субота, 26. септембар 2015.

Omiljeno ovog leta


Što mi je žao kada imam nove stvari za slikanje za blog a tmurno je vreme. Dok čekam neko sunce koje će doći ovih dana rešila sam da sumiram i ovo leto. Malo sam se šminkala, zapravo nisam koristila podlogu, ali kao i uvek oči sam šminkala, doduše laganije i svetlucavo. Međutim ovo leto mi je pre svega obeleženo odličnim proizvodima za zaštitu od sunca, dok je tek nekoliko proizvoda koji spadaju u šminku, bilo često u mojim rukama.


I really don't like when I have new things to take photos of for my blog and the weather is bad. While I'm waiting for some sun to come out, I decided to summarize this summer. I wore little makeup. I didn't use any foundation, but as always I wore eye make-up, though lighter and shiny. However, this summer was primarily marked by excellent products for sun protection, while only a few products that fall under makeup, were often in my hands.


Imala sam sreću da sam probala dva odlična lagana spreja za zaštitu tela od sunca:


I was lucky that I tried two excellent light sprays for body sun protection:


Dok sam za lice koristila i obožavala:
- Eucerin SPF50+ Sun Gel-Creme Oil Control.


While for my face I used and loved:
- Eucerin SPF50 + Sun Gel-Creme Oil Control.


Nakon nanošenja ove kreme koja matira, da bih dobila potpuni mat izgled koji još duže traje, kao i lepu baršunastu i zaglađenu kožu nanosila sam Aurin fenomenalni proizvod za matiranje:
- Aura Shine Killer.


After applying the cream which mattifies, if I wanted a complete matte finish that lasts even longer, and a nice velvety and sleek skin I would apply this phenomenal Aura product for mattifiyng:
- Aura Shine Killer.


Zatim prelazimo na nekoliko vrednih komada šminke. Za oči sam najčešće koristila moj omiljeni komad šminke koji posedujem:


Then lets move on to several valuable pieces of makeup. For the eyes I have often used my favourite piece of make-up I own:Ali takođe na očima sam koristila i rumenila, što mnogo volim da radim, posebno u letnjim mesecima. Naravno koristim ih i na obrazima i obožavala sam sledeća dva rumenila:
- Golden Rose Teracotta Blush-On 06.


But also I like using blushes on my eyes, especially during summer. Of course I use them on my cheeks too and this summer I loved these two blushes:
- Essence Love & Sound Blush - 01 Sunset @ Center Stage,
- Golden Rose Teracotta Blush-On the 06.Na noktima volim drečave boje, pa sam najviše volela da mažem:


On my nails I like bright colours, so I loved applying:


Favoriti ovog leta su retki ali sam ih zato obožavala. Šta ste vi voleli ovog leta? Da li preko leta nosite manje šminke?


Favourites of this summer are rare but I loved them a lot. What did you like this summer? Do you wear less makeup during the summer?

10 коментара:

 1. Preko leta nosim manje šminke, ali glavna promena nastaje kod maskare, jer se prebacujem skoro isključivo na vodootpornu.
  Btw, Illamasqua pigment je prelep!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ja koristim vodootporne samo kad znam da cu se kvasiti taj dan. Posto uvek izlazim na ceo dan iz kuce..sto treninga i obaveza. Al ako uglavim i Adu onda ide vodootporna. Mada mnogo je losa ponuda...koje ti koristis vodootporne?

   Избриши
  2. Ovog leta sam koristila GOSH vodootpornu i odlicno se pokazala. :)

   Избриши
  3. E bre a gde ima da se kupi Gosh? Koliko kosta od prilike njihova maskara?

   Избриши
 2. Golden Rose lak je divan :D ljeti uglavnom na licu imam kremu za sunčanje, malo korektora, rumenilo, ruž ili sjajilo i obavezno, obrve :D šminka na očima mi i nije toliko obavezna, zavisi od količine vremena koju imam :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Moje obrve su tamne prirodno pa ih ne sminkam bas uvek ali ovo leto jesam moram priznati :)

   Избриши
 3. Ovaj tvoj odabir favorita što se tiče proizvoda za sunčanje je u biti moj odabir za sljedeću godinu! :)

  ОдговориИзбриши