уторак, 19. новембар 2013.

Avon Eye Shadow Primer


Ako je neko do sad propustio da primeti moje oduševljenje i ljubav prema ovoj bazi za senke, sada ću je malo hvaliti u posebnom postu, pa će svakome biti očigledno šta mislim o njoj. Još jednom se zahvaljujem Ani sa Me, Makeup and I bloga koja me je pogurala da je kupim!


If someone has so far failed to recognize my enthusiasm and love for this eyeshadow base, I'll talk a little bit about it in a separate post, so it will be obvious to everyone what you think about it. Once again, I thank Ana from Me, Makeup and I blog that told me to buy it!


Nijansa je Light Beige, mada iskreno nikad nisam ni videla da postoji neka druga nijansa. Dolazi u kartonskoj kutijici u kojoj je mala staklena teglica od 3g. Pakovanje nije higijensko, ali ja iskreno baš volim ovakve teglice. Bazu možete uzimati četkicom, ali ja ipak volim da koristim prste, pošto je jako meka, pa mi je tako lakše da odmerim i uzmem malo baze, a i lakše je razmažem. Redovna cena joj je 600 dinara, ali je često na nekom popusti. Zavisi od kataloga.

Sastav:


Shade is Light Beige, but honestly I have never seen it any other shade. It comes in a cardboard box in which is a small glass jar with 3g of product. Packaging isn't very hygienic, but I honestly just love these jars. Base can be applied with a brush, but I still like to use my fingers, since it is very soft, so it is easier to measure and take just a small amount of it, and it is easier to apply. Its regular price is 600 RSD, but it is often at a discount. It depends on the catalog.

Ingredients:


Baza je bež boje i blago se presijava. Veoma je mekana i kremasta, pa se jako lako razmazuje i veoma malo je potrebno za ceo kapak. Takođe baš zato što je meka treba i paziti da se nanese u tankom sloju, jer će se u suprotnom nakupiti u pregibu. Blago ujednači boju kapka kada se nanese.


The base is beige in colour and slightly illuminating. It is soft and creamy, and very easy to smudge and very little is needed for the entire eyelid. Also, because it is soft you should take care to spread in a thin layer, as it will otherwise build up in the crease. It slightly unifies the eyelid colour when applied. 


Baza je odlična pošto mi je držala sve senke ceo dan dok ih ne skinem, i one se nisu nakupljale u pregibu. Pojačava boje senki, a blendanje je uz ovu bazu vrlo lako i ne predstavlja problem. Sve što od baze traživ ova baza to ima. Uz to je i jeftina i sporo se troši. Ako niste to još uočili ova baza je postala moj HG proizvod!


The base is great because it held all of my eyeshadows in place the whole day until I removed my makeup, and they didn't crease. It enhances colours and blending is very easy with this it. Everything that I look for in an eyeshadow base, this one has. It is also cheap and lasts a long time. If you haven't yet noticed this base has become my HG product!


Evo i kako izgleda kada se nanese:


And here how it looks when applied:


Šta mi se sviđa kod ove baze:
- cena,
- lako se razmazuje,
- drži senke ceo dan,
- pojačava boju senki,
- s njom se lako blenda.

Šta mi se ne sviđa:
- dostupna samo preko Avon kataloga,
- pakovanje nije higijensko,
- mora da se pazi da se ne nanese u debljem sloju jer krene da se nakuplja u pregibu kapka.

Informacije i ocene:

CENA: 600 dinara
GDE JE NABAVITI: Avon
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da!

PAKOVANJE: 4/5
NANOŠENJE: 4/5
POSTOJANOST: 5/5
BLENDANJE: 5/5
INTENZITET SENKI: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5

Da li ste i vi probali ovu bazu i kakvi su vaši utisci? Koja je vaša omiljena baza za senke?


What I like about this eyeshadow base:
- Price,
- Easy to apply,
- Keeps the eyeshadows in place the whole day,
- Enhances colours,
- Makes blending easy.

What I don't like:
- Only available with Avon catalogue,
- Packaging isn't hygienic,
- You have to be careful not to apply it in a thick layer, because it starts to accumulate in the crease.

