субота, 12. март 2016.

Avon Care Cocoa Butter Rich Cream


Nisu li multifunkcionalni proizvodi mnogo dobra i korisna stvar? Htela sam na brzinu da vam pomenem jedan takav proizvod koji mi se mnogo svideo, a za koji ste vervatno i čuli. Reč je o puteru za lice, ruke i telo iz Avon Care linije. Sadrži kako puter, vitamin E, ulje avokada, makadamije, grožđa i drugih biljaka, kao i ureu i glicerin. Miriše savršeno, na kakao i čokoladu. Ova Avonova linija proizvoda pored putera sadrži i druge proizvode. Ja sam kupila veliko pakovanje putera od 400ml i platila ga samo 349 dinara, a puna cena mu je 550 dinara.


Aren't multifunctional products a very good and useful thing? I just wanted to quickly mention one such product that I enjoy a lot, and which you might already know. It is a face, hands and body butter from Avon Care product line. It contains cocoa butter, vitamin E, avocado, macadamia, grape and other plant oils, as well as urea and glycerin. It smells perfect like cocoa and chocolate. This Avon's product line also has other products. I bought large 400ml packaging of butter and paid only 349 RSD. The full price is 550 RSD.


Puter je srednje gust i nije masan. Nakon mazanja odmah se upija i nije lepljiv. Koristila sam ga na telu i odlično je negovao. Čak se borio i sa suvim delovima u toku zime. Mazala sam ga i na ruke i stopala i čak se i tu pokazao dobro. Nije dovoljno jak za veoma ispucalu i suvu kožu, ali za svakodnevnu negu je odličan. Na lice ga nisam nanosila. Probala sam ga jednom i malo mi je prejak jer je moja koža ipak masna, ali nekome sa suvljom kožom neće biti loš.


Butter is medium thick and non greasy. After application it is immediately absorbed and is not sticky. I used it on the body and it nourished it excellently. It even fought dry areas during the winter. I apply it on my hands and feet and it is good for this, too. It is not strong enough for a very chapped and dry skin, but for daily care it is excellent. I didn't use it on my face. I tried it once and it was a little too strong because my skin is oily, but for someone with drier skin it won't be bad.


Puterom sam prezadovoljna i ovo veliko pakovanje traje zaista dugo. Da li ste probali nešto iz ove mirišljave Avon kolekcije proizvoda? Da li volite ovakve multifunkcionlne proizvode?


I'm very happy with this butter and this large packaging lasts a really long time. Have you already tried something from this nice smelling Avon product line? Do you like this kind of multifunctional products?




Informacije i ocene
Cena550 RSD
Gde kupitiAvon
Tipovi1
Da li bih ih ponovo kupilaDa
Pakovanje4/5
Cena5/5
Hidratacija4/5
Multifunkcionalsnost4/5
Ukupna ocena4/5
ZaProtiv
- cena
- veliko pakovanje
- divan miris
- dobar sastav
- lepo hidrira
- za telo, lice, ruke, stoapa
                                      


Information and scores
Price550 RSD
Where to buyAvon
Types1
Would I buy them againYes
Packaging4/5
Price5/5
Hydration4/5
Multi-functionality4/5
Overall Score4/5
ProsCons
- price
- large packaging
- great scent
- good ingredients
- nice hydration
- for body, face, hands, feet
                                    

6 коментара:

  1. Imam kremu za ruke iz ove linije i oduševljena sam njom. Meni je otkriće 2015.godine :)

    ОдговориИзбриши
  2. Imala sam onu za lice i ostala mi je u lepo sećanju. Super mi je bila tokom prošle zime, hranljiva ali ne masna :), a mogla bih da probam i ovu kao mazalicu za telo :D

    ОдговориИзбриши