недеља, 15. септембар 2013.

Druženje u parfimeriji Metropoliten



Petak koji je iza nas je, kao što ste verovatno i primetili, bio petak 13. Ali taj dan ću ja pamptiti kao veoma lep dan, pošto sam tada upoznala dosta blogerki na druženju koje je organizovala Ljiljana Maricic Grujic u parfimeriji Metropoliten. Zaista mi je veoma drago što sam konačno upoznala neke od bloregki iz Srbije, i što konačno mogu  da stavim lica na reči koje čitam na njihovim blogovima. Uživala sam u njihovom društvu uz kafu i kolače. Ali pre kafe i kolača na dnevnom redu je bilo upoznavanje sa parfimerijom iz snova.


Parfimerija Metropoliten se nalazi u centru Beograda na uglu Kralja Petra i Zmaja od Noćaja, dakle blizu Studentskog parka i PMF-a. Parfimerija je nestvarno lepo uređena. Malo me podseća na bajke i plutanje u oblacima, pošto je bela boja koja preovlađuje, a na stolovima stoje kolači i sve odiše neverovatnim mirisima. S druge strane podseća me i na stare apoteke, pošto je puna drvenih polica u kojima su sa hirurškom preciznosti brižljivo poređane kutije i bočice parfema i kozmetike.


Ako ste nakon ovoga zainteresovani da posetite ovu parfimeriju predlažem vam da to učinite u poslednjoj suboti u mesecu zbog:


Takođe sva obaveštenja ovog tipa možete pratiti na njihovoj FB strani, a ceo asortiam i cene možete videti na njihovom web sajtu. Ova parfimerija će definitivno biti raj za sve devojke iz Beograda koje ne kupuju samo drogerijske brendove.

Druženje je počelo mirisanjem raznih parfema dok nam svima nosevi nisu postali prezasićeni i cela akcija se pretvorila u jedan veliki oblak fenomenalnig mirisa iz kog ne možemo više da razaznamo ni jedan pojedinačni parfem. Devojke koje rade u parfimeriji su bile divne i za svaki parfem su nam pričale po neku zanimljivu priču. Ko voli parfeme ovo je definitivno mesto koje treba da poseti, pošto parfemi koje sam ovde videla ne znam imaju li igde više da se kupe u Beogradu. Ako grešim ispravite me. Ogromne drvene police pune parfema ispunjavaju ceo jedan deo lokala. 

 

Weleda je bila centar drugog dela druženja. Ovo je mene posebno obradvalo, pošto me je ovaj brend zanimao od kako su stigli u Srbiju, a nisam imala prilike ništa da probam iz njihovog asortimana. Detaljno i lepo su nas upoznali da proizvodima, a dobili smo i razne testere i poklončiće, pa ću kada to isprobam svakako napisati i utiske.

Sledi nekoliko slika sam mog foto aparata, koji me je veoma brzo izdao iako sam stavila u njega nove baterije (odjeci petka 13og hahaha!). Ali bilo mi je toliko lepo da me je i to veoma malo iznerviralo. Ništa što kolači posle druženja u parfimeriji nisu mogli da srede.




Bioderma se nalazi na policama pored i takođe je bila deo proizvoda koji su nam predstavljeni. Naravno pored ovih brendova, police su pune velikim brojem drugih poznatih i zvučnih imena kao što su Roc, Noreva, Darphin, Dr.Hauschka...





Ove slike definitivno ne mogu da prikažu ni delić lepote niti asortimana Metropoliten parfimerije, tako da definitivno treba da je posetite, ako vas interesuju proizvodi koje ona nudi. Kako sve cene možete pronaći i na sajtu parfimerije prvo njega posetite i vidite da li vam je nešto od njihove ponude zanimljivo. Ja sam na druženju uživala i zbog ambijenda i zbog društva, a evo i slike poklončića koje sam dobila. A utisci o njima ce svakako uslediti uskoro. 



31 коментар:

  1. A gde je na engleskom?!? :D Baš mi je zanimljivo da pročitam nečiji opis sa istog eventa. Ima dosta detalja koje ja uopšte nisam "snimila" :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa ne znam nisam prevela kao sto bi ovo nekom van bilo zanimljivo da cita. :D Mozda dodam i engleski :D

      Избриши
  2. Divne fotke, super pokloncici ;) Uzivaj i pisi nam o utiscima nakon testiranja ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Baš lijepo izgleda. Volim prostore koji su iole prostrani i odišu čistoćom i urednočću :)

    ОдговориИзбриши
  4. DIvno! :))) Treci post o ovom dogadjaju citam i svaki sa ponovnih odusevljenjem :D

    ОдговориИзбриши
  5. Predivno druženje!! Presretna sam što vam je bilo lijepo a mjesto je raj za oči i dušu !

    ОдговориИзбриши
  6. Koliko kosta bioderma za skidanje sminke i zelena i roze?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ISto koliko i na drugim mestima. Najveca je 2227, srednja 1573 i najmanja trenutno ne znam ali svakako imas sve cene na sajtu Metropolitena pa mozes da pogledas. Ali cene su iste ko i na drugim mestima manje vise.

      Избриши
  7. VOlim kada gledam, odnosno citam i iz perspektive drugih.
    Jako mi je bilo lepo i nadam se da cemo drugom prilikom prozboriti koju više.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje :) Meni je isto zanimljivo da citam tudje postove sa ovakvih dogadjaja :D

      Избриши
  8. Vidjela sam ovaj post i kod Di :) stvarno odlično organizirano druženje, baš vam zavidim :)

    ОдговориИзбриши
  9. Bas mi je drago sto ste se tako lepo provele i zabavile :)
    Citam post i iz tvog ugla i iznova se odusevim kako su lepi utisci :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo je bilo organizovano i lep prostor. A upoznavanje drugih blogerki je uvek super.:)

      Избриши
  10. Kako je prekrasna parfumerija. I ima u ponudi niche mirise i to poprilično lijep izbor. Divno ti je bilo, zavidim čim su mirisi u pitanju i hvala šta si prenijela barem dio atmosfere. Ovo bi svakako vridilo posjetiti. ;)

    ОдговориИзбриши
  11. drago mi je da smo se upoznale :)))
    nadam se da ćemo sledećom prilikom stići više da pričamo :D
    i dobre su fotografije sa tvog aprata, ne zezaj da je ispala :p
    piši utiske kad isprobaš nešto!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E hocu i ti isto pisi utiske! Ma nisu nesto fotografije, sta da se radi. Ali aparat me je najvise iznervirao posto je iscrpeo cele nove baterije zbog blica pa nisam pola slikala sto sam htela :D

      Избриши
  12. Одговори
    1. Joj bas su mi zanimljiva. Bas sam se obradovala kad su me pozvali. Nadam se da ce biti ubrzo jos neko ovakvo druzenje.

      Избриши
  13. Devojke, ja sam uživala sa vama.
    Ljiljana

    ОдговориИзбриши