среда, 29. мај 2013.

She paleta od četiri senke 152/265

Konačno sam stigla da napišem ovaj posto u kom ću vam detaljno pokazati moju prvu She paleticu i ujednu prvi proizvod koji sam ikada kupila od ovog brenda.


I finally have time to write in detail about my first She eyeshadow palette. This is also the first product that I ever bought from this brand.


 

Paletica ima tipičan She dizajn, a plastika je prilično čvrsta i neće se tako lako slomiti ako vam ispadne. Kolko grama ima ne znam jer nigde ne piše, ali paleta je baš malecka. Ovakve palete od četiri senke postoje u nekoliko različitih kombinacija poja. Pored njih takođe postoji još veći broj paletica od dve boje, a i poprilian broj pojedinačnih senki.


She eyeshadow palette has their typical design. The plastic is pretty hard and it won't be so easy to break it if you drop it. How many grams it has I don't know because it isn't written anywhere, but the palette is very small. These palettes with four eyeshadows exist in several different colour combinations. Besides them there is also a even bigger number of two-color palettes, and fairly big number of individual eyeshadows.


Kupila sam je u DM u po ceni od 349 dinara. Morala sam da je kupij jer kada sam umočila prste u tester izgledala mi je jako pogmentirano.


I bought it in DM for 349 dinars. I had to buy it when I dipped my fingers in the tester, since it looked very pigmented.



Evo kako izleda kada se umoče prsti u senke. Senke zaista jesu lepo pigmentovane. Moguće ih je naneti i u tanjem sloju, a i u debljem pa da izgledaju isto kao i u kutijici. Trajnost im je dobra, a sa bazom trajnost se nadograđuje tako da traju ceo dan bez ikakvog nakupljanja u pregibima ili skidanja. Takođe na ovaj način se lakše dobija ista boja kao u pakovanju. 
Narandžasta je skoro potpuno mat, ljubičasta ima malo više sitnog šimera, ali kada se nanese je takođe skoro potpuno mat. Zelena je još malo sjajnija, a zlatna je divna i puna šimera, a na koži se divno presijava. Senke se ne krune i tekstura im je jako fina i svilenkasta. 


Here's the way it looks when you dip your fingers into the eyeshadows. The eyeshadows are really nicely pigmented. They can be applied in a thin layer, and in thicker one, so they look the same as in the box. Durability is good, but with a good base it is upgraded to last the whole day without any creasing of erasing. Also in this way is easier to get the same color as the package.
Orange one i almost completely matte, violet one has a bit more shimmer, but when applied it is also almost completely  matte. Green eyeshadow has a bit more shine in it, and a golden one is great and full of shimmer, and on skin it has a beautiful shine. All eyeshadows don't crumble and their texture is very fine and silky.

 


Evo kako izgledaju na ruci kada se jednom pređe prstom po koži. Ja sam lično jako zadovoljna trajnošću i pigmentacijom ovih senki. Takođe se veoma dobro blendaju. Definitivno ću probati još neke boje ovih senki.


Here's what they look like on the arm when I ran a finger over the skin once. I am personally very pleased with the durability and pigmentation of these eyeshadows. Also, they can be blended very nicely. I will definitely try some more colors of these eyeshadows.





 Šta mi se sviđa kod ovih senki:

- cena,
- pakovanje,
- odličan izbor boja,
- dostupnost,
- pigmentacija,
- trajnost,
- dobro se blendaju.

Šta mi se ne sviđa:
- u pakovanju nema četkice što će nekima biti loše (ja lično nikad ne koristim te sunđerčiće pa mi je super što ih i nema),
- senke su malecke,
- nigde ne piše gramaža.

Informacije i ocene:

CENA: 349 dinara
GDE JE NABAVITI: DM
BROJ NIJANSI: mnogo
DA LI BIH IH PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
PIGMENTIRANOST: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like about these eyeshadows:
- Price,
- Packaging,
- Excellent choice of colors,
- Availability,
- Pigmentation,
- Durability,
- Blending is good.

What I don't like:
- The package doesn't have a brush which will be bad for some (I personally never use these  sponges so I actually like these don't contain any),
- Eyeshadows are teeny,
- Grammage isn't written anywhere.

Information and scores:

PRICE: 349 dinars
WHERE TO BUY: DM
NUMBER OF SHADES: Many
WOULD I BUY IT AGAIN : Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 4/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY : 4/5

PIGMENTATION: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5



41 коментар:

  1. Ja imam jednu paleticu sa nekim zlatastim i odlicna je pigmentacija i postojanost! A dzabe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da. Jeste da su male ali one velike ionako nikad ne potrosim tako da mi je ovo super.

      Избриши
    2. E bas tako! Ja najsvetliju skoro potrosila, i to da se desi :D

      Избриши
  2. Oduvek sam potcenjivala kvalitet ovog brenda, ali senke zaista deluju odlicno. Zlatna mi je posebno primamljiva :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja isto. Bas sam ih zaobilazila ali kad sam videla ovu paletu bila je drecava i imala tester pa sam umocila prste i skontala da sam je pogresno lose procenjivala do sad.

      Избриши
  3. Odlicna je paletica! Moram priznati da mi se od svih boja najmanje dopada ljubicasta iako je to moja boja. Narandzasta mi je fenomenalna kao i zlatna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se i meni je ljubicasta najmanje znaimljiva. Mada njih vec imam svakakvih pa mozda zato.

