среда, 16. октобар 2013.

Avon Mega Effects Blackest Black Mascara


Izgleda da sam došla i ja na red da pišem o Avon Mega Effects Blackest Black maskari. Znam da su mnoge od vas već probale ovu maskaru, ali znam i da me čitaju devojke koje su malo manje zaluđene za šminku od mene. Zato hoću da prenesem svoje oduševljenje i dam im preporuke za ovu maskaru.


I guess it is time for me to also write about Avon Mega Effects Blackest Black mascara. I know that many of you have tried this mascara, but I know that some girls who read my blog are a little less infatuated with makeup than me. So I want to convey my enthusiasm and give them recommendations for this mascara.


Maskara dolazi u dve boje, crnoj koju ja imam i malo blažoj braon varijanti. Dolazi u kutiji u kojoj se nalazi i papir sa uputstvom za korišćenje. Sama maskara je vrlo zanimljiva i drugačija od ostalih što joj je naravno obezbedilo da izazove veliko interesovanje kod devojaka. Maskara sadrži 9ml.


Mascara comes in two colours, black that I have and a little milder brown colour. It comes in a box which contains a paper with instructions for use. Mascara itself is very interesting and different from the others, so it naturally attracted a lot of attention. Mascara contains 9ml.


Kada skinete poklopac videćete malu dršku koju treba da povučete i izvadite četkicu. Bitno je da prilikom vraćanja četkice oba kraja kliknu, jer je maskara tek tada dobro zatvorena i neće se osušiti. Drška na sebi ima zglob koji može da postavi četkicu u položaj koji vam odgovara.


When you remove the lid you will see a small handle that you need to pull to extract the brush. It is important that when you put the brush back inside both sides click, because the mascara is only then closed well and won't dry out. The handle has a wrist that can set the brush in a position that suits you.


Mnogo mi se sviđa četkica pošto je prilično mala pa mi odgovara, pošto imam male oči i trepavice. Isto tako sami pipci su gumeni ali ih ima puno i ne liče na one koji se često sreću kod maskara. Iskreno ovo je četkica koja meni lično najviše odgovara od svih koje sam do sad probala. Maskara je malo ređa, pa se jako lako maže i ne slepljuje trepavice. Nema grudvica i brzo se suši, pa se ne preslikava. Lepo rasčešlja trepavice, ali im i daje volumen i prilično produži i uvije. Ne kruni se u toku dana i ne razliva se ako pada kiša ili plačete. :) S druge strane prilikom skidanja šminke lako se rastvara i skida, neće vam ispadati trepavice od trljanja.


I like the brush as it is quite small, so it suits me, because I have pretty small eyes and eyelashes. Also tentacles are rubber but there are a lot of them and they don't look like those often found in mascaras. Honestly this is the brush that personally suits me better than anyone I've ever tried. Mascara is little rearer and is applied very easily and doesn't bind the lashes. There are no lumps and it dries quickly so it doesn't smudge. The result is: nice detangled lashes, but with volume and quite extended and curled. Doesn't crumble during the day and doesn't dissolve if it rains or if you cry. :) On the other hand when when I remove makeup it is easily dissolved and removed, and it won't make you pull out your lashes from all the rubbing.


Izgled trepavica koje volimo i tražimo od maskare je prilično individualno i stvar je ukusa, ali meni lično je ova maskara za sad favorit. Daje srednji volumen bez ikakvog slepljivanja, ali zato malo produži trepavice. Naravno to je sa jednim slojem, s kojim je meni svaka maskara uvek najlepša.  


Eyelashes look that we like and want from a mascara is quite individual and a matter of taste, but for me personally this mascara is the best for now. It gives mean volume without sticking, but it extends lashes. Of course this is with a single layer, with which every mascara looks the best in my opinion.



A evo je i četkica u odnosu na moju šaku, koja je prilično mala. Dužina četkice je malo manja od mog oka i vrlo je pogodna da precizno namažem maskaru i dohvatim svaku dlaku. Ovakva drška uošte nije teška za korišćenje, ja sam je već prvi put bez ikakvih poteškoća koristila, tako da nemojte da vas čudan izgled zaplaši.


And here is the brush compared to my hand, which is quite small. Length of the brush is a little smaller than my eye and is very suitable to precisely apply mascara and reach every hair. This type of handle isn't difficult to use at all, I used it without any difficulty the first time I used it, so don't let this strange appearance scare you.



Evo konačno i najbitnijih slika maskare u akciji. Slike su bez ičega, sa jednim i sa dva sloja. Iskreno jedan sloj je moj favorit, ali ako neko voli dva sloja, ni to nije loše kod ove maskare.


Here is the final and most important photo of mascara in action. The pictures are without anything on my lashes, with one and two coats. Honestly one coat is my favorite, but if someone likes two coats, that is also good with this mascara.


Šta mi se sviđa kod ove maskare:
- cena,
- pakovanje,
- malo ređa formula,
- odlična četkica,
- produži i uvije trepavice,
- ne kruni se i ne skida u toku dana,
- ne slepljuje trepavice,
- lako se skida bilo kojim skidačem šminke,
- postoje dve boje.

Šta mi se ne sviđa:
- pa jedino mi je žao što je jedino dostupna preko kataloga, ali svako poznaje bar nekog ko prodaje Avon.

Informacije i ocene:

CENA: 1090 dinara
GDE JE NABAVITI: Avon
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
IZGLED TREPAVICA: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like about this mascara:
- Price,
- Packaging,
- Slightly thinner formula,
- Excellent brush,
- Extends and curls lashes,
- Wear-resistant and doesn't come off during the day,
- Doesn't make lashes stick together,
- Easy to remove with any make-up remover,
- There are two colors.

