четвртак, 11. септембар 2014.

Essence Blush Up! rumenilo - 10 Heat Wave


Moja večita boljka bilo je Essence Roller Girl rumenilo iz limitirane kolekcije koja nikada nije došla u Srbiju. Duguljasto višebojno rumenilo gde se boja preliva iz narandžaste u rozu. Kada se na našim štandovima pojavilo novo Blush Up! rumenilo iste boje odmah sam ga kupila. I što je još bolje ovo rumenilo nije iz limitirane kolekcije. 


My eternal problem was Essence Roller Girl blush from a limited collection that never came to Serbia. Oblong multicolour blush where colour changes from orange to pink. When the new Blush Up! blush appeared that had the same colour, I immediately bought it. And what's even better, this blush is not a part of a limited collection.


Pakovanje ovog rumenila je od providne debele i čvrste plastike. Jedina zamerka je što se prilično lako otvara. Rumenilo sadrži 8g i cena mu je 469 dinara. Nijansa koju sam kupila i koja me podseća na Roller Girl rumenilo je 10 Heat Wave.


The packaging of this blush is from the transparent thick and sturdy plastic. The only complaint is that it's pretty easy to open. Blush contains 8g and its price is 469 RSD. The shade that I bought and that reminds me of the Roller Girl Blush is 10 Heat Wave.


Rumenilo se preliva iz narandžaste u rozu boju. Vrlo je pigmentovano ali i meko pa se mora pažljivo uzimati četkicom. Malkice se kruni prilikom dodira četkice. Dovoljno je široko da lako mogu da se zahvate pojedinačne boje, ali i izmešana nijansa. Lako se blenda i postojano je na licu. Evo ga i sastav:


Blush changes colour from orange to pink. It is very pigmented and soft and must be carefully picked up by a brush. It crumbles a bit when you touch it with a brush. It is sufficiently broad that you can easily pick up individual colours, but also a mixed shade. Easy to blend and durable on face. Here are the ingredients:


Na kraju evo ga i swatch. S leva na desno ide narandžasti deo, rozi i na kraju izmešano. Na drugoj slici boje su malo izblendane, a na samom kraju je još jednom izblendana pomešana nijansa.


In the end here are the swatches. From left to right we have the orange part, pink, and then mixed. In the following photo colours are a little blended and the last one is again blended mixed shade.


I na kraju nisam zažalila što sam ga kupila. Mnogo lepo dvobojno mat rumenilo za male pare. Jako ga volim. Da li ste ga vi probali i kakvi su bili vaši utisci?

Šta mi se sviđa:
- cena,
- pakovanje je čvrsto,
- lepe boje,
- pigmentacija,
- lako se blenda,
- trajnost.

Šta mi se ne sviđa:
- pakovanje se prelako otvara,
- malo se kruni.

Informacije i ocene:

CENA: 469 RSD
GDE GA NABAVITI: Lilly, DM
BROJ NIJANSI: 2
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 4/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 4/5
POSTOJANOST: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


And in the end I didn't regret buying it. Very nice two-tone matte blush for little money. I love it very much. Have you tried it and what were your impressions? 

What I like: 
- Price,
- Packaging is tight,
- Beautiful colours, 
- Pigmentation,
- Easy to blend,
- Durability.

What I don't like: 
- Packaging is too easy to open,
- It crumbles a little.

Information and scores:

PRICE: 469 RSD
WHERE TO BUY: Lilly, DM
NUMBER OF SHADES: 2 
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 4/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 4/5
DURABILITY: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

19 коментара:

  1. Prelepo je rumenilo, svidja mi se što ima 3 nijanse :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super je, kao da imaš dva tj tri različita rumenila. Ja sam ga preskočila zbog nagomilavanja sličnih nijansi iako mi se jaaakoo svidelo :D Lidija

    ОдговориИзбриши
  3. ja imam 20 pinky flow i obozavam ga :) bas daje ono osvjezenje licu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Skroz te razumem, kako ne kupiti nešto šta ovako lepo izgleda :)

    ОдговориИзбриши
  5. Meni se na prvu jako svidelo i kad sam ga swatchala nije mi se dopalo što je tako jako pigmentovano jer ja volim jaaaako blaga rumenila. Takodje mi je ostavilo stain na podlaktici čak i nakon pranja ruku što znači "ako pogrešiš sa njim, nastradao si" zbog čega sam odustala od kupovine istog. Drago mi je da se tebi dopada ♥

    ОдговориИзбриши
  6. Bas je lepo i lici na ono iz Beach Cruisers kolekcije koje imam, ako nije i isto. U svakom slucaju, obozavam ga. Koristim ga i kao senku, a svidja mi se sto je kombinacija 3u1 pa mogu da se igram nijansama.

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo izgleda brutalno dobro. Mogu zamisliti kako na licu lijepo izgleda. Totalno moja nijansa, zapravo nijanse :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah da i ja bihvrekla da je brutalno dobro cum sam ga ugledala bilo je ubaceno u korpu.

      Избриши
  8. Super su ti recenzije, sviđa mi se forma. Odlično rumenilo, pogotovu za osobe svetlijeg tena.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala hvala :) Bilo je pre Essence Roller Girl rumenilo koje kod nas nikad nije doslo a mnogo sam ga zelela, pa kad sam videla ovo vrlo slicno odma sam ga kupila. I onda ubro posle toga letos dodje neka limitirana kolekcija sa rumenilom skoro istim ko Roller Girl. Al dobro i ovo je skoro isto :)

      Избриши