среда, 9. август 2017.

Byphasse Nourishing Body Milk - Royal Jelly


Byphasse je brend o kom su ljudi dosta dobrog pricali kada se pojavio kod nas. Ja nekako nisam stigla da bilo sta od ovog brenda i probam. Slucajno sam kupila ovo mleko za telo, pošto je bilo u velikom pakovanju od 500 ml, a koštalo je samo 349 dinara. Ovo mleko je namenjeno suvoj koži i sadrži matični mleč, a pored ovog postoji i još jedno mleko sa bademovim uljem.


Byphasse is a brand that people talked good about when it came to Serbia. I somehow didn't get to try anything from this brand until now. I accidentally bought this body milk, since it is in a large packaging of 500 ml and costs only 349 RSD. This milk is intended for dry skin and contains royal jelly. This product line also contains another body milk with almond oil.


Mleko miriše puderasto i retko je. Međutim kada se razmaže ostavlja jak beli trag koji treba utrljati. Inače ne kupujem kozmetiku bez čitanja sastava, ali ovaj put sam u žurbi to uradila. Nakon čudnog ponašanja pri prvom mazanju okrećem da pročitam sastav. I zgrozim se. Prvo, na bazi je mineralnog ulja...što je samo po sebi loše, sadrži i paraben, i na kraju...pročitam da sadrži i SLS! Šta će supstanca za penjenje u mleku za telo!? Ona pravi tu čudnu belinu na koži koja mora da se utrljava. Stalno imam osećaj da mažem šampon na telo. Ok, mleko dobro hidrira...al izaista niste morali da pravite lažnu kremastost dodavanjem SLS-a. 


Milk smells powdery and has a rare texture. However, when it is smeared, it leaves a strong white trace that needs to be rubbed in. I don't buy cosmetics without reading the composition, but this time I did it in a hurry. After its strange behavior during the first application, I turned it to read the composition. And I was shocked. First, it's based on a mineral oil ... which is in itself bad, contains paraben, and finally ... I read it contains SLS! What is this foaming agent doing in a body milk!? This ingredient creates this strange whiteness on the skin that needs to be rubbed in. I keep feeling like I'm applying shampoo on my body. Ok, it hydrates well ... but you certainly did not have to make false creaminess by adding SLS.


Dakle, ovo je po meni najgluplje mleko za telo ikada! Nemojte nikada da ga kupite...znam da ja neću. SLS u mleku za telo...svašta.


So, this is the stupidest body milk ever! Do not ever buy it ... I know I won't. SLS in a body milk ... ridiculous.


Informacije i ocene
Cena349 RSD
Gde kupitiLilly
Vrste2
Da li bih ga ponovo kupilaNe!
Pakovanje4/5
Cena5/5
Sastav1/5
Nega3/5
Ukupna ocena3/5
ZaProtiv
- solidno neguje
- cena
- užasan sastav                  


Information and scores
Price349 RSD
Where to buyLilly
Types2
Would I buy it againNo!
Packaging4/5
Price5/5
Ingredients1/5
Care3/5
Total Score3/5
ProsCons
- quite nice skin care      
- price  
- very bad composition   

4 коментара:

  1. nisam ni ja imala priliku da probam nesto od njih. dobro da sam ovo pročitala, hvala bogu što danas postoje recenzije

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista. Recenzije su odlicna stvar. Ne kazem da su druge njihove stvari lose...ali ovo mleko ne razumem...

      Избриши
  2. Ja sam ovo mleko za telo dobila od njih prošle godine. U međuvremenu mi je krenula alergija, pa sam morala da se držim dermokozmetike, a ovo čudo poklonih nekome. Mogu samo da zamislim kakav bi mi to tek haos sa kožom napravilo...

    ОдговориИзбриши