понедељак, 20. мај 2013.

New In :)

Vreme je da i ja napišem šta sam kupovala u poslednje vreme. Ovo mi je prvi pravi post ovog tipa, a kako jako volim da čitam ovakve postove i postove sa potrošenim proizvodima, morala sam naravno i ja da ga napišem.


It is time that I write a little about what I bought recently, too. This is my first real post of this kind, and since I love to read these posts and posts with spent products, I had to write one myself, of course.
- Batiste Florar & Flirty Blush šampon sa suvo pranje kose - Oduševljena sam ovim šamponom. Potpuno mi pokupi masnoću i kosa mi izgleda posle nekoliko sekundi skoro potpuno isto kao da sam je oprala. Pošto treniram skoro svaki dan, a ne želim da perem kosu tako često ovo me baaaaaš spašava.

- Garnier Essentials Intensive Hydration dvenda krema - Za sada mi se jako sviđa, lepo miriše, brzo se upija, lagana je i odlična za mene sa masnom T zonom.

- Dahlia Hydra Perfect Eye Cream - Super okoloočna krema. Tek sam krenula da je koristim, ali za sad mi se čini da jako lepo hidrira. Brzo se upije, nije lepljiva, ne iritira mi oči, a ja se baš ne trudim uvek da pazim da ne mažem blizu oka. :)

- Oriflame Tender Care mazalica za usne sa mirisom kokosa - Miriše savršeno, divno hidrira i neguje usne. Osećaj na usnama je nekako superiorniji od svih mazalca koje sam imala do sad. Tako je divno kremasta i maziva!


- Batiste Floral & Flirty Blush Dry Shampoo - I am delighted with this shampoo. It removes grease and my hair looks great after a few seconds, almost exactly the same as if I have washed it for real. Since I train almost every day, and don't want to wash my hair so often it helps me a lot.

- Garnier Essentials Intensive Hydration Day Cream - so far I really like it, it smells nice, absorbs quickly, it is light and is perfect for my oily T zone.

- Dahlia Hydra Perfect Eye Cream - great eye cream. I just started using it but for now it seems that it hydrates very nicely . It is quickly absorbed, it is not sticky, does not irritate my eyes, and I'm not always very careful not to apply it to close to my eyes. :)

- Oriflame Tender Care Protecting Balm with coconut scent - it smells perfectly, hydrates wonderfully and nourishes lips. The feeling on the lips is somehow superior to all other lip balms I've had so far. It is so nice and creamy!

- Vichy Normaderm Hyaluspot - Kao što ga i svi hvale i ja ću. I kod mene dobro uklanja bubuljice. Mada moram priznati da kod mene to ne ide baš za dva dana, posebno ako je neki veći problem u pitanju. Takođe ne razumem zašto devojke pišu da je ok da se stavi ispod šminke da zaštiti bubuljicu od spoljne prljavštine. Gel kada se osuši stvara film koji se lako rukom sastruže i ako bih šminku stavljala preko odmah bih ljuspice sasušenog gela sasrugala.

- Eucerin 3u1 micelarna - Nisam je još probala jer mi je Biodermina pred kraj. Ova je duplo jeftinija od Biodermine i jako me zanima hoće li mi biti podjednako dobra.

- She paletica sa četiri senke - Ovo mi je prvi She proizvod i morala sam da je kupim zbog divnih boja. Senkice su baš divno pigmentovane tako da ću od sad itekako da obilazim She štandove! Uskoro ću vam je detaljno pokazati.

- La Roche-Posay Anthelios XL obojeni ekstremni fluid sa 50+ SPFom - Kupila sam ovo za lice kada je sunčano. Kupila sam ovu tečnu varijantu jer mi je koža masna. Odličan je za zaštitu od sunca, brzo se upija i onda nije uopšte masan. Međutim iako je obojen na koži baš i ne ostavlja neku boju pa sam s te strane prilično razočarana. Sledeće što kupim će ipak biti u formi kreme.

