субота, 9. новембар 2013.

WL & HG Update

Rešila sam na jednom mestu da lepo nabrojim promene u listi želja i listi omiljenih proizvoda. Promena u listi omiljenih proizvoda je uvek dobro došla, jer to znači da sam našla bolji proizvod od do tad omiljenog proizvoda, a to je uvek poželjno. Pa da krenemo!


I  decided to write in one place all of the changes in my wish list and the list of my favorite products. Changes in the list of favorite products is always welcome, because it means that I have found a better product than the one that has been my favorite up until now, and that is always good. So let's get going! 


HG List

1. Artdeco baza za senke zamenjena je Avon bazom za senke, koja podjednako dobro drži senke, ali je kremastija i lakše se nanosi. Takođe je i blendanje senki sa Avon bazom lakše, a i jeftinija je!


1. Artdeco eyeshadow base was replaced by Avon eyeshadow base, which makes  eyeshadows equally durable, but is creamier and easier to apply. Blending is also easier with Avon eyeshadow base, and it is cheaper!


2. Inglot Gel Liner se definitivno zamenjuje Eveline Celebrities ajlajnerom. Iako je Inglot gel ajlajner, a Evelin tečan, ukupni utisci ipak donose pobedu Eveline ajlajneru. Prelak je za nanošenje, aplikator je precizan jako. Ako se nanosi preko baze super je pigmentovan i dovoljan je jedan sloj. Stoji ceo dan potpuno netaknuto a skida se veoma lako skidačem šminke. Inglot je jako težak za skidanje i pošto je gušći, teže ga je naneti potpuno precizno.


2. Inglot Gel Liner is definitely replaced by Eveline Celebrities eyeliner. Although Inglot is gel eyeliner and Evelyn is liquid, the overall impression is better for Eveline. It is too easy to apply, the applicator is very precise. If applied with the use of eyeshadow base it is super pigmented and one coat is enough. It stays the whole day completely intact and can be removed very easily by any make up remover. Inglot is very difficult to remove and after a while it becomes a bit more dry, so it is harder to apply it completely accurately.


3. Omiljeni ruž zavisi od trenutnog raspoloženja, pa tako menjam MAC Viva Glam I koji je prelep, sa Kiko Velvet Mat Lipstick u nijansi 613, koji je savršena mat nijansa "my lips but better" i koji ne skidam u poslednje vreme.


3. Favorite lipstick depends on the mood, so I change MAC Viva Glam I, which is beautiful, with Kiko Velvet Mat Lipstick in shade 613, which is a perfect matte "my lips but better"  shade which I wear all the time since I bought it.


4. Na listu dodajem i moju novu omiljenu makaru Avon Mega Effects Blackest Black maskaru!


4. I'm also adding my new favorite mascara to the list - Avon Mega Effects Blackest Black



Wish List

Divno je i kada se ova lista menja, jer to uglavnom znači da su neki odproizvoda sa nje kupljeni.

Kupila sam i dobila:
1. Golden Rose ruževi 124 i 57


I bought and got as a present:
1. Golden Rose lipsticks 124 and 57


2. Revlon ColorStay Combination/Oily Skin (JEEEEEEEEEEEEEE!)


2. Revlon ColorStay Combination/Oily Skin (WEEEEEEEEEEEEEE!)


3. La Roche-Posay Effaclar Mat


3. La Roche-Posay Effaclar Mat


4. Nyx Matte Lipstick Bloody Mary MLS18


4. Nyx Matte Lipstick Bloody Mary MLS18


5. China Glaze White on White


5. China Glaze White on White


Ako želite da pogledate cele liste, u trenutnom stanju, to možete učiniti ovde: Wish List, HG List.


If you with to look at the whole list, in the present condition, you can do it here: Wish List, HG List.



30 коментара:

  1. Одговори
    1. Nisam je jos nacela :D Uskoro cu. Imam previse nacetih stvari za lice koje koristim i hocu da ih potrosim. BAs si pitala za jedinu stvar koju jos nisam nacela, ali reci cu ti kad je probam :)

      Избриши
    2. hahah javi mi molim te kakva ti je kad je isprobaš i da li te matira :-)

      Избриши
  2. Imamo slicne zelje. :)) Bas cu da probam tu Avon bazu, svi je hvale. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Super mi je kada se WL mijenja :D
    Btw, i meni je Avonova baza bolja od Artdeco.-oa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da citala sam na nekoliko mesta da im je bolja Avonova. A zaista jeste. Nadam se da nece da je povuku ili tako nesto. Uvek imam osecaj kako stvari po katalozima nestaju. Listala sam neki noviji katalog i u njemu nije bilo mega effects maskare a ona je bas nova.