What I don't like:
- I'm only sorry that it is only available via Avon catalog, but everyone knows someone who sells Avon.

Information and scores:

PRICE: 1090 RSD
WHERE TO BUY: Avon
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY:5/5
EYELASHES LOOK: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

37 коментара:

  1. Meni je maskara super interesantna i stalno nesto nameravam da je kupim, ali sada vec imam nekoliko koje cekaju koriscenje, pa ce i ova potencijalna kupovina sacekati. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da i ja tako imam nekeredove na cekanju, ali srecom nisam za maskare imala pa sam mogla da je kupim :)

      Избриши
  2. Meni se licno maskara ne dopada. Kupila sam je cim je izasla i eno je u neseseru, stoji dok se ne potrose ostale. :) Ne vidim nikakav efekat da radi, osim sto trepavice izgledaju tamnije i mokre. :)) Mislim da je ce biti ok devojkama koje imaju guste i duge trepavice, i zele prirodan look. Ali ako imate kao ja krace, moja je preporuka da kupite neku drugu. Cetkica mi posebno ne odgovara zbog spustenih kapaka, totalno se umrljam. Jedino sto se skida za tren.
    A tako sam se radovala kad sam je kupila. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da sve zavisi koji efekat zelis. Ja imam trepavice srednje duzine, ali mrzim kad je maskara ocigledna pa mi se jako vidja sto daje prirodan izgled. Nemam spustene kapke, pa se ne mrljam, mada meni se cini da je cetkica generalno ista ko i sve druge pa joj samo treba malo vezbe i nece te mrljati. Otkud znam meni je bas jako prakticna za koriscenje.

      Избриши
    2. Zbog tebe sam je sinoc ponovo probala :) Zaboravila sam da napomenem da fenomenalno podize trepavice, skoro kao efekat kasike. I da nema grudvica i gromuljica. :)
      Ali da sam posle nje morala da stavim tamnu senku :)))
      Ok je za neku dnevnu varijantu i nema se osecaj tezine na trepavicama. Ali za neku dramu i ekstenziju, bas i ne.
      E sad cu bas da vezbam s njom :))

      Избриши
    3. E da skroz se slazem sa svim sto si napisala :)

      Избриши
  3. Kako si je lepo nanela :),ja se nesto plasim da je koristim sve mislim da cu da se ubodem u oko :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma uopste nije tesko, mnogo je lakse cak od nekih obicnih cetkica koje su velike.

      Избриши
  4. Ja ne znam sto su svi poludeli za ovom maskarom, meni ona deluje kao sprava za mucenje, mislim da bih sebi oko iskopala s njom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma stvarno nije tako, ja sam ocekivala da cu morati da se naviknem ali iskreno mi jelakse nego sa obicnom cetkicom. Cak lakse manevrisem :)

      Избриши
  5. Dobro izgleda na tvojim trepavicama sa samo jednim slojem :D meni četkica ne odgovara, preferiram klasicne tako da ju necu kupovati..

    ОдговориИзбриши
  6. Ne volim da eksperimentišem sa maskarama i verovatno neću probati ovo, ali izgleda jako zanimljivo, zbog drugačijeg izgleda četkice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja uvek kupujem drugu. Volim da trazim sve boje i bolje. Tako je kod svih proizvoda pa i maskara. :)

      Избриши
  7. Kako ovo meni blesavo izgleda ;) Ne znam da li bih umela da je koristim :D

    ОдговориИзбриши
  8. Zanimljivo izgleda i na tvojim trepavicama super efekt.

    Ja sam šeprtlja, bojim se da bih se ofarbala cijela kad bi ju nanosila :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma znam da se svi plase ali stvarno nije uopste tesko, a posto je cetkica malecka stvarnno ne mozes da omasis trepavice :)

      Избриши
  9. Nikako da probam ovu maskaru. Ali, malo me i prošla želja za njom. Možda nekad dođe na red :)

    ОдговориИзбриши
  10. Juhu, super izgleda, jedva čekam da probam moju, ali biću dobra i uzdržaću se dok ne bacim neku od ovih koje imam otvorene :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A pa svaka ti cast! I ja tako radim, posebno sa preparativom, ali znam da mnogi nemaju nasu odlucnost.

      Избриши
  11. Meni se cini da bi se ja cela zamazala sa ovim cudom. Dopada mi se kako izgleda maskara i volela bih da je probam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E ma svi su to napisali. Ja sam prva mislila to ali stvaaaarno nije nikakav problem. Potpuno je isto ko i obicna cetkica.

      Избриши
  12. Одговори
    1. Uh i meni je drago, posle dva potpuna promasaja sa maskarom, konacno imam sta da koristim :)

      Избриши
  13. Meni lici na spravu za mucenje :D Drago mi je da ti se dopada!

    ОдговориИзбриши
  14. Meni se svidja, nikakav spektakularan efekat ali je za svaki dan odlicna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bas takve volim. Mada na mojim srednjim trepavicama nista i ne moze da izgleda ekstremno. Samo ih slepi i izgledaju jadno. Ako mi trebaju velike trepavice moram da lepim vestacke :)

      Избриши
  15. Jedva nabavim katalog i zamisli nema je u njemu ;(( bas zanima kakva je na mojim trepavicama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da primetila sam i ja taj katalog gde je nema. Valjda ce je posle biti. Jel to aktuelni katalog?

      Избриши
  16. Meni ovo i dalje deluje prekomplikovano za upotrebu :D

    ОдговориИзбриши