmah na stvar.


This New In isn't that abundant but it is still my favorite one yet, since I will show you several products that made me very happy to finally be in my possession. So I will get right to it.


- Kineska paleta 120 senki - koliko sam je samo želela, ali nije mi se dalo da je naručim on-line, a svi koji su ih preprodavali (a da su iz Srbije) su prosto podizali cene do nenormlanih visina i želeli da zarade mnogo na njoj, tako da nisam nikako želela da im priuštim to zadovoljstvo. I potpuno slučajno sam naletela na paletu u jednoj kineskoj prodavnici. Platila sam je samo 1200 dinara. Posle sam proverila po rasporedu senki i to zaista jeste jedna od paleta koje se mogu naručiti on-line (ova konkretno paleta postoji u četiri kombinacije boja senki). Uglavnom do sada sam je malo isprobala i oduševljena sam!!!

- Nyx mat fiksator - konačno sam ga kupila i platila sam ga 720 dinara. Videćemo kako će se pokazati. Na prvu loptu mi se čini super, ali sačekaću da mi spadne sreća zbog kupovine. Onda će utisci biti realniji. :)

- Blush četkica za blendanje 14B - i nju sam baš želela. Ovaj mesec sam baš sebi ispunjavala želje. Košta samo 196 dinara.

- Artdeco Lash Growth Activator - nadam se da radi. Još jedna stvar koju sam želela. Cena mu je 1311 dinara pošto je trenutno sniženje na sve Artdeco maskare i slične proizvode. Trk u Jasmin!

- Aura papirići za blotovanje - konačno jeftini papirići za blotovanje! A podjednako su dobri. Koštaju samo 199 dinara.

- Artdeco Dita von Teese ruž 607 Bon Bon - opet sam kupila na sniženju (mada se i nisu pretrgli sa sniženjem), pošto ova kolekcija polako završava svoj mandat. Platila sam ga 945 dinara. Moj prvi Artdeco ruž. Maziću ga, paziću ga i zvaću ga Đole! Obožavam ga. Uskoro stižu i utisci i prelepe slike. :)


- Chinese 120 eyeshadow palette - I wanted it so much for a while, but I never ordered it on-line, and everyone who was reselling it (and who is from Serbia) raised their prices insanely much and I wouldn't give them that much money even if that was my last option. And completely by accident I came across this palette in a Chinese store. I paid only 1200 dinars for it. After I checked on-line the colours of eyeshadows inside I confirmed that it really was one of the palettes that can be ordered on-line (this particular palette is available in four colour combinations). Anyway, so far I have tried a few of them and I am thrilled!

- Nyx matte setting spray - I finally bought it and I paid 720 RSD for it. I'll see if it is good soon. My first impression are great, but I'll wait for my happiness from buying it to stop. Then I will have a more realistic impressions. :)

- Blush blending brush 14B - one more thing that I really wanted. This month I was really making my fishes come true. It costs only 196 RSD.

- Artdeco Lash Growth Activator - hope it works. Another thing I wanted. Its price is 1311 RSD, because of the current discount on all Artdeco mascaras and similar products. Run to Jasmine!

- Aura blotting papers - finally cheap blotting papers! And just as good. They cost only 199 RSD.

- Artdeco Dita Von Teese lipstick 607 Bon Bon - again I bought it on a discount (but nor a really big one), as this collection is slowly ending its mandate. I paid 945 RSD for it. My first Artdeco lipstick. I'll cuddle it, protect it and it call it Đole! I love it. Review and beautiful pictures are coming soon. :)


A sada i malo preparative:
-  Eucerim AquaPorin okoloočna kremica - uvek sam u potrazi za dobrim kremicama za ovu regiju. Nadam se da će mi ova odgovarati. Platila sam je 1225 dinara.

- Biomelem balzam sa nevenom - inače ne pokazujem proizvode ovog tipa, ali ovaj balzam moram. Jeftin je i oduševljena sam koliko ima manje sastojaka od običnih balzama. Mnogo prirodniji i nadam se dobar. Videćemo. Cena - 255 dinara.