      Избриши
  4. Avon baza je super, nisam probala Artdeco bazu, a mislim i da neću :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ako ti je avon super nema potrebe da probas AD. Tvrdja je i teze se blenda sa njom.

      Избриши
  5. Imam Avon Mega Effects maskaru i fenomenalna mi je :) A već dugo želim CS puder,ali ga nažalost u mom gradu nema a problem mi je preko neta kupovati radi nijanse :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da ni ja nisam imala gde da ga kupim, ali sam ga konacno nabavila :) Mada gust je i potpuno mi je suludo pakovanje bey pumpice na gust puder. Moram da nabavim neku pumpicu.

      Избриши
  6. super post :) ja lepo kazem da je avon baza keva! kao i eveline lajneri :)
    drago mi je da si neke stvari sa wl uspela da skines, a posebno mi je drago za CS :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa ti si zasluzna sto sam kupila Avon bazu a zasluzna si i za ajlajner. A i za CS :))))))))))))

      Избриши
  7. Ja sam moju WL upravo danas dopunila. Place mi se, da budem iskrena :( Ti si bas skromna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahaha a vidis nista novo mi nije palo na pamet. :) Ja vrlo biram sta cu da stavim na WL. Ono st otesko mogu da nabavim a ne zelim dovoljno ne ide na WL i ubrzo to i zaboravim.

      Избриши
  8. Jako lijepa WL, potpuno po mom ukusu i nema previše proizvoda. Skromna si :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha e to da, a cak sam mislila da je i skratim jer me je malo prosla zelja za nekim stavkama. Verovatno cu neke uskoro izbaciti i mozda dodati ponesto, nakupice se vec. Ali ne zleim ja bas puno tako da tesko da ce se lista bas mnogo obogatiti :D A pritom cu uskoro nabaviti bitnu stavku sa WL za sta si ti zasluzna ;)))

      Избриши
  9. totalna mi je enigma ova avonova maskara, vidim da ju cure hvale ali meni to izgleda strašno nezgrapno... sve mi se čini da ću je ipak morati probati i odlučiti sama ;)

    ОдговориИзбриши
  10. Ja sam moju obrisala, jer ne utice dobro na mene :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahaha pametno. Mojan ije toliko velika a i nesto me ne podstice specijalno da kupujem. Ono sto me kopka da kupim kopka me i bez ispisane WL, a ono sto me ne kopka stoji na WL pa mozda se i kupi jednog dana :)

      Избриши
  11. Gde moze da se kupi Evelyn ajlajner i koja je cena? Inace mi se mnogo svidja WL lista i tvoja kupovina :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Idei Super u Omladinskih brigada. To je tamo na NBG-u tu blizu Airport City-a. Kosta koliko se ja secam oko 400 dinara. Imas crni i braon. Crni svi zivi hvale a eto ja kupila braon i on je isto savrsen.

      Избриши
  12. Revlonov puder je zbilja odličan! Ja ga obožavam i nadam se da će ti biti jednako dobar ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A mene znaima kako ga vadis iz bocice, skroz je gust, ja za sad umocim drsku cetkice i razmazem po licu. Ne moze da iscuri jer je gust. U potrazi sam za pumpicom koju mogu da nasrafim tna ovu bocicu.

      Избриши
  13. Lepa lista želja :) Ja sam moju baš drastično smanjila pošto sam svesna da u narednom periodu nemam mesta za eksperimentisanje sa novom kozmetikom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa super je kad mozes to da uradis. Da svesno skratis WL. Mada ni moja nije nesto duga, a cak i sa nje samo nekoliko stvari bih bas bas volela da imam.

      Избриши
  14. Sve pohvale za dvojezičan blog! Avon Mega Effects je i moja omiljena, prosto sam oduševljena. Gde nabavljaš KIKO?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E hvala! Htela sam ja da jezici budu potpuno odvojeni ali mi je to bio mnogo veci posao pa nikako da stignem da to sredim. A Kiko na zalost ne nabavljam nigde. Kupila sam par stvarcica kada sam isla zbog posla u Italiju. Postoje neki koji na FB prodaju Kiko ali ja ne volim da kupujem tako. A i cene su im naravno vece.

      Избриши