субота, 10. мај 2014.

Freeman Body Sugar Scrub - Pomegranate


Ljubav prema Freeman maskama za lice polako se proširila i na razne proizvode za telo. Tester pilinga od nara dobila sam prilikom jedne kupovine i potpuno se zaljubila u miris ovog pilinga....naravno morala sam da ga kupim. Piling miriše na neke žvake koje sam jela kada sam bila mala. Podseća na nar, ali je generalno sladak i jako prijatan, a zadržava se i na koži.


Love of Freeman face masks slowly spread to a variety of body products. With one of my purchases I got a tester for pomegranate body scrub and I completely fell in love with the smell of the scrub .... of course I had to buy it. Scrub smells like some sweet gum that I ate when I was a kid. Reminiscent of a pomegranate, but it is generally very sweet and fragrant, and it also stays a bit on the skin.


Piling dolazi u standardnom Freeman pakovanju - tubi od 150ml. Kupila sam ga preko Kozmetika Teatra po ceni od 593.25 dinara. U pitanju je šećerni piling, pa mu je i tekstura gusta i šećerna. Svrstala bih ga u pilinge srednje jačine, pošto šećer radi zaista vrlo dobar piling, ali se prilično brzo istopi, pa se sa ovim pilingom ne može uraditi neki jači piling. Pogodan je za često korišćenje, ako želite meku kožu i potpun mirisni ugođaj tokom tuširanja.


Piling comes in a standard Freeman packaging - 150ml tube. I bought it from Kozmetika Teatar for a price of 593.25 RSD. It is a sugar scrub, so it has a dense sugary texture. I would classify it in the moderate scrubs, because even though sugar does a very good scrub, it melts pretty quickly, so you  won't be able to do a stronger exfoliation with it. Suitable for frequent use, if you want soft skin and a complete fragrant atmosphere in the shower.


Sastav/Ingredients:
Sucrose, Propylene Glycol, Punica Granatum Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Carbomer, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol.


Na slikama pogledajte teksturu pilinga. Pilingom sam jako zadovoljna, mada bih lično volela da šećer malo duže traje pre nego što se istopi. Ali u tome ima udela i koliko toplom vodom se tušitare ... ako napravite saunu u kupatilu ... brzo će se otopiti. Da li ste vi probali ovaj piling i kakvi su bili vaši utisci?


On the pictures you can see the texture of the scrub. I'm very pleased with it, although I would personally like that sugar endures is a little bit longer before it melts. But it also depends on how hot the water is when you shower ... if you make a sauna in the bathroom ... it will melt quickly. Have you tried this scrub and what were your impressions?


Šta mi se sviđa kod ovog pilinga:
- pakovanje,
- cena,
- miris,
- radi piling srednje jačine.

Šta mi se ne sviđa:
- šećer se topi brže nego što bih ja volela.

Informacije i ocene:

CENA: 593.25 dinara
GDE JE NABAVITI: Kozmetika Teatar sajt
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Možda

PAKOVANJE: 5/5
MIRIS: 5/5
NANOŠENJE: 4/5
UČINAK: 3/5
UKUPNA OCENA: 4/5


What I love about this peeling: 
- Packaging,
- Price, 
- Smell,
- Good for medium strength  peeling

What I don't like: 
- Sugar melts faster than I would like.

Information and scores:

PRICE:
593.25 RSD
WHERE TO BUY: Kozmetika Teatar web site
WOULD I BUY IT AGAIN: Maybe

PACKAGING: 5/5
FRAGRANCE: 5/5
APPLICATION: 4/5
EFFECTIVENESS: 3/5
OVERALL SCORE: 4/5

16 коментара:

  1. Svi njihovi proizvodi mi deluju tako slatko i fino. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Probala bih, što da ne, već sam pisala da mi je Freeman ok :-) I mislim da je dovoljno jak, čini mi se da nas kozmetičari namerno ubeđuju da nam se na koži nalaze tone i tone odmrlih ćelija koje moramo lopatom da skidamo; tako se napravi više štete nego koristi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A pa dobro da. Ne volim ni ja mnogo da se drcam. Ali mi zao kad se otopi. :)

      Избриши
  3. Super što sam pročitala ovu tvoju recenziju baš sada :) U potrazi sam za dobrim pilingom i mislim da bih ovaj mogla da nabavim. Nemam još ni jedan njihov proizvod a stalno čitam koliko su dobri. Lidija

    ОдговориИзбриши
  4. nisam imala rilike da probam njihove proizvode. piling izgleda suer a kako nemam ni jedan ovo mi je prilika da ga sad probam

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala, ali obozavam miris nara. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Meni se jako sviđa tekstura, volim tako sitne čestice, kao da me bolje izriba.Imam sada 4 pilinga za tijelo pa čim potrošim koji odmah ide ovaj u zalihu :D

    ОдговориИзбриши
  7. Mislim da bi mi se svideo, volim te šećerne :)

    ОдговориИзбриши