      Избриши
  4. Moram priznati da ja nisam oduševljena, ni bojama ni pigmentacijom. Možda me odbija pakiranje jer mi izgleda ko' dječja igračka? Ma ja sam komplicirana...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah jeste malo izgleda decije. Ne znam ja na ocima postignem boju istu kao u kutiji. Ovo na ruci je bez baze i samo jednom povuceno.

      Избриши
  5. Nikad nisam koristila She kozmetiku :( Simpaticno izgleda ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Zbilja je odlična i zbilja su jako pigmentirane! A da nije bilo tebe i ove recenzije, sigurna sam da bih je u trgovini zaobišla :)

    ОдговориИзбриши
  7. She sjenila su meni skroz okej, povoljna su, a okej im je pigmentacija i trajnost. Gledala sam baš ovu zbog te narančaste, isprobavala sam u trgovini, ali ipak mislim da neću kupovati jer imam sad već sto paleta, ne treba mi nitijedna više :D
    E, moram se prijaviti na tvoje natjecanje, smišljam baš neki look samo nikako da ga izrealiziram :) Uglavnom, budem budeeem, uskoro ti šaljem slike neke :*

    ОдговориИзбриши
  8. Morat cu pogledat neke blaze boje od she, ja jos nisam spremna za sarenilo :D mozda bih od ova 4 koristila samo tu zlatastu i ljubicastu :)

    ОдговориИзбриши
  9. Tijekom godina imala sam sve i svašta od S-he kozmetike, sjenila, lakove, tuševe...i zaista mi je 90% toga bilo posve ok, pogotovo za tu cijenu! Volim s-he ali su mi nekako monotoni, bilo bi fora da ponekad imaju LE kao Essence!
    P.S. Napravila sam look za tvoj giveaway, još samo moram odlučiti koje slikice poslati! :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da malo jesu monotoni ali posto mi je ovo tek prvo od njih imam svasta jos da proba. Jedva cekam da mi posaljes slike :)))

      Избриши
  10. Nisam probala njihove senke, ove tvoje fino izgledaju. Odlično su pigmentovane.

    ОдговориИзбриши
  11. Pigmentacija je iznenađujuće dobra, ali nisu moje boje :) Ne planiram ih kupiti jer imam stvarno puno sjenila i paleta, ali mogla bih pogledati koju za darivanje na blogu.

    ОдговориИзбриши
  12. Fascinirana sam. Uvek zaobiđem njihov štand, predrasude...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. IZgleda da nas je bas puno koji zaobilazimo She. Ali ja vise necu. Ja sam ranije i Essence zaobilazila, a i sad ne bih bas sve kupila :)

      Избриши
  13. Dosta su se oni poboljšali u poslednje vreme. Imam stvarno previše paleta senki pa ipak neću eksperimentisati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nemam previse senki jer stalno hocu da kupim jednu ogromnu pa se suzdrzavam od ovih malih mada ponekad i to kupim. :)

      Избриши
  14. Zaista deluju pigmentovano, iznenađena sam.
    Meni se sviđa što su male jer ih u suprotnom verovatno ne bih potrošila.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se to svidja. Jeftine su male i lepo kupis novu kad ovu potrosis. :)

      Избриши
  15. ne znam, meni je ovo pakiranje prestrašno :(

    ОдговориИзбриши
  16. bas zanimljive boje :) imam jednu njihovu duo paleticu sa ljubicastim senkama :)

    ОдговориИзбриши
  17. Eto ja sam fleksibilna (za razliku od nekih nasih fensi-smensi blogolegica, morala sam, vuklo me haha ne zamjerite mi jer se zezam :)) pa mogu tolerisati pakovanje i mene su bas pozitivno iznenadile ove sjene! Ma sigurno je i do toga sto si odabrala lijepu kombinaciju boja ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. MA i meni je bitnije ono sto je unutra. :) Moracu jos neku boju da probam :)

      Избриши
  18. Kako su "lude" nijanse :D
    Ja sam definitivno neutralniji tip sa senkama,tu ne volim previse da experimentisem...Trenutno tezim ka Naked paleti pa preskacem sve ostale :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja vala mnogo volim i boje i drecavo ali i neutralno. Zavisi kakav mi dodje dan i kako sam raspolozena :)

      Избриши
  19. Kod tebe zaista izgledaju dobro i pigmentovane, ja sam imala jednu njihovu mono sjenku, ali to je toliko tvrdo bilo, ništa ne ostane na kistu, na očima još manje, ništa nisu valjale, i sjenka je bila tamno siva trebala bi biti pigmentovanija, rok upotrebe, miris, sve je bilo ok, još je imala naljepnicu preko poklopca pa se vidi da nije otvarana, ali otad sam rekla ne njihovoj kozmetici :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zanimljicooo. Ove su skroz ok. Mozda su malo tvrdje od proseka ali su dobre. A zlatna je bas meka i pigmentovana.

      Избриши
    2. Ne znam ja sam ovoj tamno sivoj davala šansu par puta, ali kad se spremam da izađem negdje naveče, k'o svako žensko kasnim, i još mi treba da ne mogu da se našminkam potpuno :D i onda je našla svoj put do smeća, daleko od mene :D
      ali ne volim njihov stalak u dm-u, djeluje mi kao da je sve staro minimum 4-5 godina :(

      Избриши