- Artdeco Camouflage Cream 5 - Konačno sam kupila svoj prvi Artdeco korektor! Divan je kao što i svi kažu!

- Essence Lipliner 10 Femme Fatale - Odlična jeftina olovka za usne. Jako je kremasta i pigmentovana i slobodno može da se nosi i umesto crvenog ruža. Zaista odlična.

Sve ovo slikano je na torbi/cegeru koji mi je sestra donela sa putovanja. Obožavam kuce :)
Toliko od mene za danas. Da li vas nešto zanima da pišem detaljnije? Šta ste vi koristili od ovih proizvoda i kakvi su vam utisci?


- Vichy Normaderm Hyaluspot - Everyone praises this product and how it removes pimples. It does that nicely for me, too. Although I must admit that for me it doesn't happen in just two days, especially if it is a bigger problem. I also do not understand why girls say that it is ok to put it under the makeup to to protect the pimple from external dirt. When dried it forms a film that is easily hand-scraped, and if I put makeup over it I would immediately scrape it off.

- Eucerin Micellar Solution 3in1 - I have not tried it yet because I still have some of Biodermas micellar left. This one is half price of Biodermas and I'm very interested if it will be just as good.

- She palette with four eye shadows  - this is my first She product  and I had to buy it because of the beautiful colors. Eye shadows are just pigmented great, so from now on I will stop next to She stands, too! I will show you this palette in detail soon.

- La Roche-Posay Anthelios XL Tinted Extreme Fluid with 50 +  SPF - I bought this for my face when it is sunny. I bought this liquid version because my skin is oily. It's great for protection from the sun, is absorbed quickly and it is not at all greasy. However, although it is tinted it doesn't leave almost any color on the skin so I'm pretty disappointed with that. The next thing I buy will still be in the form of cream.

- Artdeco Camouflage Cream 5 - I finally bought my first Artdeco concealer! It is wonderful as you all say!

- Essence Lipliner 10 Femme Fatale - Great cheap lipliner. It is very creamy and pigmented and can easily be worn instead of red lipsticks. Really great.

All this was photographed on the bag that my sister bought me from her trip. I love dogs. :)

Enough from me for today. Do you want me to write more about some of the products? Did you use any of these products and what are your impressions?

49 коментара:

  1. Ja jos uvijek cekam da kod nas u cm-u nabave sve nijanse artdecovih kamuflaza pa da nadjem nijansu za sebe. Nemaju sve testere a za kupit samo 1,2 i 3...
    Koliko je biodermina micelarna u Srbiji? U hrvatskoj je jeftinija a u Bosni je nema pa ja nabavljam tamo ... A eucerinova?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biodermina ona srednja po velicini je malo preko 1500 din znaci oko 15 evra np. A eucerin u istoj velicini je oko 800 dinara. I kod vas nema nigde da se kupe sve nijanse artdecoovog korektora? Kako glupavo.

      Избриши
    2. U Hrvatskoj je pola litra 95kn, znaci i jeftinije nego ta od 250ml, nevjerovatno koliko vas "deru" na tome :D ali hajde makar je imate u gradu :) mi nemamo :)

      Nemamo, stalno kazu da ce nabavit do petka i ja stalno dolazim i pitam isto pitanje :) ccc

      Избриши
    3. Анониман20. мај 2013. 04:48

      U CG je biodermina od 250 ml 16-18 e kako gdje. Znaci da smo najgori :D

      Избриши
    4. :o kod vas bas jos gore! Ne mogu da vjerujem koja razlika u cijeni... ili trazite da vam neko donosi iz Hrvatske ili ako idete same da uzmete. Ja sam cesto u Osijeku pa sam tamo uzela jer mi u Bosni uopste nemamo...

      Ima i ona Bioderma abc derm, ona je kao djecija micelarna ali je navodno jednako dobra kao i ove... ona je jedan litar a kosta 120 kn :))) to je bas isplativo!