- Freshka Gora pasta za zube sa cimetom - morala sam da je probam. Postoji sa mentom, pomorandžom i cimetom. Za sada sam veoma zadovoljna. Košta 150 dinara i kupuje se u prodavnicama zdrave hrane. Postoji i duplo veće pakovanje.


And now a little cosmetics:
- Eucerim AquaPorin cream for eye region - always looking for good creams for this region. I hope it will be good. I paid 1225 RSD for it.

- Biomelem conditioner with calendula - I usually don't show you this type of  products, but I had to show you this conditioner. It's cheap and I am thrilled with how much less ingredients it has compared to ordinary conditioners. More natural, and I hope good. We'll see. Price - 255 RSD.

- Freshka Gora toothpaste with cinnamon - I had to try it. There are combinations with mint, orange and cinnamon. So far I am very pleased. It costs 150 RSD and can be purchased in healthy food stores. There is also a big packaging of this toothpaste.


I to bi bilo to za sada. Uskoro ću naravno pisati i detaljnije utiske. Šta vas specijalno zanima? Jeste li vi probali neki od ovih proizvoda?
Takođe uklonila sam nekoliko proizvoda sa svoje WL! Dakle ispunila sam sebi želje sa WL i sada sa iste uklanjam:
-  Nyx mat fiksator, 
- Artdeco Lash Growth Activator, 
- Artdeco Dita von Teese ruž 607 Bon Bon. 


And that's it for now. Soon I will certainly write more detailed impressions. Is something specially interesting for you? Have you tried any of these products?
Also I removed some products from my WL! I made some of my wishes from WL true and now I can remove these product from my WL:
- Nyx matte setting spray,
- Artdeco Lash Growth Activator,
- Artdeco Dita Von Teese lipstick 607 Bon Bon.


50 коментара:

  1. Predivno mi je sve! :)) Ne mogu da verujem da si nasla tu paletu kod kineza.. Videla sam da je preprodaju ovde po strasno vecim cenama... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da bas su bezobrazni. Bile tri palete u toj prodavnici, dve ovakve i jos jedna sa malo drugacijim senkama.

      Избриши
  2. Одговори
    1. Koliko sam srecna sto vise ne moram za tako sutnu stvar da dajem preko 600 dinara.

      Избриши
  3. Sve mi se svidja, pogotovo taj NYX fiksator, a i ja sam u potrazi za dobrom, a ne pretjerano skupom okoloočnom kremom, pa čim je isprobaš piši dojmov

    ОдговориИзбриши
  4. Gde si kupila cetkicu za blendanje? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Alexandar cosmetics. Na njihovom sajtu imas sve adrese prodajnih mesta. To su ti Blush cetkice. Na sajtu imas celu ponudu.

      Избриши
  5. Paleta je odlicna, ja sam nedavno uzela 180, pisala sam na blogu o njoj =^.^=
    tanyaminxy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Kupila si fiksator :) Jedva cekam utiske ;) Ja nikako da odem do Beo Cosmetics-a :(
    Zanimaju me i utisci o toj kremi za predeo oko ociju :) Pisi, pisi... :)
    Odlicna kupivina ;)

    ОдговориИзбриши
  7. Divna kupovina,bas me interesuje ovaj nyx sprej :))

    ОдговориИзбриши
  8. imam 120 paletu, sa ebay-a sam narucila, cijena je bila oko 13 dolara obozavam ju jer je sarena, iako bez dobre podloge neke nijanse nisu upotrebljive. Dita Von Teese Djole hahaha al sam se slatko nasmijala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su generalno sve senke bez baze nista posebno (i kineske i sve ostale) ali ionako uvek imama bazu a onda je supeeer.

      Избриши
  9. Super stvarčice, raduju me papirići. :) Ako nije tajna u kojoj kineskoj radnji se krije ova paletica lepotica? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ispod vukovog spomenika. Raskrsnica ruzveltove i one ulice gde je masinski fakultet ne znam sad ime. Ako ti je masinac iza ledja, predjes ruzveltovu i to je tacno ispod parka vukovog spomenika. To je prodavnica sa raznom bizuterijom i slicnim kineskim stvarima.

