четвртак, 15. мај 2014.

Avon Planet Spa Revitalising Retreat Peel Off Face Mask - Chinese Ginseng


Biću iskrena ... baš volim Avon ... a pogotovo Planet Spa prozvode. Poslednja maska koju sam nabavila je Revitalising Retreat Peel Off maska sa ženšenom. Rešila sam da napišem utiske i o ovoj maski. Ona dolazi u tubi od 75ml. Puna cena ove i ostalih Planet spa maski je 630 dinara, ali jako su često snižene.


I'll be honest ... I just love Avon ... especially Planet Spa products. The last mask I purchased is the Revitalising Retreat Peel Off Mask with Ginseng. I decided to write my impressions of this mask. It comes in a 75ml tube. The full price of this one, as well as other Planet Spa masks, is 630 RSD, but the price is very often reduced.


Moram priznati da me je maska malo iznenadila. Prvo što sam primetila je prilično jak miris alkohola uz po malo nekog neodređenog prijatnog mirisa. Recimo da je ovo u redu pošto se radi o peel off masci, mada probala sam maske tog tipa koje nisu tako jako mirisale na alkohol. 


I have to admit I was a little surprised by the mask. The first thing I noticed was quite a strong smell of alcohol with a little bit of a mild pleasant smell. Let's say that this is acceptable because it is a peel off mask, but I've tried masks of this type which didn't smell this strongly of alcohol.


Maska ima blago kajsijastu boju i presijava se kao biser. Sama tekstura je kao gusti gel i kada se namaže na lice brzo se suši. Za manje od 10 minuta biće potpuno suva i može da se oljušti. Čim je namažem imam osećaj da udišem isparenja alkohola ali to se posle 10ak sekundi drastično smanji i više nije problematično. 


The mask has slightly peachy colour and shines like a pearl. The very texture is like a thick gel and when applied on your face it dries quickly. In less than 10 minutes it'll be completely dry and ready to peel off. As soon as I apply it I feel like I am breathing in alcohol fumes, but after about 10 seconds that is drastically reduced and is no longer a problem.

Sastav/Ingredients:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat, Poloxamer 185, Mica, Xanthan Gum, Parfum, Methylparaben, Bht, Panax Ginseng Root Extract, CI 77891, CI 15510, CI 47005, CI 17200, CI 42090.


Ova maska namenjena je revitalizaciji i hidrataciji kože. Nakon što masku oljuštim koža mi zaista izgleda lepo. Maska je ne isuši, mada ne mogu da kažem ni da je koža hidrirana. Imam osećaj da maska lepo čisti površinu kože i da se za nju zalepe nečistoće i višak sebuma. Pogledajte sada i teksturu maske kada je istisnem iz tube, razmažem i na karaju kada se osuši i krenem da je ljuštim.


This mask is intended for revitalizing and moisturizing the skin. After the mask is peeled off my skin looks really nice. The mask doesn't dry out my skin, but I cannot say that it is hydrated eather. I have a feeling that the mask nicely cleans the surface of the skin and impurities and excess sebum stick to it. Now look at the texture of the mask when squeezed out from the tube, smeared and when dry and ready to peel off.


Koja je vaša omiljena Planet Spa maska za lice? Da li ste ovu probali i kakvi su bili vaši utisci?

Šta mi se sviđa kod ove maske:
- cena,
- pakovanje,
- koža izgleda lepo nakon korišćenja,
- koža je čista i nije masna.

Šta mi se ne sviđa:
- veoma jak miris alkohola,
- čini mi se da ne hidrira.

Informacije i ocene:

CENA: 630 dianra
GDE JE NABAVITI: Avon
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Možda

PAKOVANJE: 5/5
MIRIS: 2/5
NANOŠENJE: 4/5
UČINAK: 3/5
UKUPNA OCENA: 4/5


What is your favorite Planet Spa Face Mask? Have you tried this one and what were your impressions? 

What I like about this mask:
- Price, 
- Packaging, 
- Skin looks nice after use,
- The skin is clean and free from excess sebum. 

What I don't like: 
- A very strong smell of alcohol, 
- It seems to me that it doesn't hydrate.

Information and scores:

PRICE: 630 RSD
WHERE TO BUY: Avon
WOULD I BUY IT AGAIN: Maybe

PACKAGING: 5/5
FRAGRANCE: 2/5
APPLICATION: 4/5
EFFECTIVENESS: 3/5
OVERALL SCORE: 4/5

15 коментара:

  1. Ja sam prošle-pretprošle godine kupila neku kutiju sa 12 Planet spa maski od nekih 5ml, al ne sećam se sa čim su bile. Pročeprkaću po slikama, jer sam ih slikala pre par meseci al nikako da dođe post na red ;-)
    U principu, mislim da sa Planet spa proizvodima nema greške, često su na popustu, imaju veliki izbor a odličan je odnos cene i kvaliteta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Skroz se slazem! Joj ja da mi sad naleti to pakovanje sa svim mini maskama odmah bi ga kupila!

      Избриши
    2. Ako me pamćenje dobro služi u pitanju je bio neki novogodišnji katalog, tako da, strpi se još koji mesec ;-)

      Избриши
  2. Nedavno sam iz Avona poručila Heavenly Hidration masku sa maslinovim uljem i mogu ti reći da je odlična. A dvoumila sam se između te tvoje, jer jako volim peel-off maske i ove moje. Na kraju sam presudila u korist hidratacije. Biće uskoro detaljna recenzija na blogu sa još jednom stvarčicom iz iste kolekcije :) Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E super. Nju nisam probala, jedva cekam utiske! Mislim da nisi pogresila sto si nju uzela.

      Избриши
  3. Meni ovo kul skroz izgleda! Ja nikad nisam ništa naručila iz avona, izgleda da ću morati! :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. POcni onda od Planet Spa proizvoda :D Mada i sminka je ok...bazu za senke obavezno!

      Избриши
  4. Bas je specificna po svom izgledu, i u sastavu stoje na samom pocetku dva alkohola verovatno je zato jaci miris, nisam je probala, niakako da dodjem do kataloga :)

    ОдговориИзбриши
  5. Mmeni su peel off maske tako kul! Uglavnom ne rade ništa, ali taj osećaj kada ljuštim lice...aaah. :D

    ОдговориИзбриши
  6. Ja sam slaba na Planet spa. Nisam probala ovu :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ja imam onu narandzastu sa glinom. Meni je odlicna, cisti moje prosirene pore i cini mi se da ih i suzava, a tek miris, mislim da bih je koristila cak i da nista ne radi, samo da uzivam u mirisu. Kupila sam je u nekom setu, tako da je bila skoro pa dzabe. Ali vredi koliko god da kosta. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao danas sam je bas narucila! Ona mi je bila prva koju sam jos htela da probam. A ljudi je bas hvale. Jej! Jedva cekam da je probam :)

      Избриши