      Избриши
    5. E tu deciju nisam nigde videla. Ne znam dal i kod nas ima. Ma prvi put kad odem u hrvatsku nakupovacu se ko nenormalna. Milion stvarihocu koje ovde nemaju :)

      Избриши
    6. http://beautybreakbyana.blogspot.com/2012/11/bioderma-abcderm-micelarna-otopina.html

      Evo izguglala sam neku recenziju samo da ti pokazem na koju mislim :) Ja kupujem ovu iducu, sad imam sebium... a platila sam pola litra 95kn, a ova je litar 120kn :)

      Избриши
    7. E tu djeciju sam bas dosta citala da hvale, i kupicu je sebi kad budem isla na more. Uh, bas je skupo kod vas u Srbiji.
      I meni je super Batiste suhi sampon, imala sam vise vrsta, taj blush, tropical i sad za smedju kosu, koji ne ostavlja bijelo.
      Tu Garnier kremu vidjam u kompletu sa BB kremom, i bas se isplate jer su zajedno oko 5 evra kod nas u BiH.
      Zanima me ta Dahlia kreme, ali nisam je vidjala kod nas.Nista njihovo za lice.

      Избриши
    8. Ova djecija se bas isplati, 120 kn za litar :D Vidjela sam je u apoteci ali imam jos oko 150ml ove Sebium pa mogu sacekat drugi izlet :) Sebium je 95kn za 500ml

      Избриши
  2. Одговори
    1. U DM-u. Imaju 3 vrste. 506 dinara. Mozda ima i u liliju ali nisam sigurna.

      Избриши
    2. Taman sam htela to da pitam, hvala! I meni treba jer sam opet počela s treninzima pa moram svaki drugi dan da perem kosu :-(

      Избриши
  3. Jako me zanima ova Dahlia kremica. Vidim da su krenuli i na naše tržište i moja mama jako voli njihove kremice, ali nisam vidjela ovu kremicu. Možda je u međuvremenu došla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E fino je sto su krenuli da se sire. Lepo rade jeftini su a kvalitetni. Pisacu i o njoj uskoro detaljnije samo da je jos malo istestiram. :)

      Избриши
  4. Super kupnja :) Baš me zanima recenzja She sjenila :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam micelarnom prezadovoljna...Odlican i povoljan proizvod.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E super. Pa i ja ocekujem da je dobra, imam jos Bioderme za mozda 2 dana i onda cu je konacno probati :)

      Избриши
  6. Eucerin micelarni losion je odlican :) Nadam se da ce i tebi odgovarati ;) Obozavam i imam sve Tender Care balzame, samo ovaj od kokosa sam propustila, ne znam kako :( Moracu da ispravim gresku :) Nadam se da nema onaj vestacki miris kokosa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E nije onaj koji je previse sladunjav. Meni je super miris. Ja se bas razocaram kad je taj vestacki sladunjav miris posto obozavam kokos. To je neki limitirani koji je bio u poslednjem ili pretposlednjem katalogu. Ne znam da li ga ima jos.

      Избриши
  7. slažem se za hyaluspot, nije mi jasno kako neko može kazat da je ok ispod šminke? svašta. dahlia krema se čini dobra, mislin da su kod nas stigli dahlia proizvodi, ali ne znan ima li šta za njegu licu, mislin da sam samo liniju za tijelo primjetila. baš ću pogledati idući put.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemaju oni nesto bas mnogo stvar iza lice. Ima nekoliko kremica i tako to. Pitam se kakve li su cene kod vas. Ako vidis ovu kremicu bas pogledaj cenu :)

      Избриши
  8. Hm, nisam znala da Vichy gel tako izgleda, prva si koja je to napisala, a to jeste važna stvar, ne treba mi proizvod preko koga ne bih mogla da stavim puder ili korektor. Dahlia kremica zvuči vrlo zanimljivo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam procitala to kod nekih. Pa ako namazes jako tanko onda nema toga ali onda i ne pomaze tako brzo. Ako stavis malo vise onda se stvori taj sloj koji se sljushti ako predjes rukom, tako da ja ipak deblje mazem samo uvece pred spavanje pa malo lezim na ledjima da se odmah ne skine :)))