      Избриши
  10. Predivan new in - meni također jedan od tvojih najdražih :D
    Hoćeš ubrzo recenzirati Nyx sprej i ovu paletu sjenila? :D

    ОдговориИзбриши
  11. Ja sam imala F. Gora balzam za usne sa cimetom, pastu se nisam usudila da uzmem. Kakav je osećaj posle pranja, je l' svež ili cimetast?
    Biomelem balzam za najlepšu kosu (haha) stalno kupujem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Presemsno je sto je za najlepsu kosu. Kakvi su balzami? Posle paste nemas onaj osecaj svezine koa da je mentol, ali ja to ionako nesto ne volim. A sami zubi su bas cisti osecaj je isti kao sa obicnom pastom. Super je. Pasta je cak malo slatkasta.

      Избриши
  12. Baš me zanima da nam pokažeš kako izgleda ova paletica, jel pigmentovana?
    Ako je dobra da kupim sestri, ona je luda za senkama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu ve senke jednako pigmentovane ali dobra vecina je baaas pigmentovana. Bice uskoro swatchevi paces videti. Slobodno mozes da je kupis sesti.

      Избриши
  13. Nadam se recenziji nyx spreja :) a kinezi su zakon za igranje i experimentisanje..zao mi je samo sto kod nas ne mogu da nadjem mat paletu :(

    ОдговориИзбриши
  14. Jako lijep new in :) mene je razočarala ta paleta baš jako, pigmentacija mi je bila loša :/

    ОдговориИзбриши
  15. Uf kako sam se obradovala kad sam videla blot papirice.Gde si ih nasla? :)

    ОдговориИзбриши
  16. U Liliju. Ali u mnogim lilijima su zakopani u najnizoj pregradi pa ako ih ne lociras pitaj neku prodavacicu da malo kopa. Moguce je i da ih nema u svakom, ali trebalo bi da ih bude svuda gde ima Aura.

    ОдговориИзбриши
  17. Super new in ! Sviđa mi se apsolutno sve, baš me zanima kakav će ti biti Art deco grow aktivator i Nyx sprej :)

    ОдговориИзбриши
  18. Dobra kupovina. Jedva cekam recenziju za fiksator... Jedan dan zamalo da ga kupim, ali je savest pocela da gusi i nisam smela :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha pa evo bar ces sad znati da li radi ili ne pa ga onda kupi kad ja napisem utiske.

      Избриши
  19. Taj Nyx mat fiksator će ti se sigurno dopasti. Ja čekam svoju drugu bočicu :). A za Artdeco Lash Growth Activator ne mogu da dočekam recenziju, pošto ja u lash growing serume uopšte ne verujem :D Ali, možda ću početi...nikad se ne zna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam jednom citala kod nekoga ne secam se koga i imala je slika pre i posle i bilo je razlike. Ma ne verujem ni ja bog zna sta ali ko zna mozda malo nege ipak dosta znaci :D Mogce da to moze da se uradi i s nekim ulje m ili necim slicnim. Videcemo. Fiksator mi je na prvu loptu bas super. Ali moram jos malo da ga koristim.

      Избриши
  20. I u mom vlasništvu je jedna od ovih paleta i pravo sam zadovoljna, a i često je koristim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam uglavnom i citala pozitivne komentare i onda se nisam plasila da je kupim. Super je :)

      Избриши
  21. Pisi za Eucerin kremicu, bas sam planirala da je kupim pa me zanima kako se ponasa oko osetljive regije :)
    Paleta senki je svuda ista na netu, samo promene logo...Tipa BH Cosmetics, Coastal Scent i kompanija, a sve je to draga moja isto :*

    ОдговориИзбриши
  22. Vazi. Idu uskoro utisci za kremicu. A moja paleta lepo nema ama bas nikakav logo. Skroz no name :)

    ОдговориИзбриши
  23. O fiksatoru sto prije pisi :)) vidjela sam ga kod Jasmine pa od nje cekam da mi kaze o pore filleru a od tebe cekam fiksator :*

    ОдговориИзбриши