Information and scores:

PRICE: 600 RSD
WHERE TO BUY: Avon
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes!

PACKAGING: 4/5
APPLICATION: 4/5
DURABILITY: 5/5
BLENDING: 5/5
INTENSITY OF EYESHADOWS: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

Did you also try this eyeshadow primer and what are your impressions? What is your favorite eyeshadow base?


26 коментара:

  1. O ovoj bazi slusam i citam mesecima a uvek me "mrzi" da je narucim, cekam... Imacu je u planu cim se docepam nekog Avon kataloga :)

    ОдговориИзбриши
  2. ja sam valjda jedina crna ovca kojoj ova baza ne valja :D

    ОдговориИзбриши
  3. Baš tražim neku jeftiniju bazu za senke, tako da idem odmah da jurim drugaricu koja radi sa Avonom

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa stvarno se nadam da ces i ti biti odusevljena ko ja. Vecina devojaka bas obozava ovu bazu.

      Избриши
  4. Jedva čekam da probam ali ništa dok Essence ne potrošim :)

    ОдговориИзбриши
  5. Toliko pohvala sam citala o ovoj bazi, ali moja Inglot se ne trosi uopste :( Cini mi se da ce mi trajati vecno :)

    ОдговориИзбриши
  6. Baš mi je drago da ti odgovara. Meni je savršena :)

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mi je što si našla dobru bazu za sebe koja je pritom i jeftina, ali meni ne bi odgovarala, za ovakve kapke ipak je potrebno nešto još jače :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa bas steta. A koju ti volis? Moji nisu nesto mnogo masni, samo masnjikavi :D

      Избриши
  8. drago mi je da si je kupila i da si odusevljena :) uvek se dobro osecam kada proizvodi koje preporucim zadovolje i moje citateljke koje ih posle kupe :D

    ОдговориИзбриши
  9. Imam je i meni je odlicna! Nisam probala skuplju tako da ne mogu da je poredim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa nisam ih ni ja nesto mnogo probala, a Ardeco mi je bila omiljena pre ove. ALi ova je bolja.

      Избриши
  10. imam nix-ovu bazu.bas su mi masni kapci zapravo kao i ostatak lica budu suvi i posle nekog vremena masni :( ova nix-ova mi nije losa ali ume da mi se nakupi senka na pregibu a bas je malo stavim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma i meni je tako bilo. Nista mi nije valjdala. Jesi li probala od Avona? Ona mi je predivna! Nema tog nakupljanja uopste.

      Избриши
  11. Meni je ova baza bila odlicna, a onda se dogodilo da je nekako presusila, posle par meseci, ali stakleno je pakovanje tako da ne mogu da verujem kako se to dogodilo, ne mogu da je razmazem uopste :(

    ОдговориИзбриши
  12. Ja sam kupila ovu bazu posle citanja tvog posta. Uhvatila sam je na snizenju zadnja porudzbina u katalogu je bila 30% popusta. Evo jutros sam je prvi put stavila i senka mi se skupila na pregibu. Znaci meni ne odgovara. Ili mozda ona ima neki vremenski rok koliko drzi senku a ja sam pogledala dosta kasnije. Imam i essence bazu i ona mi ne vrsi posao jos je nekako i zuckasta pa me to nervira. Mozda to zavisi i od senki. Kad stavim Avon senku (imam paleticu mocha latte) ne mrda ceo dan, a kad stavim NYX senke (imam Vicked dreams paletu) uvek mi se to desi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ko zna mozda zavisi i od senki. Jesi li stavila avon bazu bas tanko? Ona se nakupi tako ako stavis deblje. Meni se sa njom nisu nakupile ni jedna od senki. Mozda po neka ali bas malo i tek posle barem 12 sati.

      Избриши
  13. Imam je bas dugo i prezadovoljna sam..Skoro sam pisala post o ovoj bazi i zaista sve pohvale.. jedino sto mi se ne svidja je pakovanje.. mislim da mi samo otezava neseser, samim tim i torbu..ali sve ostalo e fenomenalno !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma mene bas briga za tezinu pakovanja ne nosim je svakako iz kuce osim ako putujem negde na vise dana.:)

      Избриши