среда, 24. децембар 2014.

Avon Stardust lakovi - nijanse Teal Glitter i Black Sequins


Uoči novogodišnjih praznika Avon je u svoju ponudu uvrstio i takozvane teksturne ili hrapave lakove koje ja volim da zovem "šmirglavi" lakovi. Standardna cena ovih lakova je 540 dinara i postoji 7 nijansi. Svi dolaze u kutijici u kojoj je bočica od 12ml. Ja sam rešila da probam dve nijanse - Teal Glitter i Black Sequins.


New Year holidays are here so Avon introduced new textural line of nail polishes, which I like to call "sandpapery" polishes. The standard price of these polishes is 540 RSD and there are 7 shades. They all come in a box in which is a bottle of 12ml. I've decided to try two colours - Teal Glitter and Black Sequins.


Bočice su mnogo lepe, a četkice su srednje širine. Njima se lak zaista vrlo lako nanosi. Formula je malo ređa nego što je to kod nekih Golden Rose ili China Glaze hrapavaca. Doduše sa dva sloja dobijate dobro prekrivanje tako da to nije nikakav probelm, a kao i kod svih lakova ovog tipa sušenje je izuzetno brzo a i vrlo su trajni na noktima.


The bottles are very beautiful and brushes have medium width. With them it's easy to apply the polish. The formula is a little rarer than some Golden Rose or China Glaze textural nail polishes. However with two layers you'll have full coverage so that wont be a problem, and as with all polishes of this type drying is extremely fast and they are very durable on nails.


Evo ga i ceo sastav:


And here are the ingredients:



Black Sequins


Ova nijansa je prilično retka pa dva tanja sloja mogu da i dalje budu providna (kao što se vidi na nekim slikama), ali sa dva malo deblja sve će izgledati besprekorno. Kada se osuši lak je sive boje, dakle nije baš crn. Kroz sebe ima isključivo srebrnkasti šimer. Izgleda vrlo elegantno, čak možda i više nego na slikama. Na slikama imam dva tanka sloja.


This shade is pretty rare, so two thinner layers can still be a bit transparent (as you'll see on some photos), but with two a bit thicker coats it will look flawless. When dry this nail polish is gray, so it is not black as the name says. It contains silver shimmer only. It looks very elegant, perhaps even more than in the pictures. In the pictures I have two coats applied.





Teal Glitter


Ova nijansa je tirkizne boje, mada više vuče na plavo nego na zeleno (što je meni malo žao da budem iskrena). Kroz sebe ima šimer zlatne, plave i zelenkaste boje. Ima malo gušću formulu od sivog laka, i sa dva sloja izgleda odlično na noktima. Čak bi možda i jedan malo deblji sloj mogao da prođe. Na svim slikama imam dva tanja sloja.


This shade is turquoise, although it is a bit more blue than green (which I don't like that much to be honest). It has gold, blue and green shimmer inside. The formula is a bit thicker than in he case of the gray polish, so with two coats it will look great on your nails. Even maybe with one a little thicker coat. On all of the photos I have applied two thin coats.




Da li vi volite hrapave lakove? Ja ih mnogo volim. Ova dva su mi se svidela i zadovoljavaju sve što od ovakvih lakova tražim. Da li ste vi probali neki od Avonovih Stardust lakova i kakvi su bili vaši utisci?

Informacije i ocene
Cena540 RSD
Gde kupitiAvon
Broj nijansi7
Da li bih je ponovo kupilaDa
Pakovanje5/5
Cena5/5
Nanošenje4/5
Izgled na noktima4/5
Trajnost5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- Cena
- Pakovanje
- Broj nijansi
- Trajnost
- Dobro izgledaju
- Dostupnost
- Malo ređa formula



Do you like textural nail polishes? I like them very much.  I like these two and they have everything I expect from this type of polishes. Have you tried some of Avon's Stardust nail polishes and what were your impressions?

Information and scores
Price540 RSD
Where to buyAvon
Number of palette shades7
Would I buy it againYes
Packaging5/5
Price5/5
Application4/5
Appearance4/5
Durability5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- Price
- Packaging
- Number of shades
- Durability
- Appearance
Availability
- Rarer formula

20 коментара:

  1. Imala sam priliku uzivo da vidim crni i jaako mi se dopao! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Toliko ih svi hvale, a ja ih jos nisam probala, iako obozavam peskice *___*
    Super mi je taj crni <3

    ОдговориИзбриши
  3. Toliko sam se razmisljala da li da narucim i koji da narucim da sam na kraju odustala, i sad se iskreno pokajala kad sam videla tvoje slicice :( divno ti stoje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ti sad naruci. Nista te ne sprecava. Imas po blogovima i sve nijanse pa ce ti biti lakse da odlucis.

      Избриши
  4. Baš volim ovakve lakove mada uvek zažalim kod skidanja :) Ovaj drugi ima skroz posebnu nijansu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da drugi je poseban. I ja zazalim kod skidanja al u odnosu na obicne lakove sa sljokicama ovi su med i mleko za skidanje.

      Избриши
  5. Taj plavi lepo izgleda i prilično je originalna boja među teksturcima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da daaa. A na nekom svetlu je dosta zeleniji pa kad je takav ja se onda veselim :)

      Избриши
  6. Jako mi se sviđa ova tablica :) Inače obožavam hrapavce i rado bih probala i ove

    ОдговориИзбриши
  7. Išmirglaću te ja, znaš :D Teksturni, teksturni - ponavljaj kao kad si učila Njutnove zakone :D Šalu na stranu, ovaj teal/plavi je prelep. Možda zažmurim na (meni lično) jako ružnu bočicu i averziju prema AVON lakovima i uzmem da šmirglam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahahahaha sas me sramota!!! Ja se ne razumem u lakove ahahahahah. sad cu sa promenim!

      Избриши
  8. Lijepi su, naročito teal glitter, slaba sam na teal boju :D

    ОдговориИзбриши
  9. U suštini volim ovakve lakove jer se nanose veoma lako, ma može i ofrlje:) Jedino je skidanje malo dosadnije i zahteva drljanje, bar u mom slučaju:(...U vezi sa prethodnim postom, ja uradih japansko iscrtavanje obrva pre godinu dana i to mi je najpametniji kozmetički potez svih vremena:) Prvih nedelju-dve deluje napadno, onda izbledi i nema više razmišljanja o obrvama:) Naravno, pod uslovom da se ne rade angry bird varijante:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha ma svi drljamo kad ih skidamo. A super za obrve. Ja imam dosta tamne obrve pa mi to ne treba ali nije to uopste losa stvar kad se nemaju neke jake obrve.

      Избриши