      Избриши
  9. Odlicna kupovina - kao da smo otisle ruku pod ruku zajedno u soping hihi :)))
    LRP su mi najbolje zastitne kremice, Eucerin je isto jako dobar, Artdeco kamuflaza odlicna kada se naviknes na nju, imam i Garnier kremicu za nek se nadje i jer je lagana. Ma superiska soping zeno moja, samo uzivaj u finim stvarcicama <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E Za taj Artdeco sam jos vise srecna jer je ta nijansa 5 kao da su za mene pravili kad je lepo razmazem nistaaaa se ne primecuje mogu i samo s tim da izadjem iz kuce ako me mrzi da stavljam puder itd. Divnoooo

      Избриши
  10. imam eucerin, batiste i artdeco i sve obozavam <3
    divni noviteti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E super. Sv hvale taj Eucerin nadam se da ce mi biti dobar. Ako bude super duplo manje para cutrositi na micelarnu. Nije to malo.

      Избриши
  11. Dahlia kremica mi je privukla pažnju i def i ja moram što pre da nabavim Batiste :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupi. Ja vec neko vreme mislim da ga kupim i nikako. Jako mi je drago da konacno imam i ja Batiste :)

      Избриши
  12. Lijepi noviteti kod tebe :)
    Baš me zanima ova Dahlia kremica!

    ОдговориИзбриши
  13. Mnogo9 volim ovu Garnier kremu, mojoj koži baš prija... Još nisam ništa od She kupila, stalno to nekako zaobiđem. A moram probati taj korektor, svi pričaju o njemu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E i ja sam zaobilazila She tako da pojma nemam kakve su ostale stvari ali polako cu jos nesto probati :)

      Избриши
    2. Recenzije se podrazumevaju, ne moram da napominjem :)))

      Избриши
  14. Ni ja ne znam kako Hyaluspot može ić ispod šminke, al ok :)
    I sviđa mi se sve, a jako mi je žao što kod nas nema Dahlia kremica za oko očiju, baš mi zanimljivo izgledaju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam bas na nekoliko mesta procitala da devojke pominju to kako ga namazu ispod sminke....

      Избриши
  15. Super noviteti! Potpuno si u pravu za Oriflame mazalicu,savršena je :) Od She imam samo olovku za obrve i ne može biti bolja.

    ОдговориИзбриши
  16. Анониман20. мај 2013. 11:18

    Divni nooviteti, obozavam ovakve postove :D Koja je cena artdeco korektora?Uskoro cu da potrosim ovaj moj, a artedeco volim, pa ne bi bilo lose da ga probam :) Imam i ja La Roche-Posay losion, moj je spf 30 i nije toniran, ali super se ponasa ispod sminke i dobro stiti, jos uvek mi nos nije izgoreo ( uvek mi on jadnicak prvi izgori :( )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se da LRP odlicno stiti i da se dobro ponasa ispod sminke. Mene je samo razocarao ovaj obojeni u pogledu boje. Ostalo sve je super! Artdeco je trenutno oko 800 dinara sto je po meni odlicna cena za nesto sto ce trajati bas dugo.

      Избриши
  17. Ne, ne stavljat Vichy Normaderm ispod make up-a! Najbolje ti ga je stavljat navečer pa da ti preko noći djeluje. :)

    ОдговориИзбриши
  18. Nešto od ovoga našlo se i u mojim novitetima...

    ОдговориИзбриши
  19. Batiste šampon ću svakako morati isprobati :)
    A imam nekoliko Essence olovčica za usne i zaista su super !
    Samo moram nabaviti i tu crvenu :)

    ОдговориИзбриши