четвртак, 24. септембар 2015.

Essence Love & Sound Blush - 01 Sunset @ Center Stage


Moram da vam pokažem jedno prelepo rumenilo. Iz limitirane je serije koje Essence često izbacuje. Nedavno je bilo aktuelno pa se možda može još po negde naći na onim odvojenim policama sa sniženim cenama proizvoda. Reč je o Love & Sound Blush - 01 Sunset @ Center Stage.


I have to show you a beautiful blush. It is from a limited product line that Essence often has. It was in stores recently so you may be able to find it in some stores on the shelves with lower product prices. It is the Love & Sound Blush - 01 Sunset @ Center Stage.


Dolazi u plastičnom providnom pakovanju solidnog kvaliteta. Ima 7.8g i koštalo je 349 dinara.


It comes in a see-through plastic packaging of fair quality. It has 7.8g and it costed 349 RSD.



Rumenilo u sebi sadrži tri do četiri boje i prilično je neutralnog podtona. Idealno je za najsvetliji ten kao i srednje tamne devojke. Boje idu od veoma svetle kajsije koja polako prelazi u neku zagasitu svetlo ljubičastu ili recimo mauve.


Blush contains three to four colours and has quite neutral undertone. It is ideal for the lightest complexion and medium dark-skinned girls. Colours range from very light peach which slowly goes to a more muted light purple or mauve.



Srednje je pigmentovano, ali kako su pored toga i boje svetle, sa ovim rumenilom veoma teško možete da pogrešite i preterate. Možete nanositi boje pojedinačno ili ih sve pomešati zajedno u neku svetlu rozikastu nijasnu neutralnog podtona. Lepo se i blenda a srednje je postojano. Primećuje se i do 4 sata, ali razlog za malo slabiju postojanost je pre svega to što je svetlo, a moja koža posebno sada preko leta, nije.


It has medium pigmentation, but since the colours are also quite light, it is really hard to apply to much blush, or make a mistake and go too far. You can apply colours individually or mix them all together and get a light pinkish shade with neutral undertones. It also nicely blends and has a medium durability. It is visible up to 4 hours, but the main reason for the slightly lower durability is its light colour, and my skin, that especially now during the summer, it a bit darker.



Jako mi se svidelo i odlično je za svaki dan i kada se šminkam tako da izgledam prirodno i da se rumenilo ne primećuje, a da prosto izgledam lepo i zdravo. Evo kako izgleda na koži. Sa leve je najtamniji deo rumenila, zatim ide narandžasta sredina i na kraju najsvetliji breskvasti deo.


I liked it a lot and it is great for every day and when I apply makeup so it looks natural and I don't want the blush to be very noticeable, but to simply look nice and healthy. Here's how it looks on the skin. On the left is the darkest part of the blush, then the middle orange part and in the end we have the lightest peachy part.


A evo izblendanih svih boja zajedno:


And here are all of the colours blended together:


I sve na jednom mestu:


And all in one place:


Ako imate svetliju put i tražite ovakvu vrstu rumenila pogledajte po policama sa sniženjima u DM-u. Rumenilo je zaista jako lepo. Da li ste ga možda ulovili dok je bilo aktuelno?

Informacije i ocene
Cena349 RSD
Gde kupitiLilly, DM
Vrste1
Da li bih ga ponovo kupilaDa
Pakovanje4/5
Cena5/5
Pigmentacija4/5
Nanošenje5/5
Trajnost4/5
Ukupna ocena4/5
ZaProtiv
- Cena
- Ne kruni se

- Lepo se blenda
- Odlične boje
- Malo slabija trajnost
- Limitirana kolekcija


If you have a lighter skin and are looking for this kind of blush look on the shelves with reduced prices in DM stores. Blush is really very nice. Did you buy it while these Essence limited edition products were in stores?

Information and scores
Price349 RSD
Where to buyLilly, DM
Types1
Would I buy it againYes
Packaging4/5
Price5/5
Pigmentation4/5
Application5/5
Durability4/5
Total Score4/5
ProsCons
- Price
- Doesn't crumble
- Easy to blend              
- Nice shades
- Little less durable
- Limited edition            

14 коментара:

  1. Prelepe boje zaista! :) Mnogo mi se dopada, šteta što je limitirano :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste steta je. Ima jedno slicno isto tako multicolor koje nije limitirano, ali je ipak dosta tamnije od ovog.

      Избриши
  2. Bas sam gledala skoro ovo rumenilo ali ga nisam kupila, htela sam, ali onda pomislih kako imam i previse rumenila, i ko zna kada cu ih potrositi, dakle razum je prevladao :) Ali je stvarno prelepo, kako se divno prelivaju nijanse.. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod mene nije preovladao hahahah! Al ne zalim jeftino je a ipak nemam neko slicno. To sam shvatila kad sam ga nanela prvi put. :D

      Избриши
  3. Odlično boje, delovalo mi je kao da vuku na narandžasto kad ono :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da da vrlooo je cudno. Deluje dosta narandzasto ali kad se nanese ipak je dosta blaze i zaista nekako neutralnog podtona. Neki delovi su malo topliji neki hladniji, al nekako kad se sabere neutrlno je vrlo.

      Избриши
  4. Nisam probala nijedno essence limitrano rumenilo, uvek se smorim što ne mogu da swatch-ujem. :/ Volela bih da je nijansa malo više koralna umesto što vuče na pink-koralno.

    ОдговориИзбриши